Srijeda, 22.09.2021 | 14:03
IZVOR: telegraf.rs

Leontina progovorila o svađi sa Željkom Joksimovićem: Evo zašto OSAM GODINA nismo razgovarali

- Imali smo jezivu svađu na jednom snimanju, nakon čega smo prekinuli saradnju - rekla je Leontina.




Foto: PINK TV/Youtube screenshot, Hrvatska radiotelevizija/Youtube screenshot, kolaž;

Pjevačica Leontina Vukomanović prije 20 godine bila je, ističe, "emotivno povezivana" sa pjevačem Željkom Joksimovićem, ali je o istoj veoma rijetko govorila.

Mlađe generacije mahom i ne znaju da je ovaj par ikada bio "emotivno povezan", a ona danas ne govori da je među njima bilo nešto više od prijateljstva i saradnje.

Ipak, konačno je ispričala zbog čega godinama nisu razgovarali, ali i u kakvom su odnosu danas.

- Željka sam upoznala 1999. godine za vrijeme turneje Estradnog sindikata po Republici Srpskoj. Potom smo dosta vremena provodili zajedno u studiju gdje smo radili na pjesmama. Bila sam na vrhuncu karijere i zbog toga su me mediji često povezivali sa mnogim muškarcima, pa tako i sa njim. Veza između nas dvoje nikada nije bila potvrđena, to su sve bile medijske insinuacije, bili smo zaista bliski prijatelji i saradnici - počela je Leontina.

- Kreativno smo se maksimalno davali jedno drugom. On je pisao pjesme za moj album, ja za njegove i zbog toga smo ponekad provodili dane i noći u studiju. Zajedno smo napisali mnogo pjesama i za druge pjevače - rekla je Leontina, a njeno prijateljstvo sa Željkom trajalo je sve do 2004. godine kada su, posle jedne žučne rasprave, prekinuli svaki vid komunikacije.

- Na Radijskom festivalu sam nastupila sa pesmom "Krila" i tada sam kompletno promijenila saradnike, pa tako među njima nije bio ni Željko. Njemu se to uopšte nije dopalo, imali smo jezivu svađu na jednom snimanju, nakon čega smo prekinuli saradnju. Imala sam ideju da otvorimo jedan dječji centar, jer sam još od 1991. pisala pjesme za djecu i nastupala na dječjim koncertima. Predložila sam to Željku, ali sam ubrzo odustala od svega, jer je on vidio sebe kao direktora tog centra - rekla je ona.

Poslije više od osam godina, koliko nisu razgovarali, Željkova supruga Jovana Joksimović uspjela je da ih pomiri.

- Bez obzira što nisam razgovarala sa Željkom, bila sam u dobrim odnosima sa Jovanom. Često sam gostovala u njenim emisijama, a sretale smo se i ćaskale i kod zajedničke frizerke. Jovana je 2013. godine izrazila želju da uradim jednu pjesmu za Željka. Rekla sam da može, ali da komuniciramo preko mejla. Ona se složila s tim i tako je moja pjesma "Ludak kao ja" bila jedna od prvih koje je prihvatio, kasnije je uzeo i pjesmu "Dama". Poslala sam mu demo kompoziciju na mejl i njemu se to dopalo - ispričala je Leontina za Hit.

Prijateljstvo koje su imali nekada, Leontina i Željko nikada nisu obnovili, ali su nastavili poslovno da komuniciraju.

- Nedavno mu je za muziku za film "Toma" trebao glas dječaka, kako bi dočarao vokal mladog Tome Zdravkovića. Pitao me je da mu preporučim nekog iz mog hora "Čarolija" i izbor je pao na mladog Marka Perića. Vidjeli smo se nedavno njegovoj televiziji. Dogovorili smo se da mi komponuje pjesmu za Dječje beogradsko proljeće. Čekam da to uradi jer mi je ostao dužan - rekla je Leontina.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

CRNA GORA: Izmjene zakona o radu - Očevima 10 slobodnih dana, žene bez menstrualnog odsustva

Srijeda, 17.04.2024 | 09:09

Na Nacrt izmjene Zakona o radu tokom javne rasprave stigle su brojne sugestije i primjedbe, ali je Ministarstvo rada prihvatilo svega 20-ak predloga i to onih koje nijesu suštinske prirode.

Pročitajte šta piše u PISMU koje je Lazović poslao Novoviću

Srijeda, 17.04.2024 | 10:12

Bivši visoki funkcioner crnogorske policije Zoran Lazović, koji je uhapšen u nedjelju po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva kojega tereti da je organizovao kriminalnu grupu koja je omogućila ulazak u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, još 12. marta je pismom preko advokata obavijestio Glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića da je spreman da dođe u SDT na svaki poziv i da ne želi to da izbjegne ili ometa bilo kakav zakonit rad Tužilaštva.

