Petak, 05.11.2021 | 14:04
IZVOR: Kolektiv.me

SOMERSBY FASHION WEEK Montenegro - Crnogorska nedjelja mode od 22. do 25. novembra

Modna komora Crne Gore organizuje 29-to izdanje Crnogorske nedelje mode od 22. do 25. novembra.




Foto: Somersby Fashion week Montenegro

Svečano otvaranje “Somersby Fashion Week Montenegro” biće organizovano 22-og novembra u Capital Plazi, kada će biti upriličen modni događaj pod nazivom Modne vinjete. Već sledeće večeri publika će imati priliku da pogleda najnoviju kolekciju Lazara Ilića, u okviru samostalne revije. Program sa revijama biće organizovan 23. i 24. novembra na Imanju Knjaz, svako veče sa početkom u 20:30h.

22.Novembar The Capital Plaza – Modne vinjete

23.Novembar Lazar Ilić

24.Novembar Imanje Knjaz: Milena Vujačić, Boško Jakovljević, Kristina Ilic-Hunt, Atelier Ana Simone

25.Novembar Imanje Knjaz: Marina Banović, Nada Koljenšic, Studenti modni dizajn IIIgod. UDG, Milena Đurđić

Naslovnu fotografiju je uradio Nikola Pejović, šminku i frizuru za naslovnu fotografiju “Sophies beauty line” Hair:Rajko Radišić,Make up: Natasa Bracanaša-elite make up.Zaštitna lica su:Lea Tarailo,Andrea Zmukic,Aleksandra Raičević,Ana Radovanović.Stayling:Aleksandra Pismenskaja,Vizuelno rešenje Tony Pendo, oficijlni fotografi su: Nikola Pejović i Petar Kasalica. Reklamni spot za Somersby Fashion Week radio je Petar Kasalica, model je Lea Tarailo, Make up-Hair Sophies beauty line, Stayling Atelier Ana Simone.

"Za frizure manekenki biće zaduzen i ovog puta tim Zorana Vukčevića sa Zoranom Vukčević na čelu. Šminka Farmasi.After party nakon svake večeri biće organizovan u Living Room’u.Video produkcija Ljubo Jovović,Tehnička podrška Takt. Nedelja mode će i ovog puta imati humanitarni momenat u okviru samog događaja. MKCG uvijek daje podršku mladim dizajnerima sa Fakulteta za dizajn i multimediju UDG, tako će biti i ovog puta kada će se predstaviti studenti za modni dizajn. U okviru događaja biće upriličena izlozba slika naše istaknute umjetnice Orijane Ubović, kao i izložba ručno rađenog nakita Milene Đergović. MKCG će i ovog puta voditi računa o svim epidemiološkim mjerama IZJZ. Generalni partner jesenjeg izdanja nedelje mode je svjetski poznati cider Somersby, koji je širom otvorio vrata domaćeg tržišta na kojem su ovi napici jedni od najtraženijih", zaključeno je u saopštenju Modne komore Crne Gore.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Smeta im BUKA - PROČITAJTE na šta se žale stavovnici Podgorice

Utorak, 23.04.2024 | 09:37

Upravi za inspekcijske poslove građani Podgorice najviše prijavljuju remećenje kućnog reda – bukom i glasnom muzikom, kao i postavljanje predmeta na zajedničkim djelovima stambene zgrade. Iz Uprave za inspekcijske poslove kazali su Gradskom portalu da se uglavnom i izdati prekršajni nalozi odnose na navedene prekršaje.

Ceca se OGLASILA iz studija, pa OBRADOVALA fanove - "POČELO JE" (FOTO)

Utorak, 23.04.2024 | 09:26

Ovo se dugo čekalo.

ODLOŽENO suđenje Abazoviću po tužbi Lazovića

Utorak, 23.04.2024 | 09:22

U ulcinjskom Osnovnom sudu danas je odloženo suđenje po tužbi bivšeg službenika Uprave policije Zorana Lazovića i Bemaksa protiv bivšeg premijera Dritana Abazovića.

Dragaš: NEGATIVNI izvještaj Stejt departmenta za 2023. POTVRDIO ZLOUPOTREBE Abazovićeve Vlade

Utorak, 23.04.2024 | 09:13

Pokret Evropa sad saglasan je sa nalazima izvještaja Stejt departmenta za 2023. godinu, koji u djelovanju Vlade (bivšeg premijera Dritana) Abazovića naglašavaju zloupotrebe državnih resursa i druge jednako negativne prakse preuzete iz perioda vladavine Demokratske partije socijalista - kazao je član Predsjedništva ove stranke Tihomir Dragaš.

NEDOSTATAK sna može UBRZATI proces STARENJA za ČITAVU DECENIJU, pokazuju NOVA ISTRAŽIVANJA

Utorak, 23.04.2024 | 09:08

Istraživanja ukazuju na to da način na koji osobe percipiraju svoje stvarne godine može imati značajan uticaj na njihovu dugovječnost.

ŠETNJA za Ukrajinu sjutra na Cetinju: PODRŠKA HEROJSKOM ukrajinskom narodu

Utorak, 23.04.2024 | 09:01

Na Cetinje će se sjutra u 18 sati održati još jedna protestna šetnja podrške Ukrajini - najavili su organizatori.

Medojević: HAPŠENJA posljedica PRITISKA međunarodne zajednice

Utorak, 23.04.2024 | 08:54

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević gostujući u "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG kazao je da se Crna Gora ne može očistiti od kriminala i korupcije koji je našao svoje sjedište u policiji, tužilaštvu, Agenciji za nacionalnu bezbjednost, sudovima, bez radikalnih mjera.

Sindikat podgoričke Čistoće traži POVLAČENJE SISTEMATIZACIJE

Utorak, 23.04.2024 | 08:49

Zaposleni u podgoričkoj Čistoći juče su redovno radili i tako će nastaviti sve dok predstavnike ovog preduzeća na razgovor ne primi sekretar za finansije Balša Špadijer.

Teniser POTVRDIO - "SPREMAN sam za masters u Madridu"

Utorak, 23.04.2024 | 08:41

Karlos Alkaraz bolje se osjeća i igraće na mastersu u Madridu. To je potvrdio sam treći teniser svijeta, koji se oporavlja od povrede ruke.

Predlog za ukusan doručak - Pripremite FOKAČU po originalnom italijanskom receptu

Utorak, 23.04.2024 | 08:33

Recept za fokaču je uvijek dobar izbor kada razmišljate šta da spremate za doručak, a da nije klasičan obrok iz pekare. Iako je i ovo tijesto, uvijek je bolje kada sami napravite, a u nastavku pročitajte kako se ona pravi.