Četvrtak, 26.05.2022 | 21:53
IZVOR: kurir.rs

Stiže MLAD MJESEC U BLIZANCIMA: Ovi horoskopski znaci okreću NOVI LIST u životu

Mlad Mjesec će ući u Blizance 30. maja.




Foto: Ilustracija/ Unsplash.com

Mladi Mjeseci su vrijeme za podmlađivanje i ispoljavanje. Ako imate nedostatak u svom životu, onda je ovo vrijeme kada ćete ga popuniti. Bilo da se radi o novom iskustvu, osobi ili predmetu, svaki mlad Mjesec od nas traže da napravimo prostor za početke.

Pročitajte svoj horoskop za mlad Mjesec u Blizancima:

Ovan

Da biste sačuvali novčanik, možda ćete morati da pazite šta govorite tokom mladog Mjeseca u Blizancima. Retrogradni Merkur u Biku daje vam mnogo finansijskih tema za razmišljanje, naime šta možete, a šta ne možete priuštiti. Ovaj mlad Mjesec je inspiracija da poboljšate način na koji se izražavate i osigurate da vaša samoprezentacija bude u skladu sa vašim vrednostima i preferencijama. Pokušajte da ne oštetite kućni budžet u tom procesu.

Bik

Gore je pogledati sebe i identifikovati minimalan ili nikakav lični rast, nego prepoznati da i dalje radite na postizanju svojih ciljeva. Za rast je potrebno vrijeme. Ponekad se to dešava naglo, a ponekad je potrebno orezivanje da bi stablo cvetalo. Pokažite sebi zahvalnost i uložite u neko "đubrivo" pod ovim mladim mjesecom. Idealan period da se posvetite zdravoj ishrani.

Blizanci

Postoji valjan razlog da se izdvoji malo vremena za meditaciju i vođenje dnevnika. Kada odvojite vreme da zastanete i povežete se sa svojom duhovnom mudrošću, ona će teći iz vašeg uma, kroz vaše ruke i u riječi koje pišete. Ako ste se osjećali posebno izgubljeno i potrebno vam je vođstvo, zauzimanje malog ličnog prostora može vam biti izuzetno korisno.

Rak

Kako sprečavate sebe u ličnom rastu? Retrogradni Merkur vam je pomogao da prepoznate gdje treba da posvetite svoju energiju. Previše vrijemena i energije ste trošili na tuđe probleme, ponekad i sami delili svoje brige sa mnogim ljudima, ali sve vreme je to pogubno za vas. Uvidjećete da je lakše jednostavno biti kada se oslobodite preteranog razmišljanja i vjerujete svom umu.

Lav

Tražite novi razlog da sanjate i da nečemu težite. Retrogradni Merkur vas navodi da razmišljate o svom nasleđu. Kako želite da utičete na svijet? Kakvo nasleđe želite da ostavite? Kroz interakciju sa vašom zajednicom pod ovim mladim mjesecom, naći ćete načine da ostavite svoj trag. Šta je tebi zaista bitno, Lave?

Djevica

Ukazala vam se nova prilika, razlog da osvježite svoje znanje. Planetarni raspored izgleda optimistično za vas, posebno zato što je Venera sada u Biku. Za vrijeme ovog mladog Mjeseca, obavezno odvojite vreme kada se obavezujete na nove obaveze, kako biste izanalizirali šta dobijate a šta gubite. Čak i aktivnosti koje smatrate zabavnim mogu uzeti danak.

Vaga

Vrijeme je da otvorite novu knjigu, Vage! Ako odvojite vrijeme da naučite novi koncept ili ideju, možda ćete otkriti da ima moć da vam pomogne da pustite ljubav unutra. Trenutno ste uhvaćeni u ciklus koji vas izaziva da postanete ranjiviji u vašim vezama. Čak i ako izgleda nepovezano, dobra knjiga ima potencijal da vam pokaže da niste sami u svojim iskustvima. Čitajte!

Škorpija

Koliko ste dobri u priznavanju kada niste u pravu? Ako ste stručnjak, onda super, ovaj Mlad Mjesec će vam biti lak. Univerzum vam daje dar refleksije, tražeći od vas da premotate traku o vašim odnosima. Zamislite kako ste se izražavali u prošlosti, posebno kada ste bili tvrdoglaviji nego što je potrebno. Učenje da budete otvoreni i da nastupate sa razumnim pristupom može vas transformisati na bolje.

Strelac

Zvijezde su vam naklonjene, posebno u oblasti odnosa. Ako ste se u poslednje vrijeme osećali posebno zauzetim, lako se moglo desiti da ste prošli pored ljubavi vašeg života, a da to niste primetili. Zamislite da ste sreli sudbinsku vezu u vašem lokalnom kafiću i sve što ste im rekli bilo je „izvinite me“ jer ste htjeli da zgrabite neke salvete. Blagosloveno obećanje koje nudi univerzum je da će biti šta bude. Pod ovim mladim mjesecom ostanite otvoreni i svijet će nastaviti da vas iznenađuje.

