Srijeda, 27.07.2022 | 14:22
IZVOR: telegraf.rs

CRNO-BIJELI ostali bez sportskog direktora - Ivica Iliev NAPUSTIO Partizan

Zbog neslaganja sa odlukom da trener ostane na funkciji, prvi čovjek sportskog sektora riješio da digne sidro.




Foto: Youtube screenshot/FK Partizan Beograd

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev podnio je danas ostavku na tu funkciju zbog neslaganja sa odlukom da Ilija Stolica i dalje bude trener crno-bijelih, na kojoj je u ponedjeljak, ali i tokom današnjih pregovora insistirao predsjednik Milorad Vučelić.

Prvi čovjek kluba je tražio još strpljenja za šefa stručnog štaba, sportski direktor je smatrao da mora momentalno da bude smijenjen zbog dva kiksa i očajne igre tima na početku sezone i, kako nije došlo do dogovora, dvije strane su se razišle.

Tako će Partizan, umjesto trenera kako se "kuvalo" posle remija sa TSC tražiti novog sportskog direktora, jer Iliev nije želio da sarađuje sa Stolicom, što je rekao i ostalim čelnicima i treneru na sastanku u ponedeljak.

Sportski direktor se nije slagao sa filozifijom fudbala trenera, čak ni sa izborom tima u posljednjem meču sa TSC, a prije toga su Iliev i Stolica imali žučnu raspravu na sastanku poslije remija u Nišu, kada se Partizan na jedvite jade spasio poraza jedanaestercem u 95. minutu.

Isprva je djelovalo da su "sjekire zakopane", no, nastavilo se i prije i poslije duela sa timom iz Bačke Topole, gdje su takođe prosuti bodovi, posle čega je Iliev insistirao da Stolica bude smijenjen. Međutim, konačnu odluku je donio predsjednik Milorad Vučelić, napominjući da treneru treba dati šansu bar još četiri utakmice, uključujući duel na Kipru sa AEK-om iz Larnake, a potom podvući crtu i sagledati situaciju.

To je i bio kamen spoticanja u razgovorima dvije strane, te je Iliev riješio da napusti klub, jer je smatrao da Partizan nije na dobrom putu i da bi loš počekat sezone mogao da košta cio klub u perspektivi.

U ponedjeljak je donijeta odluka da Stolica ostane, ali su se u minula dva dana takođe obavljali razgovori i na kraju ta prvobitna odluka prvog čovjeka kluba nije "oborena", pa je sportski direktor, smatrajući da organizacioni dio ne treba da se miješa i odlučuje u sportskom, riješio da ode...

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

USTAVNI ODBOR: Svi kandidati ISPUNJVAJU USLOVE za sudiju Ustavnog suda

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:40

Svi prijavljeni kandidati za izbor jednog sudije Ustavnog suda ispunjavaju uslove iz raspisanog javnog poziva, konstatovano je na današnjoj sjednici Ustavnog odbora.

Podgorica: Ovo naselje BEZ VODE do 15 sati

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:37

Stari Aerodrom bez vode nekoliko sati. 

VIDEO: NESVAKIDAŠNJI PRIZOR - 140 kitova pilota se nasukalo u plitkim vodama ušća

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:33

U uvali Tobi na obalama zapadne Australije na oko 250 kilometara od Perta, u blizini Dansboroa, nasukalo se 140 kitova pilota u plitkim vodama ušća.

Nutricionistkinja Novaka Đokovića OTKRIVA šta treba da jedemo PRIJE, a šta POSLIJE TRENINGA

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:30

Ishrana sportista je veoma bitan deo njihovih života, te uopšte ne čudi što se i Novak Đoković 2010. godine odrekao glutena, mliječnih proizvoda i rafiniranog šećera, a smanjio je i unos crvenog mesa.

APEL Ministarstva zdravlja: VAKCINISATI djecu i spriječiti ozbiljne posljedice

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:13

Povodom registrovanog drugog slučaja obolijevanja od morbila u Crnoj Gori, Ministarstvo zdravlja još jednom snažno apeluje na roditelje čija djeca još nisu primila MMR vakcinu, da ih u što kracem roku imunizuju  i na taj način doprinesu sprečavanju širenja ove zarazne i po zdravlje opasne dječje bolesti.

Odbor ODBIO predlog Aleksandre Vuković Kuč da Crna Gora SPONZORIŠE Rezoluciju o Srebrenici

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:09

Odbornica DPS-a Aleksandra Vuković Kuč danas je na sjednici Odbora za međunarodne odnose i iseljenike predložila da se dnevni red dopuni inicijativom da se članovi odbora izjasne o kosponzorstvu Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Vlada PRIHVATILA - Jovanovski i Kardović u Komisiji za POPIS

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:04

Prema informacijama Portala RTCG Vlada će prihvatiti predloge opozicije i partija manjinskih naroda da u ih u Komisiji za popis predstavljaju profesor Fakulteta za informacione tehnologije, doktor Srđa Jovanovski i Armin Kardović.

Kovačević: POVEĆATI KAZNEza nepropisno parkiranje

Četvrtak, 25.04.2024 | 11:53

Nepropisno parkiranje u glavnom gradu idalje jedan od najvećih problema sa kojima se suočavaju gradske službe.

Italijanski recept za FENOMENALNE ŠPAGETE, prave se praktično ni od čega

Četvrtak, 25.04.2024 | 11:39

Italijani su majstori za pripremu ukusne hrane od vrlo malo namirnica i koje su cijenovno prihvatljive.

Nadal: "NADAM se olimpijskom dublu sa Alkarazom, VOLIO bih to"

Četvrtak, 25.04.2024 | 11:28

Rafael Nadal je potvrdio da želi da igra sa Karlosom Alkarazom u dublu na Olimpijskim igrama u Parizu ovog ljeta.