Subota, 17.04.2021 | 14:22
IZVOR: vijesti.me

Zabjelčani dočekali Vukovića: Klub se GASI, brdo Ljubović se RUŠI

Gradonačelnik Podgorice pozvao je navijače na razgovor kako bi došli do zajedničkog rješenja.




Foto: Facebook screenshot/Glas Zabjela

Građani Zabjela priredili su neprijatan doček gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću koji je danas u tom naselju otvorio novi park u ulici Ilije Plamenca.

Više desetina građana, mahom navijača fudbalskog kluba Zabjelo, otkrili su transparent u kojem su čelnicima Glavnog grada poručili da "odu sa Zabjela", ali i da se "fudbalski klub Zabjelo gasi, a brdo Ljubović ruši".

Okupljeni su Vukoviću kazali da grad godinama "uništava fudbalski klub Zabjelo".

Vuković im je odgovorio da je grad otpisao 26.000 eura duga za vodu koji je klubu stigao na naplatu.

Okupljeni su pitali gradonačelnika "je li normalno da za mjesec dana dođe račun za vodu od hiljadu eura".

Vuković im je kazao da "sa braćom Brnović sve provjere i ljudima koji su u Upravnom odboru".

"To su moji prijatelji", rekao je Vuković.

Navijači su gradonačelniku kazali da "vaši prijatelji su napustili klub".

"Ajde da nađemo nekog drugog. Pomažemo Budućnost, OFK Titograd, Kom...", odgovorio je Vuković.

Navijači su mu odgovorili da ih Budućnost ne zanima.

Vuković je na kraju pozvao navijače na razgovor kako bi došli do zajedničkog rješenja.

KOMENTARI (4)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Ha ha ha
17.04.2021 14:30

Nenas sad komentar na ,,topao"docek a imao bi i te kako da je tako dočekan neko iz vlasti,zaigrala mecka

7 2
Marko
17.04.2021 14:50

Smanjite malo vaše stambene fondove, biće onda para za svega...

5 1
Petar
17.04.2021 19:44

Vukovicu ..Tacno ZBORE NEZANIMA IH BUDUCNOST ..ONI NE PRIHVATAJU SADASNJOST...PA KAKO CE DOCEKAT BUDUCNOST...TO JE POVRSNO RAZMISLJANJE...NE MISLE ONI DUBOKO I SIROKO...JEDAN NERAZUMAN USTAJE DIGNE BARJAK OSTALI NE RAZMISLJAJU NO ONAKO SVI JURNU...ETO DA SE VIDE A NEZNAJU NI ZASTO SU DOSLI I KOJA JE POSLJEDICA OD TOGA PO NJIMA SAMIMA...RAZGOVOR SAMIRNI JE RESENJE ...A NE BUKA I FRKA...NO SKIM SE MOZE MOZE MOZ S KIM SE NE MOZE ...NEKA SEBE STETU PRAVI...JA TAKO MISLIM...NO NE MISLIMO SVI JEDNAKO PA DAMO SVE OD SEBE DA TO UREDIMO...KAKO JE DOBRO ZA SVE ...I TO JE NA KORIS SVIMA ALI TI SI KADAR DRUGE STRANE KOJI ONI NIKAKO NECE DA PRIHVATE PA I DA IM SVE UDOVOLJIS...NE LJUTI SE ...NO URADI STO MOZES ...STO NEMOZES SAMO OD SEBE CE SE RIJESITI....SAMIRNO ..NEKA CINE STO IM DRAGO...

0 4
Mujaga
17.04.2021 21:21

Petre,dok te covjek shvati o crnom se jadu zabavi,pa tek onda razumije sve sto si rekao,a druze ne rece nista.podji po sendvic ako nije ograniceno na jedan dnevno...kukala nam majka kakvih nas ima...

3 0

OSTALE VIJESTI

PODGORICA - "Putevi" preuzimaju linije Gradskog saobraćaja - Alivodić

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:10

Obavještavamo građane da će gradsko preduzeće Putevi d.o.o. preuzeti linije Gradskog saobraćaja, prevoznika Harisa Alivodića na liniji „4“ od Konika do Tološa, na liniji „5“ – od Konika do Gornje Gorice, na liniji „7“ od Starog aerodroma do Bloka šest i devet, a na liniji „8“ od Starog aerodroma do Donje Gorice, saopšteno je iz tog gradskog preduzeća.

Jeleni Perović određeno ZADRŽAVANJE do 72 sata

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:03

Određeno zadržavanje.

Glavni grad: Janković stručni ispit položio osam i po mjeseci nakon imenovanja

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:19

Glavni grad je u ostavljenom roku izjavio žalbu ministru unutrašnjih poslova Danilu Šaranoviću na rješenje inspektora Direktorata za zaštitu i spašavanja kojim se zabranjuje rad v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravka Blečića, jer prema nalazu ne ispunjava uslove za to radno mjesto, saopšteno je iz Glavnog grada.

Jelena Perović PRIVEDENA u SDT

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:17

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović koja je juče uhapšena po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) privedena je u SDT gdje će biti saslušana zbog sumnje da je zloupotrijebila službeni položaj u produženom trajanju, javila je Televizija Vijesti.

ODLOŽENO suđenje Vesni Medenici

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:03

Suđenje bivšoj predsjednici Vrhovnog suda Vesni Medenici, njenom sinu Milošu i ostalim pripadnicima kriminalne organizacije optužene za izvršenje više teških krivičnih djela ponovo je odloženo, jer se nisu stekle procesne pretpostavke da se isto održi.

SDT objavio snimak: I imovina Katnića i Lazovića predmet ispitivanja (VIDEO)

Srijeda, 17.04.2024 | 13:45

Specijalno državno tužilaštvo i Specijalno policijsko odjeljenje svakodnevno preduzimaju brojne radnje u cilju identifikacije imovine okrivljenih bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića i bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića, i to kako one koja je upisana na okrivljene i članove njihovih porodica, tako i one za koju postoji određeni stepen sumnje da je upisana na druga fizička i pravna lica, a čiji su stvarni vlasnici okrivljeni i članovi njihovih porodica, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

UHAPŠENA direktorica ASK-a Jelena Perović

Srijeda, 17.04.2024 | 13:36

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) blokirali su jutros zgradu Agencije za sprječavanje korupcije u kojoj vrše pretres.

"Bio sam SVJEDOK tome": Danijel Alibabić o razvodu Meline i Harisa Džinovića - "Moja žena je jako bliska sa..."

Srijeda, 17.04.2024 | 16:57

Danijel Alibabić gostovao je u  emisiji „Moj dan, Blic dan” i izrazio svoj stav povodom sve češćih razvoda koji se dešavaju na javnoj sceni.

Pojedini maturanti na eksterni ispit ipak došli sa telefonima: Umotali ih u aluminijsku foliju, pod izgovorom da su ponijeli sendvič

Srijeda, 17.04.2024 | 13:16

Maturanti crnogorskih srednjih škola juče su polagali maturski, odnosno stručni ispit iz predmeta Crnogorski, srpski, bosanski i hrvatski jezik i književnost, a prema ocjeni direktora Ispitnog centra Crne Gore Miloša Trivića, prvi ispitni dan prošao je u najboljem redu, bez nepravilnosti.

Martinović: Perović UHAPŠENA jer je koristila službeno auto VIŠE nego što u SDT-u smatraju da je trebalo

Srijeda, 17.04.2024 | 15:51

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) nije saopštilo konkretno kojim radnjama je direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović zloupotrijebila službeni položaj, a kako je u izjavi za Pobjedu rekao njen advokat Nikola Martinović, izgleda da je Perović procesuirana zato što je službeno auto koristila više nego što u SDT-u smatraju da je trebalo.

Ivona Čović Jaćimović imenovana za vršiteljku dužnosti Gradskog pozorišta

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:14

Glumica i producentkinja Ivona Čović Jaćimović imenovana je za vršiteljku dužnosti Gradskog pozorišta Podgorica.

PODGORICA - "Putevi" preuzimaju linije Gradskog saobraćaja - Alivodić

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:10

Obavještavamo građane da će gradsko preduzeće Putevi d.o.o. preuzeti linije Gradskog saobraćaja, prevoznika Harisa Alivodića na liniji „4“ od Konika do Tološa, na liniji „5“ – od Konika do Gornje Gorice, na liniji „7“ od Starog aerodroma do Bloka šest i devet, a na liniji „8“ od Starog aerodroma do Donje Gorice, saopšteno je iz tog gradskog preduzeća.

Računa li se vrtlarstvo kao FIZIČKA AKTIVNOST? Evo šta kažu STRUČNJACI

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:55

Zdravstveni stručnjaci tvrde da vrtlarstvo sagorijeva mnogo više kalorija nego što biste očekivali - ali možete li zaista zamijeniti traku za trčanje i utege za lopatu i grablje?

Vlada ponovo RAZRIJEŠILA Artana Kurtija

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:33

Vlada je na današnjoj sjednici ponovo razriješila Artana Kurtija, sa pozicije generalnog inspektora u ANB, potvrđeno je portalu RTCG u Vladi.

Rijana nije ODOLJELA novom trendu -"Idem pod nož, SIGURNA SAM"

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:23

Jedna od najpoznatijih pjevačica današnjice priznala je da planira estetski zahvat, jer je nezadovoljna jednim dijelom svog tijela.

Glavni grad: Janković stručni ispit položio osam i po mjeseci nakon imenovanja

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:19

Glavni grad je u ostavljenom roku izjavio žalbu ministru unutrašnjih poslova Danilu Šaranoviću na rješenje inspektora Direktorata za zaštitu i spašavanja kojim se zabranjuje rad v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravka Blečića, jer prema nalazu ne ispunjava uslove za to radno mjesto, saopšteno je iz Glavnog grada.

DPS podržala inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:17

Demokratska partija socijalista podržala je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, koju su predstavnici nevladinih organizacija i pojedinci uputili premijeru Vlade, Milojku Spajiću, navodi se u saopštenju ove partije.

Glumac Metju Mekonahi OTKRIO ko je zaslužan za njegovu USPJEŠNU KARIJERU - "Učinili su me BOLJIM"

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:11

Metju Mekonahi tvrdi da je očinstvo pozitivno uticalo na njegovu karijeru.

Rađenović: Odović i Spajić OBMANULI zakupce morskog dobra

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:04

Predsjednik Upravnog odbora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Blažo Rađenović optužio je ministra prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janka Odovića i premijera Milojka Spajića da su obmanuli zakupce morskog dobra.

Žakelj pred Zadar - ŽELIMO da već sjutra osiguramo plasman u ČETVRTFINALE

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:58

Košarkaši Budućnost Volija u petak od 19 sati igraju drugu utakmicu četvrtfinala Admiralbet ABA lige.