Utorak, 23.08.2022 | 14:59
IZVOR: Kolektiv.me

Telekom „Odličan, 5“: najbolje rješenje ne samo za đake

Kraj ljeta i odmora nije razlog za brigu, iako jesen donosi nove školske i druge izazove.




Foto: Telekom

Svaki kraj je novi početak, a sa njim dobro idu novi uređaji. Nova „Odličan, 5“ ponuda Crnogorskog Telekoma zato je najbolje rješenje – i to ne samo za đake! Roditeljima, đacima i svima ostalima na raspolaganju su dva „Odličan, 5“ paketa, a mogu odabrati do 30 GB mjesečnog interneta, minute ka svim mrežama i 5G pametni telefon.

Tako „Odličan, 5“ Maxi paket – osim 30 GB mjesečno, besplatnih razgovora u mreži i 50 minuta ka drugim mrežama u zemlji – donosi i Samsung Galaxy A33 5G, a cijena paketa je 19.9 eura mjesečno. Za 9.9 eura mjesečno, korisnici „Odličan, 5“ Start paketa dobijaju Motorola moto E7 Power pametni telefon, 10 GB mjesečno, neograničene minute za razgovore u mreži i 50 minuta ka drugim mrežama u Crnoj Gori.

Osim pametnih telefona, roditelji najmlađih školaraca za 5.95 eura mjesečno mogu odabrati dječji pametni sat TCL MT42, koji roditeljima olakšava komunikaciju sa djecom i roditelj uvijek zna gdje je dijete. Uz sat ide i Smart Extra tarifa, koja će omogućiti da sat funkcioniše bez smetnji, i po mjeri djetetovih potreba. Uključuje neograničene pozive u mreži, minute ka drugim mrežama u Crnoj Gori i neograničen internet neophodan za funkcionisanje sata, kako bi djeca imala dvosmjernu komunikaciju sa roditeljima.

Za roditelje i đake kojima nisu potrebni uređaji u Telekomu su kreirali posebnu ponudu, pa mogu aktivirati samo tarife koje uključuju gigabajte i minute, i to sve po povoljnim cijenama. Tako Start paket mogu odabrati za 6.4 eura mjesečno, a Maxi za 8 eura mjesečno. Iz Telekoma napominju i da nema nepredviđene internet potrošnje, jer se nakon potrošenih gigabajta iz tarife pristup internetu blokira za taj mjesec.

Više informacija o „Odličan, 5“ ponudi može se pronaći na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/za-nove-pocetke

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Cijela kuća će predivno mirisati dok budete usisavali: Trik koji ćete stalno koristit

Subota, 20.04.2024 | 17:26

Karolina Mekauli, koja svojim trikovima za čišćenje i održavanje domaćinstva oduševljava milione ljudi na društvenim mrežama, podijelila je na TikToku kako da vaš usisivač ostavlja za sobom prijelep miris.

Neobični uskršnji običaji širom svijeta: Od bacanja lonaca preko prozora do pravljenja gigantskog omleta

Subota, 20.04.2024 | 16:53

Kod brojnih naroda ostalo je mnogo čudnih običaja za najradosniji hrišćanski praznik

Klikovac: Injac plasira neistine i njima prikriva brojne zloupotrebe

Subota, 20.04.2024 | 16:18

Plasiranjem neistina gradonačelnica Injac pokušava da prikrije brojne zloupotrebe koje su učinjene u prethodnih godinu dana kazao je šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac.

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

ŠOK IZJAVA HARISA DžINOVIĆA: Evo šta je rekao O PROPALOM BRAKU

Subota, 20.04.2024 | 15:27

Nakon što je kao bomba u javnosti odjeknula vest da se Haris Džinović razvodi od svoje dugogodišnje supruge Meline, pjevač je gostujući kod Cece Ražnatović otkrio da je razlog krahu braka bila Melinina prevara

Borovinić-Bojović otkrila spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića

Subota, 20.04.2024 | 15:06

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović, na poziv porodice Milić, otkrila je danas u kučkom seluu Orahovo spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića. Skupština Glavnog grada 3. avgusta prošle godine jednoglasno je usvojila odluku o podizanju ovog spomen-obilježja.

Budva - Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Subota, 20.04.2024 | 14:26

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje ljekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Nikolić: Puštanje Perović na slobodu pobjeda pravde nad Skaj tužiocem Novovićem

Subota, 20.04.2024 | 14:14

Puštanje na slobodu direktorice Agencije za sprečavanje korupcije Jelene Perović pobjeda je prava i pravde nad naletom revanšističkog pira Skaj tužioca Vladimira Novovića, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Drobnjak: Energija, želja i fokus moraju da budu na nivou za pobjedu nad Zvezdom

Subota, 20.04.2024 | 13:38

Košarkaši SC Derbija u ponedjeljak dočekuju Crvenu zvezdu u drugom meču četvrtfinala ABA lige. Plejmejker "studenata" Igor Drobnjak kazao je da ukoliko ponove energiju, želju i fokus iz prvog okršaja u Beogradu, mogu da ugroze favorita.

TIK TOK pokrenuo svog rivala Instagramu - Pogledajte kako IZGLEDA ta aplikacija

Subota, 20.04.2024 | 13:12

TikTok je postupno počeo da otvara pristuo svojoj verziji rivala Instagramu - aplikaciji TikTok Notes.