Ponedjeljak, 11.07.2022 | 14:43
IZVOR: Kolektiv.me

Povodom Dana državnosti svečano u Budvi i Petrovcu

Dan državnosti i Dan Turističke organizacije opštine Budva biće svečano obilježeni u utorak, 12. jula, koncertom budvanske sopranistkinje Emilije Minić u pratnji Crnogorskog orkestra mladih, koji će, na trgu ispred Starog grada, početi u 21 sat, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva.




Foto: Turistička organizacija Budva

Orkestrom će dirigovati poznati moldavski dirigent Cristian Spătaru. Gost večeri biće Bechara Moufarrej, tenor libanskog porijekla.

Veče će u 20 sati otvoriti dječija modna revija, ujedno i završna ispitna revija škole manekenstva Marije Rovčanin Vujović.

"Gradska muzika Budve će nastupiti od 22 sata, a u 23 će uslijediti koncert benda L'ombelico, pa će budvanska publika, nakon klasičnih arija, te filmskih i evergreen hitova, uživati i u obradama najčuvenijih svjetskih i domaćih rock, pop, dance i funk hitova. Događaj na trgu je podržan od strane hotela “Avala”. Povodom Dana državnosti svečano će biti i u Petrovcu u srijedu, 13. jula. Na platou ispred Crvene komune od 20 sati će nastupiti Ženska vokalna grupa “Harmonija” nakon koje će spletom igara veče uljepšati mladići i djevojke Kulturnog centra “Stara Budva”. Petrovčani i njihovi gosti te noći će uživati i u vatrometu", navodi se u saopštenju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Ivona Čović Jaćimović imenovana za vršiteljku dužnosti Gradskog pozorišta

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:14

Glumica i producentkinja Ivona Čović Jaćimović imenovana je za vršiteljku dužnosti Gradskog pozorišta Podgorica.

Ramona Horvath Trio 20. aprila u KIC-u

Srijeda, 17.04.2024 | 10:07

Džez trio rumunske pijanistkinje Ramone Horvat nastupiće premijerno u Crnoj Gori u okviru manifestacije “Mjesec poštovanja džeza - JAM 2024” u subotu, 20. aprila u velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, u 20 sati.

CNP: Predstava “671-LOV” u Kraljevskom pozorištu Zetski dom

Utorak, 16.04.2024 | 12:45

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji mlade crnogorske autorke Hane Rastoder, u produkciji Crnogorskog narodnog pozorišta, biće izvedena u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju u srijedu 17. aprila s početkom u 20 sati.

CNP: Predstava „Smrt i njeni hirovi“ na Sceni Studio

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 11:13

Predstava „Smrt i njeni hirovi“, prema Žozeu Saramagu, u adaptaciji Kate Đarmati i režiji Lidije Dedović, biće izvedena 15. i 16. aprila na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta. Sve ulaznice za oba izvođenja su rasprodate.

Max Kochetov Quartet & Samuel Blaser 17. aprila u KIC-u

Nedjelja, 14.04.2024 | 11:35

Jedan od najistaknutijih džez saksofonista Maks Kočetov nastupiće na manifestaciji Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori - JAM 2024, sa svojim kvartetom i trombonistom Semjuelom Blejzerom, 17. aprila, u velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” u 20 sati. U Kočetovom kvartetu sviraju pijanista Andreja Hristić, kontrabasista Boris Šainović i bubnjar Miloš Grbatinić, navedeno je iz KIC-a. 

SDT objavio snimak: I imovina Katnića i Lazovića predmet ispitivanja (VIDEO)

Srijeda, 17.04.2024 | 13:45

Specijalno državno tužilaštvo i Specijalno policijsko odjeljenje svakodnevno preduzimaju brojne radnje u cilju identifikacije imovine okrivljenih bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića i bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića, i to kako one koja je upisana na okrivljene i članove njihovih porodica, tako i one za koju postoji određeni stepen sumnje da je upisana na druga fizička i pravna lica, a čiji su stvarni vlasnici okrivljeni i članovi njihovih porodica, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

"Bio sam SVJEDOK tome": Danijel Alibabić o razvodu Meline i Harisa Džinovića - "Moja žena je jako bliska sa..."

Srijeda, 17.04.2024 | 16:57

Danijel Alibabić gostovao je u  emisiji „Moj dan, Blic dan” i izrazio svoj stav povodom sve češćih razvoda koji se dešavaju na javnoj sceni.