SDT objavio snimak: I imovina Katnića i Lazovića predmet ispitivanja (VIDEO)

Srijeda, 17.04.2024 | 13:45

Specijalno državno tužilaštvo i Specijalno policijsko odjeljenje svakodnevno preduzimaju brojne radnje u cilju identifikacije imovine okrivljenih bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića i bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića, i to kako one koja je upisana na okrivljene i članove njihovih porodica, tako i one za koju postoji određeni stepen sumnje da je upisana na druga fizička i pravna lica, a čiji su stvarni vlasnici okrivljeni i članovi njihovih porodica, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

UHAPŠENA direktorica ASK-a Jelena Perović

Srijeda, 17.04.2024 | 13:36

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) blokirali su jutros zgradu Agencije za sprječavanje korupcije u kojoj vrše pretres.

Pojedini maturanti na eksterni ispit ipak došli sa telefonima: Umotali ih u aluminijsku foliju, pod izgovorom da su ponijeli sendvič

Srijeda, 17.04.2024 | 13:16

Maturanti crnogorskih srednjih škola juče su polagali maturski, odnosno stručni ispit iz predmeta Crnogorski, srpski, bosanski i hrvatski jezik i književnost, a prema ocjeni direktora Ispitnog centra Crne Gore Miloša Trivića, prvi ispitni dan prošao je u najboljem redu, bez nepravilnosti.

PONESITE KIŠOBRANE - Ove TEMPERATURE nam donosi ČETVRTAK

Srijeda, 17.04.2024 | 22:02

U četvrtak nas očekuje pretežno  oblačno vrijeme sa kraćim sunčanim intervalima, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Naučnici na ivici OTKRIĆA ŽIVOTA van Zemlje?

Srijeda, 17.04.2024 | 21:49

Jedno od najvećih pitanja na koje još uvijek nema odgovora je da li postoji život van zemlje. I ako postoji, gdje se "krije"?

ISTRAŽIVANJA POKAZALA - Da li LOŠIJE SPAVAJU žene ili muškarci?

Srijeda, 17.04.2024 | 21:31

Rezultati su pokazali da žene imaju skoro 60 odsto veću vjerovatnoću da pate od nesanice.

Drakić: Radnici ASK su trpjeli MOBING; Leković: Nadam se da će Perović saopštiti po čijem je NALOGU RADILA

Srijeda, 17.04.2024 | 21:18

Predsjednik Sindikata ASK, Dušan Drakić, kazao je da je prošlo skoro deset mjeseci od kako je počeo bunt radnika u Agenciji za sprečavanje korupcije.

Strana državljanka PRIJAVILA da je silovana u Budvi?

Srijeda, 17.04.2024 | 21:13

U razmaku od jednog sata policiji su prijavljena dva slučaja seksualnih delikata.

Pjevač objavom ZABRINUO mnoge - Oglasio se iz bolnice (FOTO)

Srijeda, 17.04.2024 | 20:58

Pjevač Marko Stojković, poznat kao MC Stojan, hospitalizovan je zbog lošeg zdravstvenog stanje.

Martinović: Perović trenutno u prostorijama SPO, NIJESMO DOBILI pismeno rješenje o zadržavanju

Srijeda, 17.04.2024 | 20:45

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović trenutno se nalazi u prostorijama Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) za zadržavanje - saopštio je njen branilac Nikola Martinović.

Potpuno PRIRODAN NAČIN - Ofarbajte jaja SODOM BIKARBONOM

Srijeda, 17.04.2024 | 20:36

Soda bikarbona je jedan od najčešće korišćenih sastojaka u kuhinji svake domaćice.

Ovi ZNACI ZODIJAKA i su "NAJSLABIJI" na alkohol

Srijeda, 17.04.2024 | 20:24

Neki horoskopski znakovi se ističu svojom posebnom sklonosti prema uživanju u alkoholnim pićima.

Abazović održao predavanje na Beogradskoj otvorenoj školi - "Izađimo iz kaveza mišljenja, regionu treba VELIKI DOGOVOR"

Srijeda, 17.04.2024 | 19:47

"Region mnogo pati od prošlosti, pa su tako i dominantne priče političara vezane za temu prošlosti i međusobnog trvenja", istakao je bivši premijer i predsjednik Građanskog Pokreta URA, Dritan Abazović.