Ponedjeljak, 02.08.2021 | 08:43
IZVOR: cdm.me

Brguljan: Fali nam energije, biće četvrtfinale JAKO TEŠKO

Draško Brguljan lako je pročitao zbog čega su naši vaterpolisti nakon Hrvatske izgubili i od Srbije.




Foto: crnogorski_olimpijski_komitet/Instagram, screenshot

Fali energije, jer ako energetski nijesmo iznad rivala, nemamo puno šansi da im pariramo.

“Mislim da nam malo te energije nedostaje koju smo imali na nekim ranijim takmičenjima, počevši od mene kao najstarijeg, pa do mlađeg. Fali nam malo inata, energije, to je ono što je krasilo ovu ekipu, jer samo tako mi možemo da igramo. Vidite stanje stvari kada igramo bez toga. Hrvatska i Srbija su bolje ekipe od nas, ovdje ima 5-6 ekipa koje su igrački bolje od nas, ali ja i dalje vjerujem da mi možemo sa svima da igramo, ali ako vratimo tu energiju,” istakao je Draško nakon meča protiv Srbije.

/// PORAZ "ajkula" pred četvrtfinalni duel - Srbija ubjedljivo do pobjede

Čeka nas međutim četvrtfinale, tu može sve da se preokrene. Jedan dobar meč mijenja sve.

“Biće četvrtfinale jako teško, a Grčka je odlična ekipa. Mogli smo da ih izbjegnemo današnjom pobjedom, ali nijesmo. Uz Hrvatsku i Španiju mislim da igraju najbolji vaterpolo, odgovara im kriterijum ovdje, njihovim centrima jer dobijaju mnogo isključenja bez lopte. Imaju dosta razigranih igrača, vidjećemo. Mi smo njih pobjeđivali, oni su nas pobjeđivali. U ovom trenutku kakav je sad teško da mogu išta prognozirati, trebaće nam da se dosta podignemo. Biće da je teško da se uzdignemo, ali ovo su Olimpijske igre i ništa nije lako. I dalje mislim da možemo i da od nas zavisi, moraćemo baš dobro da spremimo tu utakmicu, za to nema puno vremena”.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Dajković: Nezakonito odlaganje otpada najviše ugrožava sve građane Podgorice

Utorak, 16.04.2024 | 20:16

Ključni problem koji najviše opterećuje kvalitet života svih građana Glavnog grada je nezakonito odlaganje otpada od strane nesavjesnih pojedinaca, kazao je za Gradsku rukovodilac Službe za građane Vladislav Dajković.

Klikovac: Je li ovo “zdravija” Podgorica

Utorak, 16.04.2024 | 20:01

I što ćemo sad. To je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u Skupštini Glavnog grada, pitao premijera Milojka Spajića, nakon što su institucije potvrdile da je gradonačelnica Olivera Injac prekršila zakon i pričinila štetu Glavnom gradu.

U Crnoj Gori u posljednjih sedam godina ubijeno 19 žena

Utorak, 16.04.2024 | 19:53

U posljednjih sedam godina u Crnoj Gori je ubijeno 19 žena. U 16 slučajeva je riječ o femicidu, koji kao posebno krivično djelo ne prepoznaje crnogorsko zakonodavstvo.

Hrvat i Crnogorac osumnjičeni da su brodom krijumčarili preko 305 kg marihuane iz Crne Gore

Utorak, 16.04.2024 | 19:24

Hrvatski državljanin uhapšen je juče na području Dubrovačko-neretvanske županije, a 27-godišnji crnogorski državljanin uhapšen je u Crnoj Gori zbog šverca marihuane, piše Index.hr.

Piperović: Opasnost od bjekstva ne može biti osnov za pritvor, pismo Lazovića uručeno sudiji

Utorak, 16.04.2024 | 18:55

Odbrana bivšeg visokog policijskog fukncionera Zorana Lazovića uložiće večeras žalbu na jedan od dva osnova za određivanje pritvora – opasnost od bjekstva, saopštio je Pobjedi branilac Lazovića, Zoran Piperović.

Nadal podsjetio na stare dane – pobjeda na povratku

Utorak, 16.04.2024 | 18:27

Španski teniser Rafael Nadal slavio je protiv Flavija Kobolija u prvom kolu turnira u Barseloni – 6:2, 6:3

"UVIJEK SAM BIO BORAC": Glumac nikad iskrenije o odrastanju i vaspitanju

Utorak, 16.04.2024 | 17:50

U domu Miodraga Dragičevića prekjuče je bilo velilko slavlje budući da je mladi glumac proslavio 30. rođendan. Mnoge kolege čestitale su mu rođendan na Instagramu, a među njima je i Milena Vasić sa kojom će se u srijedu zajedno naći na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

TEST LIČNOSTI: Odgovorite na nekoliko jednostavniji pitanja i saznajte kakav utisak ostavljate na ljude

Utorak, 16.04.2024 | 17:33

Kratak test ličnosti koji vam može dati odgovor na pitanje kako vas drugi vide.

Zirojević: Ivanović od uspavanog do tajanstvenog

Utorak, 16.04.2024 | 16:33

Iako je ministar vanjskih poslova Filip Ivanović rekao je u Skupštini Crne Gore da nije tačno da je zvanično Sarajevo poslalo protetstnu notu Crnoj Gori, nakon sastanka predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorada Dodika sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem, zvanični dokument ipak je stigao MVP. To je na društvenoj mreži X komentarisao poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Nikola Zirojević.    

Cicipas još ne može da prežali poraz od Novaka: Vidio sam sebe sa peharom

Utorak, 16.04.2024 | 16:22

Stefanos Cicipas će poslije osvajanja titule u Monte Karlu biti jedna od zvijezda i u Barseloni.