Nedjelja, 04.04.2021 | 10:46
IZVOR: Klix.ba

LUKSUZAN izgled: Nike i Swarovski sarađivali na DIZAJNU novog modela PATIKA

Poznati sportski brend Nike i kompanija Swarovski koja je poznata po svom nakitu od kristala, udružili su svoje snage i nedavno ostvarili svoju treću kolaboraciju.




Foto: Nike

Naime, ove dvije kompanije su predstavile novi model patika Polar Blue Nike x Swarovski Air Max 97 za žene. Ovo je njihova treća saradnja, a prethodno su izbacili Silver Bullet Air Max 97 patike 2017. i Metallic Gold verzije istog modela 2018. godine.

Ovaj najnoviji luksuzni model bazira se na Air Max 97 patici koja je starija više od dvije decenije. Ono što ga čini posebnim je upotreba Swarovski kristala koji na površini modela formiraju talasaste linije različitih debljina, a između njih se nalazi klasičan mrežasti materijal sive bije karakterističan za proljećne Nike patike.

Foto: Nike

Srednji dio đona ovih patika je bijele, a donji crne boje. Polarnoplava boja iz imena modela našla je svoje mjesto na diskretnom Swoosh simbolu brenda sa obje strane patike i na prednjoj strani jezika.

Unutrašnjost patike je crna kao i jezičak za povlačenje pete na kojima je bijelim slovima ispisano Air Max.

Foto: Nike

Polar Blue Nike x Swarovski Air Max 97 su se donedavno prodavale za čak 400 doalra na sajtu Nikeam, ali zbog velikog interesovanja one više nisu dostupne, piše Design Taxi.

Foto: Nike

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Odmah primijenite ove sjajne trikove za pranje kose: Imaće izgled kao da ste tek izašli iz salona

Utorak, 16.04.2024 | 15:31

Britanska frizerka Felisiti Nikol otkriva tajnu savršenog pranja kose koja će vašu frizuru dovesti na potpuno novi nivo sjaja i vitalnosti. Prema njenim riječima, ključ je u pravilnoj primjeni šampona i regeneratora, ali na način koji većina ljudi često previdi. Umjesto uobičajenog postupka, ona preporučuje jednostavnu, ali efikasnu rutinu, prenosi blic.rs.

Nikad ne idite SUBOTOM kod frizera - A ovo je RAZLOG

Utorak, 16.04.2024 | 14:33

Iako nam se nakon cijele stresne i obavezama pretrpane radne nedjelje subota čini kao idealna za odlazak kod u frizerski salon, pokazalo se da to baš i nije najbolja ideja.

Biće MEKANA KAO SVILA - JEFTINI i PRIRODNI sapun koji čini čuda za vašu kožu

Utorak, 16.04.2024 | 12:21

Dok mnogi traže savršene proizvode za njegu kože, sapun od kozjeg mlijeka se stidljivo probija na scenu kao odlično sredstvo za njegu kože.

NAJMODERNIJA BOJA u 2024: Odiše tihim luksuzom, a evo uz koje komade se najbolje kombinuje

Utorak, 16.04.2024 | 10:29

Prema stilistima, ova nijansa je u najvećem trendu ove godine. Zasijajte tokom proljeća i ljeta u neprevaziđenoj nijansi, suptilnog luksuza.

Da li znate šta znače ove OZNAKE na PARFEMIMA? Stručnjak OTKRIVA kako prepoznati KVALITET

Utorak, 16.04.2024 | 09:05

Na svakom parfemu nalaze se oznake EDT i EDP koje dosta govore o kvaliteu mirisa. Razlika u oznakama je važna, a one su zapravo skraćenice od Eau de Parfum (EDP) i Eau de Toilette (EDT).

Dajković: Nezakonito odlaganje otpada najviše ugrožava sve građane Podgorice

Utorak, 16.04.2024 | 20:16

Ključni problem koji najviše opterećuje kvalitet života svih građana Glavnog grada je nezakonito odlaganje otpada od strane nesavjesnih pojedinaca, kazao je za Gradsku rukovodilac Službe za građane Vladislav Dajković.

Klikovac: Je li ovo “zdravija” Podgorica

Utorak, 16.04.2024 | 20:01

I što ćemo sad. To je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u Skupštini Glavnog grada, pitao premijera Milojka Spajića, nakon što su institucije potvrdile da je gradonačelnica Olivera Injac prekršila zakon i pričinila štetu Glavnom gradu.

U Crnoj Gori u posljednjih sedam godina ubijeno 19 žena

Utorak, 16.04.2024 | 19:53

U posljednjih sedam godina u Crnoj Gori je ubijeno 19 žena. U 16 slučajeva je riječ o femicidu, koji kao posebno krivično djelo ne prepoznaje crnogorsko zakonodavstvo.

Hrvat i Crnogorac osumnjičeni da su brodom krijumčarili preko 305 kg marihuane iz Crne Gore

Utorak, 16.04.2024 | 19:24

Hrvatski državljanin uhapšen je juče na području Dubrovačko-neretvanske županije, a 27-godišnji crnogorski državljanin uhapšen je u Crnoj Gori zbog šverca marihuane, piše Index.hr.

Piperović: Opasnost od bjekstva ne može biti osnov za pritvor, pismo Lazovića uručeno sudiji

Utorak, 16.04.2024 | 18:55

Odbrana bivšeg visokog policijskog fukncionera Zorana Lazovića uložiće večeras žalbu na jedan od dva osnova za određivanje pritvora – opasnost od bjekstva, saopštio je Pobjedi branilac Lazovića, Zoran Piperović.

Nadal podsjetio na stare dane – pobjeda na povratku

Utorak, 16.04.2024 | 18:27

Španski teniser Rafael Nadal slavio je protiv Flavija Kobolija u prvom kolu turnira u Barseloni – 6:2, 6:3

"UVIJEK SAM BIO BORAC": Glumac nikad iskrenije o odrastanju i vaspitanju

Utorak, 16.04.2024 | 17:50

U domu Miodraga Dragičevića prekjuče je bilo velilko slavlje budući da je mladi glumac proslavio 30. rođendan. Mnoge kolege čestitale su mu rođendan na Instagramu, a među njima je i Milena Vasić sa kojom će se u srijedu zajedno naći na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

TEST LIČNOSTI: Odgovorite na nekoliko jednostavniji pitanja i saznajte kakav utisak ostavljate na ljude

Utorak, 16.04.2024 | 17:33

Kratak test ličnosti koji vam može dati odgovor na pitanje kako vas drugi vide.

Zirojević: Ivanović od uspavanog do tajanstvenog

Utorak, 16.04.2024 | 16:33

Iako je ministar vanjskih poslova Filip Ivanović rekao je u Skupštini Crne Gore da nije tačno da je zvanično Sarajevo poslalo protetstnu notu Crnoj Gori, nakon sastanka predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorada Dodika sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem, zvanični dokument ipak je stigao MVP. To je na društvenoj mreži X komentarisao poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Nikola Zirojević.    

Cicipas još ne može da prežali poraz od Novaka: Vidio sam sebe sa peharom

Utorak, 16.04.2024 | 16:22

Stefanos Cicipas će poslije osvajanja titule u Monte Karlu biti jedna od zvijezda i u Barseloni.