Utorak, 13.09.2022 | 12:28
IZVOR: kurir.rs

ŠOKANTNA ISPOVIJEST Totija: Nije bila tu kad mi je bila najpotrebnija, pao sam u DEPRESIJU

Legendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti, nedavno se razveo od svoje dugogodišnje supruge Ilari Blazi.




Foto: YouTube screenshot/UEFA

Poslije 17 godina braka poznati par se rastao, a razlog je bila preljuba.

Princ Rima je u intervjuu za "Korijere dela Sera" otkrio da ga je supruga varala i da je pao u depresiju kada je to saznao.

"Sve se dešavalo u martu i aprilu prošle godine. Dugo sam patio. Prošao sam kroz težak period, prvo jer sam prestao da igram, a onda mi je otac umro od kovida. Znao sam da je bolestan i nisam mogao da ga posjetim. Moj tata je uvijek bio tu uz mene. Nikada mi nije dao kompliment, ali je uvijek bio ponosan. Onda sam i ja dobio kovid, trebalo je da završim u bolnici. Pomogla su mi djeca da prebrodim to strašno vrijeme. S druge strane, moja supruga nije bila tu kad mi je bila najpotrebnija", počeo je Toti.

Prije godinu dana saznao je da ga žena vara.

"U septembru prošle godine do mene su došle glasine da Ilari ima još jednog muškarca pored sebe. Odnosno više od jednog. Nisam vjerovao, ali sam na kraju pronašao poruke. Nikad je nisam špijunirao za tih 20 godina. Međutim, postao sam sumnjičav kada su mi ljudi rekli", kaže Toti i dodaje:

"Pogledao sam u njen telefon i vidio da postoji treća osoba koja je izgledala kao posrednik. Bila je to Alesija, njena frizerka i prijateljica. Nemoj da moram da govorim ime muškarca, on je potpuno drugačija osoba od mene. Pripada svijetu dalekom od mog, na sreću. Bio je to šok. Ne samo da je Ilari imala nekog drugog, već da bi mogla da se zainteresuje za takvog čovjeka. U porukama je pisalo nešto: "Hajde da se nađemo u hotelu."

Ilari nije željela da prizna preljubu.

"Najprije je negirala, da bi kasnije priznala da su samo izlazili na kafu. S druge strane, ja znam da su se upoznali još u martu 2021. i da je Ilari i sa drugim muškarcima izlazila i bila bliža nego što bi trebalo".

Toti tvrdi da on nikada nije prevario bivšu suprugu.

"Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću da vam dokažem. Činjenica je da sam upao u depresiju, nisam mogao da spavam... Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja", otkriva Italijan.

Nakon razvoda Toti je uplovio u vezu sa Naomi Boki. On je otkrio da je Naomi poznavao ranije, ali su do februara 2022. godine bili samo prijatelji.

"Iz svega toga sam izašao zahvaljujući Naomi. Ona me je podigla iz mrtvih."

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Eraković: Jovanovski će biti NA ČELU Komisije za praćenje uspostavljanja softvera

Utorak, 23.04.2024 | 12:28

Poslanik DPS-a Jevto Eraković saopštio je danas da će profesor doktor Srđa Jovanovski biti na čelu Komisije koja će raditi na pripremi tendera za dobijanje softverskog rješenja za kontrolu podataka prikupljenih tokom poipisa.    

Nikolić: U Crnoj Gori cijene veće nego u razvijenijim zemljama EU, kažite građanima šta će biti sa fondom PIO

Utorak, 23.04.2024 | 12:22

Šef poslaničkog kluba DPS-a Andrija Nikolić tokom jučerašnje skupštinske rasprave osvrnuo se na planiranu reformu penzionog sistema.

INCIDENT - Alek Boldvin ženi UZEO telefon iz ruke: Tražila od njega da IZGOVORI DVIJE RIJEČI (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 12:04

Video-snimak sukoba glumca Aleka Boldvina sa propalestinskom protestantkinjom postao je viralan na društvenim mrežama.

UP - U Budvi uhapšen osumnjičeni za nasilje u porodici

Utorak, 23.04.2024 | 11:58

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva lišili su slobode N.R. (49) sa Kosova, sa boravkom u Budvi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Piperović: Predložićemo SDT- u da SASLUŠA Zdravka Krivokapića

Utorak, 23.04.2024 | 11:55

Odbrana uhapšenog Zoran Lazovića danas će Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) predložiti da se u postupku u kom je slobode lišen nekadašnji tajni agent, u svojstvu svjedoka, sasluša bivši premijer Zdravko Krivokapić.

Vuković: Odluka o imenovanju Zenovića POLITIČKI LEGITIMNA, ali i veoma PROBLEMATIČNA

Utorak, 23.04.2024 | 11:46

 Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković  saopštio je da Odluka o imenovanju nosioca liste PES-a u Budvi politički je legitimna, ali i veoma problematična, da ne kaže da je  neodgovorna, u odnosu na najvažniji vanjskopolitički interes Crne Gore - članstvo u EU.

Đukanović: GRIJEŠI onaj, ako u lisicama nad kojima likuje, na rukama drugih ljudi, NE PREPOZNAJE svoje lisice sjutra

Utorak, 23.04.2024 | 11:38

Nekadašnji predsjednik države, Vlade i DPS-a Milo Đukanović ocijenio je da je u Crnoj Gori na sceni politički revanšizam kao nova stranica tradicije crnogorskih osveta.

Radulović: Startovala kampanja “Bezbjednost počinje od tebe”

Utorak, 23.04.2024 | 11:37

U proteklih šest godina u željezničkom saobraćaju dogodilo se 319 nezgoda u kojima je 21 osoba nastradala, a samo u prošloj godini njih deset, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović na početku kampanje “Bezbjednost počinje od tebe”.

Đoković NE ODUSTAJE - Želim ZLATO u Parizu i nastup u Los Anđelesu 2028.

Utorak, 23.04.2024 | 11:34

Iako uskoro puni 37 godina, legendarni teniser Novak Đoković planira još dugo da zabavlja sve koji vole ovaj sport.

URA: SDT-u puna podrška da nastavi sa započetim aktivnostima

Utorak, 23.04.2024 | 11:29

Građanski pokret URA pruža iskrenu podršku Glavnom specijalnog državnom tužiocu Vladimiru Novoviću, načelniku Specijalnog policijskog odjeljenja Predragu Šukoviću i svim zaposlenim u Specijalnom državnom tužilaštvu da nastave sa započetim aktivnostima čiji je cilj usmjeren ka ostvarivanju vladavine prava i sveobuhvatne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.