Utorak, 13.04.2021 | 21:27
IZVOR: Telegraf.rs

Venera u Biku donosi iznenađenja na ljubavnom polju: Mnogi će upoznati SRODNU DUŠU

Od 14. aprila do 8. maja budite spremni na neočekivano.




Foto: Ilustracija/unsplash.com

Venera je vladajuća planeta Bika, koji je zemljani znak i karakteriše ga stabilnost i harmonija. Upravo zato od 14. aprila, kada ova planeta bude ušla u svoj znak, Bika, slijedi period u kom će mnogi znakovi biti materijalno stabilni, dok će drugi uspješno privući partnera.

Venera će biti u konjunkciji sa Uranom 23. aprila, što mnogima donosi pregršt iznenađenja.

Neki će ući u nove veze, kako emotivne, tako i prijateljske, i kolegijalne. S druge strane, kod nekih ljudi su mogući iznenadni prekidi u vezama.

Konačno, 8. maja na kraju perioda poželjno je pripaziti na finansije, emocionalne avanture i sklonost pretjerivanju.

Šta Venera u Biku donosi vašem horoskopskom znaku?

Ovan

Ovnove u narednom periodu očekuje emocionalna i materijalna sigurnost. Budući da ovaj horoskopski znak ne trpi monotoniju, uvijek vole da budu okruženi zanimljivim ljudima, a u narednom periodu moguće je da će steći nova prijateljstva.

Pripadnici ovog znaka koji nisu u vezi vrlo moguće će dobiti brojne ponude za izlaske. Iskoristite to, period je idealan za flertovanje i upoznavanje.

Bik

Venera u vašem znaku donosi period usavršavanja. Sada možete privući ljubav na prvi pogled. Konačno imate šansu da pozovete simpatiju na sastanak i napravite prvi korak ka vezi.

Zauzeti pripadnici ovog znaka osjetiće da se stvari u vezi mijenjaju na bolje. Ističu se velike strasti i zadovoljstva sa partnerom, piše Atma.

Blizanci

Mentalna i fizička zadovoljstva su sada otvorena. Blizanci osjećaju nevjerovatnu povezanost sa partnerom. Ukoliko je vaš partner nedostižan i mističan, sada je prava prilika kada možete da ga podstaknete da vam se otvori.

Bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni, prati vas duhovna, neobična, mistična i pomalo tajanstvena ljubav.

Rak

Venera u Biku uticaće na vaš društveni život. Vrlo je moguće da će se neki pripadnici ovog znaka osvijestiti da gaje jake emocije prema svom prijatelju.

Zauzete Rakove očekuje osvježenje veze, imaće utisak kao da su ponovo na početku svog odnosa.

Lav

Poslije dužeg perioda neuspjeha, vaša karijera konačno može da procvjeta. Mnoge pripadnike ovog znaka očekuje unapređenje ili promjena posla. Vrlo vjerovatno ćete pronaći simpatiju na poslu.

Zauzeti Lavovi mogu da očekuju prijatna iznenađenja od partnera, poput sitnih poklona, komplimenata i generalno prijatne atmosfere.

Djevica

Otvaraju vam se mnoga vrata i mogućnosti koje će vam doneti sreću. Neke Djevice mogu da upoznaju srodnu dušu u inostranstvu.

Zauzete Djevice dobijaju mnogo podrške i razumijevanja od partnera. Radite na boljoj budućnosti veze.

Vaga

Očekuju vas velike promjene, počinjete nove projekte sa neočekivano velikim ambicijama. Budite oprezni prilikom upoznavanja novih partnera, jer ovaj period nije idealan za ljubav.

Mnoge pripadnike ovog znaka očekuje iznenadni priliv novca.

Škorpija

Imate veliku potrebu za pažnjom, bilo da su u pitanju prijatelji, partner ili kolege. Slobodne Škorpije imaju veliku šansu da pronađu srodnu dušu koja će se pojaviti u neočekivanom momentu.

Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu da planiraju vjeridbu ili brak.

Strijelac

Mnogi pripadnici ovog znaka mogu da pronađu ljubav na poslu ili preko poslovnog parntera. Na poslu možete da očekujete da budete u centru pažnje zbog odličnog rada. Mnoge kolege će tražiti pomoć i savjet od vas.

Zauzeti Strijelci će ugoditi svom partneru i pristaće na kompromise, iako misle da su oni u pravu.

Jarac

Vaša veza će postati mnogo snažnija i možete da očekujete nježnost i brigu od partnera. Venera konačno donosi balans i mir u vaš život. Ponovo će se probuditi u vama ljubav prema partneru.

Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju partnera na sportskim događajima, proslavama i zabavnim skupovima.

Vodolije

U ovom periodu ćete se vjerovatno okrenuti porodici i posvetiti više vremena svojim najdražima. Nije isključeno da na porodičnoj proslavi upoznate srodnu dušu.

Zauzete Vodolije će provoditi više vremena sa svojim partnerom, gledajući filmove i uživajući.

Ribe

Mnoge Ribe su u nedoumici jer se zabavljaju sa više partnera, a ne mogu da odluče koga da ostave. Slobodne Ribe će upoznati zanimljivu osobu na kratkom putovanju ili preko poznanika, koja će ih oduševiti svojim šarmom.

Poslije problematičnog perioda, konačno slijedi mir i harmonija u vezama zauzetih Riba.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Isabella Ethan
18.12.2021 12:41

Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija je promijenila moj život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.

0 0

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

FOTO/VIDEO: "Znam da će ovo da bude posebno veče" - Aleksandra Prijović ZAPJEVALA u punoj "Morači"

Petak, 19.04.2024 | 21:20

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC "Morača" u Podgorici.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".