Petak, 09.09.2022 | 14:37
IZVOR: Kolektiv.me

Hot Since 82 i Joris Voorn u oktobru predvode dvodnevnu Get EXITed Unity žurku u Ljubljani!

Nakon uspješno održane ljetnje žurke u Strumici, koja je nadmašila očekivanja makedonske publike, jedinstveni Get EXITed muzički događaj – Get EXITed Unity – stiže u Festivalnu Dvoranu u Ljubljani, i to 28. i 29. oktobra! Ovaj festival u malom predvode jedan od najuspješnijih britanskih DJ-eva Hot Since 82 i internacionalno prihvaćeno holandsko techno ime Joris Voorn, rame uz rame sa fenomenalnim izvođačima, među kojima su slovenački Aney F., sjajna AmyElle, Tim Urbanya, Alessio i Alex Cvetkov, saopštili su organizatori.




Foto: Sea Dance Festival

"Britanski Hot Since 82 stvara i pušta muziku 10 godina, a početak njegove karijere obilježilo je debitantsko izdanje „Let It Ride“ za Noir Music. Nakon toga uslijedili su nastupi na najvećim svjetskim elektronskim binama i period koji je MixMag nazvao „meteorskim uspejhom”, a danas kritičari njegovu muziku opisuju kao „najsofisticiraniju u Velikoj Britaniji“. Dobitnik je prestižne DJ nagrade u kategoriji Najbolji tech house DJ i višestruko nominovan za različita priznanja u sferi elektronske muzike. Našao se u top 10 najtraženijih producenata svih vremena na Beatport-u remiksom pjesme Green Velveta „Bigger Than Prince“, poznat je po lajv nastupima na vodećim svjetskim festivalima uz pratnju gudačkog kvarteta, a iza njega su i brojne svjetske turneje u sklopu njegovog jedinstvenog klupskog brenda TAKEN", navode u saopštenju.

Mnogi, kako navode, smatraju da je Amsterdam globalna prestonica techna, a malo umjetnika oličava tu ideju više od Jorisa Voorna, producenta i DJ-a koji dvije decenije unazad stoji u epicentru holandske elektronske muzičke scene. Već njegova prva izdanja, poput čuvene trake „Incident“ sa EP-ja „Lost Memories Part 2“ iz 2004, brzo su se integrisala u setove najvećih imena elektronske scene, među kojima su bili Carl Cox, Derrick May i Laurent Garnier. Joris Voorn danas iza sebe ima četiri veoma cijenjena samostalna albuma – „Future History“, „From A Deep Place“, „Nobody Knows“, koji je Billboard 2014. proglasio Elektronskim albumom godine i poslednji „\\\\“ iz 2019, a trenutno radi na petom LP izdanju, čije je objavljivanje najavljeno za sljedeću godinu. 

"Aney F. jedan je od najtraženijih slovenačkih producenata i DJ-eva, sa više od 15 godina dugim stažom, lejblom Innocent Music koji broji više od pola miliona pregleda na YouTube-u i rezidenturom u legendarnom slovenačkom klubu Ambasada Gavioli. Iza sebe ima izdanja za prestižne etikete Subliminal, New State, Inmotion, Moan, Serkal, Deeperfect i Wiggle, a njegov talenat prepoznala su najveća imena u industriji, među kojima su Richie Hawtin, Jamie Jones, Erick Morillo, Marco Carola i mnogi drugi", navode oni.

Foto: Sea Dance Festival

Kada je prije tri godine potpisala za londonski lejbl Another Rhythm, AmyElle je privukla pažnju brojnih poznatih selektora, a njena debitantska izdanja, koja su prepoznali britanski MixMag, Pioneer, BBC Radio 1 i Sirius XM, našla su mjesto i na naslovnici UK House Music plejliste na Spotify-ju i dostigla milione strimova. Već njeni prvi nastupi doveli su do toga da u kultnim londonskim prostorima, poput Drumsheds-a, dijeli binu sa legendama kao što su Skream, Jamie Jones, Joris Voorn i drugi, a postala je i prva DJ-ica serijala DJ Mix na platformi Spotify.

