Petak, 29.07.2022 | 12:31
IZVOR: Kolektiv.me

Međunarodne i regionalne zvijezde kao i crnogorske javne ličnosti snažno podržale SEA DANCE festival!

Instagram objava Dubioze Kolektiv pokrenula je lavinu podrške Sea Dance festivalu, koja stiže sa svih strana! Post je inspirisao i druge da se pridruže, pa su tako neke od najvećih zvijezda regiona: muzičari, glumci, modni kreatori, influenseri odlučni u jednom – Sea Dance se mora održati!




Foto: Sea Dance Festival

U postu koji je oduševio fanove jedna od najvećih grupa u regionu je jasno i glasno poručila: SNAŽNA PODRŠKA ZA FESTIVAL SEA DANCE - SVI SMO ZA PLES! Ne dovodi se u pitanje: We wanna dance, svi na Sea Dance!

Podrška je stigla čak iz Australije, od tvoraca jednog od najvećih hitova poslednjih godina „Love Tonight“, dvojca Shouse čiji je premijerni nastup pred crnogorskom publikom planiran za ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala, a pridružili su im se i ostali headlineri: tehno superzvijezda Nina Kraviz, balkanska trap kraljica Senidah i pobjednici Evrovizije KALUSH Orchestra.

Kotorski rep dvojac Whoo See poslao je jasnu poruku: 

„Mi smo klapa Whoo See i imamo potrebu da podržimo najveći muzički festival u Crnoj Gori, Sea Dance, da se i ove godine desi, jer kroz njega prođe masu dobrih muzičara i ima masu dobrih žurki. Vidimo se tamo!“

„Hajde support ljudi, hoće da nam ugase festival“ – pozvala je fanove na svom Instagramu Katarina Bogićević Kejt. Crnogorska pijanistkinja Tamara Sirius poslala je podršku iz Dubaija u kojem gradi uspješnu internacionalnu karijeru.

Nezaustavljivom talasu podrške priključile su se i zvijezde crnogorskog glumišta: Momo Otašević, Mišo Obradović, Kristina Obradović, Petar Burić, Sanja Vujisić i Julija Milačić Petrović Njegoš, ali i njihov kolega iz Srbije Slaven Došlo.

„Nemojmo da dozvolimo gašenje, podržimo svi zajedno!“ – napisala je na svom Instagram nalogu glumica Crnogorskog narodnog pozorišta Julija Milačić Petrović Njegoš, a podršci se pridružio i njen suprug, poznati crnogorski vajar Marko Petrović Njegoš.

Treperka iz Srbije Micka Lifa poručila je „Hoćemo i volimo Sea Dance festival“.

Želju da se Sea Dance festival, uprkos svim teškoćama, ipak održi iskazao je crnogorski modni dizajner Lazar Ilić, a i njegova srpska koleginica, kreatorka i influenserka Anđelija Budurić.

Ogromna podrška stigla je sa crnogorske elektronske scene, što ne čudi, imajući u vidu da Sea Dance festival godinama njeguje praksu pružanja prilika domaćim izvođačima i da su mnogi od njih svoje premijerne festivalske nastupe doživjeli na Sea Dance-u. Postovi DJ-eva: Proximus, Audiostrom, Slobodan Popović P.S., Buba, Raven, Iks Oks, Mr. Mips, Nemanja Backović, Mr. Lekka, Double Needle, Branko Vuković, Nikola Bečić, Lerr, Marko Todorović, Zael, Marko Burić, Stamina, Ilija Rudović, Sen Oliver, Straks, OAK brothers, Marek Tripkowsky podsjetili su koliko je velika Sea Dance porodica, a nije izostala ni podrška crnogorskih bendova poput Vrpce i Parampaščadi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

FOTO/VIDEO: "Znam da će ovo da bude posebno veče" - Aleksandra Prijović ZAPJEVALA u punoj "Morači"

Petak, 19.04.2024 | 21:20

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC "Morača" u Podgorici.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".