Nedjelja, 13.06.2021 | 13:31
IZVOR: Mondo.rs

Uzbudljiva ASTRO SEDMICA je pred nama: Šta čeka svaki HOROSKOPSKI ZNAK ove nedjelje?

Pročitajte nedjeljni horoskop za period od 14. do 20. juna!




Foto: Ilustracija/unsplash.com

Ovan

Imate višak energije. Lako dolazite do rezultata koje ste zacrtali. Veoma ste kreativni. Nesporazumi sa voljenom osobom su mogući. Ako ste slobodni, pokušajte da budete kreativni i da ugodite partneru. Budite dinamični da vam ne bi bilo dosadno.

Bik

Jako lako postižete dogovor sa drugim ljudima i svi vam izlaze u susret. Jako je bitno da pazite na komunikaciju da ne bi došlo do problema. Budite otvoreni za predloge. Dajte sve od sebe da budete romantični iako vam to nije uvijek jača strana. Ugodite partneru. Slobodni, preko neke bliske osobe moguće je poznanstvo.

Blizanci

Nije vam lako da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali. Imate utisak da vas neka muška osoba sabotira. Vjerujte sebi i svojoj intuiciji. U ljubavi je sve idealno. Veoma ste romantični i skloni flertu. Ako ste zauzeti neće biti nikakvih problema.

Rak

Pomalo ste zabrinuti zbog novca. Drugi ljudi ne mogu da vam pomognu da napredujete, pa bi bilo dobro da to i ne očekujete. Dajte svoj maksimum da biste bili zadovoljni sobom. U vaš život može da se vrati neka osoba iz prošlosti. Potrudite se da se ne vraćate na stare priče, ako ste u vezi, jer to može samo da dovede do još većih problema.

Lav

Energični ste i imate dosta strpljenja za druge ljude. Previše posla može da vas optereti i da nemate dovoljno energije za privatni život. Ipak, gledajte da izdvojite neko vrijeme za vježbanje. Potrudite se da ne zapostavljate voljenu osobu ako ste pod stresom i imate dosta obaveza. Ako ste slobodni, moguća je tajna veza, ali nije preporučljivo da započinjete nešto ako niste baš sigurni da to želite.

Djevica

Veoma ste napeti. To što imate dosta obaveza utiče na vas jako loše. Teško vam je da odredite prioritete. Pitajte neku mušku osobu za savjet. Ne zapostavljajte prijatelje zbog previše posla. Vrijeme je da napravite neki iskorak i promjenu. Što se ljubavi tiče, lako možete da se dogovorite sa partnerom oko svega. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.

Vaga

Potrudite se date sve od sebe na poslu iako ste pod stresom. Ženska osoba može da vam da dobar savjet i da bude od pomoći. Budite kreativni i uvedite neke novine u rad. Bitan je kompromis. Što se ljubavi tiče, preko interneta je moguće novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, ne zapostavljate prijatelje zbog voljene osobe.

Škorpija

Prilično ste pod stresom zbog posla jer ništa ne ide onako kao što ste planirali. Previše toga vam je na pameti. Potrudite se da se usredsredite na nove saradnike. Poslušajte nečiji savjet. U ljubavi je sve kako treba, ali previše posla može da utiče na odnos sa partnerom. Slobodni, ne bi trebalo da srljate u novu vezu po svaku cijenu.

Strijelac

Odlično odrađujete sve obaveze, veoma ste vrijedni i agilni. Moguć je kraći poslovni put. Što se ljubavi tiče, dobro bi bilo da se posvetite partneru, jer može da pomisli da ga ignorišete. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa osobom koja je jako komunikativna, kao i vi. Iskoristite prilike za nove ljubavne veze.

Jarac

Imate višak energije, što je dobro jer imate dosta obaveza, pa će vam to pomoći da obavite sve što treba. Imate i pomoć saradnika. Napredak je moguć, ali imaćete i povećane troškove. Ako ste u vezi, sve će biti odlično. Romantični ste, pa ako ste slobodni, moguće je novo zanimljivo poznanstvo.