Jarac

Prije nego što možete da sanjate, morate da stvarate. Možda zvuči kontraintuitivno, ali kroz nezgode i neuspjehe pokušaje pronalazimo nove načine da radimo stvari. Sada je sjajno vrijeme da ponovo zamislite život i preispitate kako izvršavate svoje kreativne projekte. Ovaj mlad Mjesec vam pruža vrijeme da budete kreativni.

Vodolija

Provođenje vremena sa porodicom može vam pomoći da stvari posmatrate drugačije, da dobijee novu ideju ili prihvatite novi koncept. Odvojite vrijeme da posmatrate članove svoje porodice i kako oni rade u kući. Sa dovoljno vremena, biće lako ceniti ono što imate, a zatim stvarati umetnost sa tim. Pod ovim mladim mjesecom, budite otvoreni i pokušajte da ne razmišljate previše o kreativnosti. Moguće je da previđate umetnost jer vam je postalo previše udobno - pokušajte da razmišljate na nov način!

Ribe

Imate srce puno osjećanja, ali izgleda da oklevate da ih izrazite, kao da ne znate kako. Ribe, ovaj mlad Mjesec naglašava potrebu da sredite svoje emocije kod kuće i sa porodicom. Možda je teško da ih artikulišete, ali pokušajte da ne dozvolite da to zaustavi vaš tok. Počevši od 3. juna, stvari će postati lakše i vaše misli će teći lakše.

 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Marković: Niko ne može uticati na rad Državnog tužilaštva

Utorak, 23.04.2024 | 16:39

Vrhovni državni tužilac Milorad Marković poručio je danas da niko ne može uticati na rad tužilaštva.

Održana druga sjednica Komisije za unapređenje modaliteta odnosa Crne Gore i Italije

Utorak, 23.04.2024 | 16:22

Druga sjednica Komisije za unapređenje modaliteta odnosa Crne Gore i Republike Italije održana je danas. Tome je prethodila posjeta vladine delegacije Italiji na čelu sa potpresdjednikom Vlade dr Pavićevićem koji je istovremeno i predsjednik ove Komisije, saopšđtno je iz Vlade.

Šćekić: Djeci sa autizmom potrebna konkretna podrška u procesu socijalne inkluzije

Utorak, 23.04.2024 | 16:01

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i predsjednik Savjeta za prava djeteta, Dragoslav Šćekić, sazvao je tematsku sjednicu Savjeta za prava djeteta posvećenu razumijevanju i načinu rješavanja problema sa kojima se djeca sa autizmom i njihove porodice suočavaju.

Unija slobodnih sindikata: Ministarstvo prosvjete umjesto da se izvini, koriste rječnik protiv kojeg se navodno borio

Utorak, 23.04.2024 | 15:56

Iz Unije slobodnih sindikata su saopštili da je zabrinjavajuće i za javnu osudu saopštenje Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija da je granski štrajk prosvjetnih radnika vođen „ličnim i političkim interesima” predsjednika Sindikata prosvjete Crne Gore.

Đuričković: Mandić promijenio vanjsko-politički kurs države

Utorak, 23.04.2024 | 15:38

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković komentarisao je izjave predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića na sastancima u Palma de Majorci – Španija, tokom Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica EU.

Čisti zidovi bez krečenja: Tri sastojka ukloniće sve fleke i unijeti svježinu u prostoriju

Utorak, 23.04.2024 | 15:32

Postoje djelovi stana koje stalno čistimo i brišemo, ali i neki kojima ne posvećujemo pažnju tako često, a mogu da naruže izgled životnog prostora.

Danas je RUŽIČASTI MJESEC - Skrivene TAJNE izlaze na vidjelo, a evo kako će UTICATI na sve

Utorak, 23.04.2024 | 15:19

Astrološka pojava koja će uticati na sve znake.

Rasta HITNO hospitalizovan: Reper ima jake bolove (FOTO)

Utorak, 23.04.2024 | 15:10

Reper Stefan Đurić Rasta završio je u Hitnoj pomoći, a pored njega je kao podrška i djevojka Marija Balaban.

IRF podržao razvoj mladih košarkaških talenata i još jednom pokazao društvenu odgovornost

Utorak, 23.04.2024 | 15:09

Investiciono-razvojni fond i Košarkaški savez Crne Gore potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu u cilju pružanja finansijske podrške crnogorksoj košarci i njenoj reprezentaciji.

UP: Blokada puta Cetinje - Podgorica bivših zaposlenih farbike "Košuta" održaće se u četvrtak

Utorak, 23.04.2024 | 15:02

Blokada magistralnog puta Podgorica – Cetinje – Budva u organizaciji bivših zaposlenih u fabrici "Košuta" održaće se u četvrtak 25. aprila, saopšteno je iz Uprave policije (UP).