Ponedjeljak, 11.10.2021 | 17:36
IZVOR: telegraf.rs

Nejmar o NAJTEŽEM momentu u karijeri: Da me je udario malo niže, ostao bih INVALID

Brazilski reprezentativac istakao je da je plakao kao kiša kada je čuo vijesti o povredi.




Foto: Screenshot, BeanymanSports/You Tube

Nema sumnje da je Nejmar trenutno jedan od najboljih fudbalera na svijetu. Mnogo se priča o njegovom odnosu sa Lionelom Mesijem i Kilijanom Embapeom u Pari Sen Žermenu. Međutim, to ovoga puta nije bila tema njegovog razgovora za DAZN, već je pričao o jednom o najtežih momenata u dosadašnjem dijelu karijere.

Naime, riječ je o udarcu koji mu je zadao Huan Kamilo Zuniga iz Kolumbije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Na taj način mu je uništen san o borbi za titulu prvaka svijeta, a situacija je bila toliko dramatična da nije mogao ni da ustane.

- Bio je to jedan od najgorih trenutaka moje karijere. Uništio mi je san da igram polufinale i finale Svjetskog prvenstva. Kada sam povrijedio leđa, Marselo je pokušao da mi pomogne da ustanem, pokušao je da mi pomjeri noge, ali nisam mogao ništa. Nisam imao snage da ustanem. Rekao sam: "Ne mogu, ne osjećam ništa". Zatim su me odveli u ambulantu - istakao je Nejmar.

Priznao je da je počeo da plače onog momenta kada mu je ljekar priznao da je imao nevjerovatnu sreću da ne ostane nepokretan.

- Ostala su još dva minuta do kraja, a sećam se da mi je u ambulanti na stadionu bila savijena noga i da su je ljekari istegnuli. Osjetio sam šok. Nisam mogao da pomjerim noge i počeo sam da plačem. Odveli su me u bolnicu i pregledali me. Doktor mi je rekao: "Imam dvije vijesti - jednu dobru i jednu lošu, koju prvo želite?" Odgovorio sam da prvo želim lošu na šta mi je rekao: "Više nećete igrati na Svjetskom prvenstvu". Dok sam plakao, upitao sam ga, a koja je onda to dobra vijest? Odgovorio mi je: "Da te je udario dva centimetra dalje, ne bi više mogao da hodaš". Onda sam počeo još više da plačem, jer sam morao da napustim prvenstvo - rekao je Nejmar.

Doduše, sam Nejmar je tada izbjegao veliku blamažu Brazila u onom čuvenom polufinalu u kojem su Njemci slavili sa nestvarnih 7:1.

Pogledajte video:

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

INCIDENT - Alek Boldvin ženi UZEO telefon iz ruke: Tražila od njega da IZGOVORI DVIJE RIJEČI (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 12:04

Video-snimak sukoba glumca Aleka Boldvina sa propalestinskom protestantkinjom postao je viralan na društvenim mrežama.

UP - U Budvi uhapšen osumnjičeni za nasilje u porodici

Utorak, 23.04.2024 | 11:58

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva lišili su slobode N.R. (49) sa Kosova, sa boravkom u Budvi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Piperović: Predložićemo SDT- u da SASLUŠA Zdravka Krivokapića

Utorak, 23.04.2024 | 11:55

Odbrana uhapšenog Zoran Lazovića danas će Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) predložiti da se u postupku u kom je slobode lišen nekadašnji tajni agent, u svojstvu svjedoka, sasluša bivši premijer Zdravko Krivokapić.

Vuković: Odluka o imenovanju Zenovića POLITIČKI LEGITIMNA, ali i veoma PROBLEMATIČNA

Utorak, 23.04.2024 | 11:46

 Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković  saopštio je da Odluka o imenovanju nosioca liste PES-a u Budvi politički je legitimna, ali i veoma problematična, da ne kaže da je  neodgovorna, u odnosu na najvažniji vanjskopolitički interes Crne Gore - članstvo u EU.

Đukanović: GRIJEŠI onaj, ako u lisicama nad kojima likuje, na rukama drugih ljudi, NE PREPOZNAJE svoje lisice sjutra

Utorak, 23.04.2024 | 11:38

Nekadašnji predsjednik države, Vlade i DPS-a Milo Đukanović ocijenio je da je u Crnoj Gori na sceni politički revanšizam kao nova stranica tradicije crnogorskih osveta.

Radulović: Startovala kampanja “Bezbjednost počinje od tebe”

Utorak, 23.04.2024 | 11:37

U proteklih šest godina u željezničkom saobraćaju dogodilo se 319 nezgoda u kojima je 21 osoba nastradala, a samo u prošloj godini njih deset, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović na početku kampanje “Bezbjednost počinje od tebe”.

Đoković NE ODUSTAJE - Želim ZLATO u Parizu i nastup u Los Anđelesu 2028.

Utorak, 23.04.2024 | 11:34

Iako uskoro puni 37 godina, legendarni teniser Novak Đoković planira još dugo da zabavlja sve koji vole ovaj sport.

URA: SDT-u puna podrška da nastavi sa započetim aktivnostima

Utorak, 23.04.2024 | 11:29

Građanski pokret URA pruža iskrenu podršku Glavnom specijalnog državnom tužiocu Vladimiru Novoviću, načelniku Specijalnog policijskog odjeljenja Predragu Šukoviću i svim zaposlenim u Specijalnom državnom tužilaštvu da nastave sa započetim aktivnostima čiji je cilj usmjeren ka ostvarivanju vladavine prava i sveobuhvatne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Znate li zašto biste trebali POTOPITI U VODI orahe prije konzumacije?

Utorak, 23.04.2024 | 11:24

Orasi su veoma nutritivno bogate namirnice, čiji spojevi podržavaju zdravlje srca smanjujući upalu i poboljšavajući nivo holesterola.

"Radnici Instituta Simo Milošević POČEČE ŠTRAJK ako im Vlada NE ISPLATI zarade koje im se duguju"

Utorak, 23.04.2024 | 11:10

Radnici Instituta Simo Milošević počeće štrajk za dva dana ako im Vlada ne isplati zarade koje im se duguju.