Vodolija

Ne očekujte previše od drugih ljudi, gledajte sebe. Bilo bi pametno da se dobro organizujete da ne biste nešto propustili. Ne treba da se preforsirate. Ako ste u vezi, moguće su rasprave. Slobodni, nećete da mijenjate ništa u ljubavi, sve je kako treba.

Ribe

Veoma ste vrijedni i možete da budete pohvaljeni na poslu. Ne ide vam ništa tako lako, ali imate dobru motivaciju i podršku prijatelja i porodice. Ne ulazite u rasprave sa kolegama. Što se ljubavi tiče, moguć je manji nesporazum sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, bitno je da ne brzate sa ulaskom u neku vezu, jer to može da bude greška.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Borovinić-Bojović otkrila spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića

Subota, 20.04.2024 | 15:06

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović, na poziv porodice Milić, otkrila je danas u kučkom seluu Orahovo spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića. Skupština Glavnog grada 3. avgusta prošle godine jednoglasno je usvojila odluku o podizanju ovog spomen-obilježja.

Budva - Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Subota, 20.04.2024 | 14:26

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje ljekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Drobnjak: Energija, želja i fokus moraju da budu na nivou za pobjedu nad Zvezdom

Subota, 20.04.2024 | 13:38

Košarkaši SC Derbija u ponedjeljak dočekuju Crvenu zvezdu u drugom meču četvrtfinala ABA lige. Plejmejker "studenata" Igor Drobnjak kazao je da ukoliko ponove energiju, želju i fokus iz prvog okršaja u Beogradu, mogu da ugroze favorita.

TIK TOK pokrenuo svog rivala Instagramu - Pogledajte kako IZGLEDA ta aplikacija

Subota, 20.04.2024 | 13:12

TikTok je postupno počeo da otvara pristuo svojoj verziji rivala Instagramu - aplikaciji TikTok Notes.

"Momenat u EU integracijama previše dobar da bi ga Crna Gora propustila"

Subota, 20.04.2024 | 13:02

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ugostio je delegaciju GIZ-a (Njemačko društvo za međunarodnu saradnju).

Višemjesečna istraga „Drivers“: Policija procesuirala četiri osumnjičene osobe

Subota, 20.04.2024 | 12:34

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv droga, uz podršku službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, realizovali su višemjesečnu istragu pod kodnim nazivom "Drivers". Izvršeni su pretresi na više lokacija u Nikšiću i procesuirana su četiri lica, osumnjičena za krivična djela u vezi sa zloupotrebom narkotika, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Obratite pažnju - Ovo su mjesta na kojima ULJE ne bi trebalo da stoji

Subota, 20.04.2024 | 12:18

Često pravimo osnovne greške u skladištenju ulja.

PES: Milatović, Abazović i Medojević da dokažu da su protiv saradnje sa DPS-om u Podgorici

Subota, 20.04.2024 | 12:01

Inicijativa opozicije za smjenu aktuelne gradonačelnice Olivere Injac nije utemeljena iz razloga što je Skupštini Glavnog grada Izvještaj o radu gradonačelnice, organa uprave, posebnih službi Glavnog grada za 2023. godine upućen Skupštini Glavnog grada 29. marta tekuće godine, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

SUDAR na putu Nikšić-Plužine, tri osobe teško povrijeđene

Subota, 20.04.2024 | 11:42

Tri osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u mjestu Grebice, na putu Nikšić-Plužine.

Milatović: Crna Gora da bude istrajna u profesionalizaciji bezbjednosnih službi

Subota, 20.04.2024 | 11:09

Crna Gora mora bude bezbjedna za one koji u njoj žive, ali i za one koji dolaze da je posjete zbog čega moramo biti istrajni u procesu profesionalizacije bezbjednosnih službi, poručio je predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović.