Utorak, 03.05.2022 | 17:29
IZVOR: novosti.rs

Ronaldo spreman za SENZACIONALNI transfer - da li će se vratiti u REAL?

Kako navode englski mediji, Kristijano Ronaldo bi mogao opet da se vrati u Real Madrid. 




Foto: Sky Sports, Youtube/screenshot

Kristijano Ronaldo u 37. godini spreman je za senzacionalni transfer.

Portugalac, navodno, nije u planovima novog trenera Mančester junajteda Erika Ten Haga, pa ostrvski novinari najavljuju povratak gol-mašine na stadion "Santjago Bernabeu" u transferu vrijednom deset miliona eura. 

Istovremeno, predsjednik bijelih Florentino Perez govoreći za španske medije prvi put je javno izrekao da je moguć dolazak Kilijana Mbapea iz PSŽ, pa ako se sve složi, Karim Benzema bi dobio značajnu podršku u ofanzivi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ove namirnice nikada ne umotavajte u aluminijumsku foliju: Možete ozbiljno da ugrozite svoje zdravlje

Utorak, 16.04.2024 | 21:29

Svaka kuhinja ima barem 1 rolnu aluminijske folije. Odličan je i univerzalan pomoćnik u domaćinstvu. Njome možete pokriti tanjir s ostacima hrane u frižideru. U nju možete pakovati školske užine svoje djece jer ne propušta masnoću i tečnost. Takođe možete i pokriti pleh u rerni jer podnosi visoke temperature.

Vuković: Putin komponuje, Vučić diriguje, Mandić svira, Spajić i njegovi igraju

Utorak, 16.04.2024 | 20:54

Predstavnik Pokreta Evropa Sad Vasilije Čarapić nije glasao za ulazak Kosova u Savjet Evrope! Rezultat: 131 za, 29 protiv i 11 (među kojima i Čarapić) uzdržan. Nekoliko sati ranije, njegov partijski šef i premijer Milojko Spajić u Briselu je uvjeravao evropske partnere da je Crna Gora snažno posvećena vanjskopolitičkim ciljevima i da ‘ruski uticaj u Crnoj Gori nikada nije bio manji’, kazao je Ivan Vuković, potpredsjednik DPS-a i poslanika u Skupštini Crne Gore.

Parlamentarna skupština SE podržala prijem Kosova: Crnogorski poslanici glasali potpuno različito

Utorak, 16.04.2024 | 20:46

U Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope održano je glasanje o prijedlogu za prijem Kosova u SE. Preporuka je usvojena, uz 131 glas za, 29 protiv i 11 uzdržanih. Što se crnogorskih poslanika tiče, protiv je glasala Maja Vukićević (DNP), uzdržan je bio Vasilije Čarapić (PES), a za je glasao Boris Mugoša (SD).

Dajković: Nezakonito odlaganje otpada najviše ugrožava sve građane Podgorice

Utorak, 16.04.2024 | 20:16

Ključni problem koji najviše opterećuje kvalitet života svih građana Glavnog grada je nezakonito odlaganje otpada od strane nesavjesnih pojedinaca, kazao je za Gradsku rukovodilac Službe za građane Vladislav Dajković.

Klikovac: Je li ovo “zdravija” Podgorica

Utorak, 16.04.2024 | 20:01

I što ćemo sad. To je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u Skupštini Glavnog grada, pitao premijera Milojka Spajića, nakon što su institucije potvrdile da je gradonačelnica Olivera Injac prekršila zakon i pričinila štetu Glavnom gradu.

U Crnoj Gori u posljednjih sedam godina ubijeno 19 žena

Utorak, 16.04.2024 | 19:53

U posljednjih sedam godina u Crnoj Gori je ubijeno 19 žena. U 16 slučajeva je riječ o femicidu, koji kao posebno krivično djelo ne prepoznaje crnogorsko zakonodavstvo.

Hrvat i Crnogorac osumnjičeni da su brodom krijumčarili preko 305 kg marihuane iz Crne Gore

Utorak, 16.04.2024 | 19:24

Hrvatski državljanin uhapšen je juče na području Dubrovačko-neretvanske županije, a 27-godišnji crnogorski državljanin uhapšen je u Crnoj Gori zbog šverca marihuane, piše Index.hr.

Piperović: Opasnost od bjekstva ne može biti osnov za pritvor, pismo Lazovića uručeno sudiji

Utorak, 16.04.2024 | 18:55

Odbrana bivšeg visokog policijskog fukncionera Zorana Lazovića uložiće večeras žalbu na jedan od dva osnova za određivanje pritvora – opasnost od bjekstva, saopštio je Pobjedi branilac Lazovića, Zoran Piperović.

Nadal podsjetio na stare dane – pobjeda na povratku

Utorak, 16.04.2024 | 18:27

Španski teniser Rafael Nadal slavio je protiv Flavija Kobolija u prvom kolu turnira u Barseloni – 6:2, 6:3

"UVIJEK SAM BIO BORAC": Glumac nikad iskrenije o odrastanju i vaspitanju

Utorak, 16.04.2024 | 17:50

U domu Miodraga Dragičevića prekjuče je bilo velilko slavlje budući da je mladi glumac proslavio 30. rođendan. Mnoge kolege čestitale su mu rođendan na Instagramu, a među njima je i Milena Vasić sa kojom će se u srijedu zajedno naći na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.