Ekskluzivnu dvodnevnu žurku u ljubljanskoj Festivalnoj dvorani upotpuniće i , dodaju, snage lokalne elektronske muzičke scene – multitalentovani producent, DJ i host na slovenačkom radiju Val 202 Tim Urbanya, kao i perspektivna imena Alessio i Alex Cvetkov.

"Događaj će biti realizovan u saradnji sa slovenačkom agencijom Supra Travel, koja je već dvije decenije uz EXIT festival – „Get EXITed Unity je prvi Exitov festivalski događaj u Sloveniji nakon više od 15 godina. Smjestili smo ga u istorijski bogatu Festivalnu dvoranu, koju ćemo na dva dana pretvoriti u najbolji klub u Sloveniji” – naveo je direktor Supra Travela Pavle Kostadinović", saopštili su.

„Hot Since i Joris Voorn odsvirali su neke od nezaboravnih setova na Exitovoj Dance Areni i na našim drugim festivalima i eventima, što ih čini odličnim odabirom da predvode ljubljansku Get EXITed žurku” – tim riječima je ovaj dvodnevni muzički događaj najavio član Upravnog odbora EXIT Fondacije Sanjin Đukić.

Foto: Sea Dance Festival

Jednodnevne ulaznice za Get EXITed Unity biće u prodaji od utorka, 13. septembra u 12:00 na sajtu Entrio.si, a najbrži će imati mogućnost da svoje ulaznice nabave po promotivnoj cijeni od 20 Eur u ograničenom kontigentu, nakon čega će cijena biti viša. VIP ulaznice i Hospitality paketi biće u prodaji od 20. septembra.

EXIT je najveća organizacija muzičke industrije Jugoistočne Evrope, koja ima svojih devet festivala u sedam država. Pored matičnog festivala, koji se više od 20 godina tradicionalno održava u Novom Sadu, EXIT je do sada organizovao brojne festivale i velike koncerte, kao što su No Sleep festival u Beogradu, Sea Dance i Ada Divine Awakening u Crnoj Gori, Revolution u Rumuniji, Sea Star u Hrvatskoj, Echowaves u Gruziji, Festival 84 u Bosni i Hercegovini, Sunland na plaži Perla u Bugarskoj, koncerti Robbie Williamsa i Madonne u Beogradu, Red Hot Chili Peppersa u Inđiji i mnoge druge.

Foto: Sea Dance Festival

"Specijalni dvodnevni Get EXITed muzički događaj predstaviće i u Ljubljani Exitovu misiju u čijoj su osnovi povezivanje regiona, promocija mira, kao i brendiranje destinacija i izgradnja njihovog prepoznatljivog imidža", zaključili su.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

VIDEO - Počelo Proljeće u Kotoru: Kultna YU Grupa i VIS Tetra priredili veliku r’n’r feštu

Subota, 06.04.2024 | 10:00

Proljećnim koncertom “VIS Tetra” i kultne “Yu Grupe” sinoć je počeo program nove manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Kotor - “Proljeće u Kotoru”.

Jadranka Barjaktarović i Severina 21. MAJA na Cetinju - Manifestacija „Maj u hiljadu boja“, nastupiće i ove MUZIČKE ZVIJEZDE

Četvrtak, 04.04.2024 | 10:20

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju „Maj u hiljadu boja“ koja će biti održana od 17. do 22. maja.

Od osnivača RATM do braće Cavalera: Gitarski zvuk na Exitu pojačava preko 30 bendova!

Srijeda, 03.04.2024 | 14:39

Furiozni rifovi odjekivaće Petrovaradinskom tvrđavom ovog jula na EXIT festivalu!

OBLAČNO sa SUNČANIM INTERVALIMA - Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 24.04.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Odžić Mikijelju: Otkud vam POMISAO da bi sa vama uopšte sarađivali

Srijeda, 24.04.2024 | 22:00

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i "satelit grupama".

Majke Srebrenice POZVALE Spajića da javno saopšti STAV o Rezoluciji UN o Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 21:51

"Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborila novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0, i tako izborili plasman u finale Kupa Srbije.

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

"Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija"

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španska firma za online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala, podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.