Martinović: Perović UHAPŠENA jer je koristila službeno auto VIŠE nego što u SDT-u smatraju da je trebalo

Srijeda, 17.04.2024 | 15:51

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) nije saopštilo konkretno kojim radnjama je direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović zloupotrijebila službeni položaj, a kako je u izjavi za Pobjedu rekao njen advokat Nikola Martinović, izgleda da je Perović procesuirana zato što je službeno auto koristila više nego što u SDT-u smatraju da je trebalo.

VOZAČI - Stručnjaci OTKRIVAJU kada je NAJBOLJE da se NATOČI GORIVO

Srijeda, 17.04.2024 | 17:47

Ukoliko želite da izbjegnete da ostanete na putu usljed gužve u saobraćaju bez goriva, vozači bi trebalo da natoče gorivo na vrijeme.

Na Aerodromu Tivat ODUZET srebrni nakit vrijedan preko 10.000 EURA

Srijeda, 17.04.2024 | 15:20

Carinski službenici u Carinskoj ispostavi Aerodrom Tivat oduzeli su srebrni nakit čija je vrijednost premašila 10.000 eura.

Poslanici NISU PRIHVATILI Izmjene zakona kojima bi se dječji dodatak POVEĆAO za 50 ODSTO

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:35

Poslanici Skupštine Crne Gore nisu podržali da se izmjene Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti kojima je predloženo povećanje dječjih dodataka za 50 odsto, uvrste u dnevni red. Ove izmjene predložio je Građanski pokret URA.

ANKETA: Da li OČEKUJETE dobru TURISTIČKU SEZONU?

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:22

Glasajte u našoj novoj anketi.

Voda od čija sjemenki NOVI TREND - Pripremite je na LAK i BRZ način

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:17

Stavite čija sjemenke u vodu i ostavite da stoje jedan sat ili ih tako ostavite preko noći.

Ivona Čović Jaćimović imenovana za vršiteljku dužnosti Gradskog pozorišta

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:14

Glumica i producentkinja Ivona Čović Jaćimović imenovana je za vršiteljku dužnosti Gradskog pozorišta Podgorica.

PODGORICA - "Putevi" preuzimaju linije Gradskog saobraćaja - Alivodić

Četvrtak, 18.04.2024 | 13:10

Obavještavamo građane da će gradsko preduzeće Putevi d.o.o. preuzeti linije Gradskog saobraćaja, prevoznika Harisa Alivodića na liniji „4“ od Konika do Tološa, na liniji „5“ – od Konika do Gornje Gorice, na liniji „7“ od Starog aerodroma do Bloka šest i devet, a na liniji „8“ od Starog aerodroma do Donje Gorice, saopšteno je iz tog gradskog preduzeća.

Računa li se vrtlarstvo kao FIZIČKA AKTIVNOST? Evo šta kažu STRUČNJACI

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:55

Zdravstveni stručnjaci tvrde da vrtlarstvo sagorijeva mnogo više kalorija nego što biste očekivali - ali možete li zaista zamijeniti traku za trčanje i utege za lopatu i grablje?

Vlada ponovo RAZRIJEŠILA Artana Kurtija

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:33

Vlada je na današnjoj sjednici ponovo razriješila Artana Kurtija, sa pozicije generalnog inspektora u ANB, potvrđeno je portalu RTCG u Vladi.

Glavni grad: Janković stručni ispit položio osam i po mjeseci nakon imenovanja

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:19

Glavni grad je u ostavljenom roku izjavio žalbu ministru unutrašnjih poslova Danilu Šaranoviću na rješenje inspektora Direktorata za zaštitu i spašavanja kojim se zabranjuje rad v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravka Blečića, jer prema nalazu ne ispunjava uslove za to radno mjesto, saopšteno je iz Glavnog grada.

DPS podržala inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:17

Demokratska partija socijalista podržala je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, koju su predstavnici nevladinih organizacija i pojedinci uputili premijeru Vlade, Milojku Spajiću, navodi se u saopštenju ove partije.

Glumac Metju Mekonahi OTKRIO ko je zaslužan za njegovu USPJEŠNU KARIJERU - "Učinili su me BOLJIM"

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:11

Metju Mekonahi tvrdi da je očinstvo pozitivno uticalo na njegovu karijeru.