Srijeda, 14.09.2022 | 09:43
IZVOR: Kolektiv.me

Uz kupovinu Samsung pametnih telefona čeka vas odličan poklon!

Samsung je pripremio posebnu promociju gdje kupovinom Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametnih telefona na poklon dobijate Samsung Galaxy Watch5 pametni sat (grafitni 44mm ili ružičasto-zlatni 40mm u zavisnosti od izbora krajnjeg kupca). Promocija traje od 12. septembra 2022. do 16. oktobra 2022. ili do isteka zaliha poklona.




Foto: Samsung

Takođe, uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji. Serija Samsung S22, koja je lansirana u martu ove godine, nastavlja da impresionira korisnike širom svijeta. Uređaje S22 serije odlikuje moćna kamera, inovativne napredne funkcije, besprijekorni dizajn i prelijepe boje. Samsung Galaxy Ultra telefon, po prvi put u S seriji, donosi i naprednu S Pen olovku.

Foto: Samsung

Spoj inovativnog dizajna i vrhunske funkcionalnosti

Nova Galaxy Z serija koja okuplja dva istinski moćna preklopna uređaja - Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4, spojila je impresivnu tehnologiju pametnih telefona i inovativni dizajn kako bi svojim korisnicima pružila istinski sveobuhvatno iskustvo korištenja uz izražavanje vlastitog stila. Galaxy Z Fold4 poseban je po tome što rasklopnim mehanizmom pametni telefon klasične veličine može pretvoriti u kompaktni i snažni tablet za maksimalnu produktivnost, dok Galaxy Z Flip4 donosi stil i praktičnost koja lako stane u svačiji džep, bez žrtvovanja performansi.

Foto: Samsung

Moćne performanse koje stanu u svačiji džep

Galaxy Z Flip4 pametni telefon ističe se po moćnim performansama i inovativnom mehanizmu preklapanja te donosi vrlo praktičan i kompaktan dizajn koji može stati u svačiji džep. Opremljen je Dynamic AMOLED 2X glavnim ekranom od 6,7-inča, dok vanjski ekran ima svega 1,9-inča uz potpuno nove mogućnosti za korisnike. Cover Screen vanjski ekran na Galaxy Z Flip4 pametnom telefonu omogućava dodatne opcije interaktivnosti – od poziva, poruka, snimanja, upravljanja osnovnim postavkama uređaja pa sve do potpune personalizacije tema, pozadina i widgeta. U kućište uređaja smjestile su se prednja i zadnja dvostruka kamera s kojima dolazi i revolucionarna FlexCam karakteristika za snimanje videozapisa, selfija ili drugog sadržaja pod uglovima između 75° i 115°. Korisnicima će se svakako svidjeti odabrati i jednu od prekrasnih boja uređaja s posebnim dizajnerskim šarmom – ljubičasta, grafitna, ružičasto-zlatna i plava.

Foto: Samsung

Tablet i pametni telefon u jednom

Za one koji više vole veće ekrane, odnosno pametne telefone s kojima mogu zamijeniti tablet pa čak i računar, Galaxy Z Fold4 prava je tech prilika. Galaxy Z Fold4 je preklopni pametni telefon kojeg pokreće snažni Snapdragon® 8+ Gen 1 čipset uz veliki Dynamic AMOLED 2X ekran od 7,6-inča i brzinom osvježavanja od 120Hz zbog kojeg će prikazani sadržaj biti još impresivniji. Rezultat ovih tehnoloških specifikacija je unaprijeđena funkcionalnost, produktivnost i odlične opcije za multitasking što u današnjoj ubrzanoj svakodnevici definitivno predstavlja plus. Isto tako, sadrži podršku za S Pen olovku, poznatu Multi Active Window značajku s boljim pokretima povlačenja te novi, pregledniji Taskbar koji omogućava jednostavan pristup različitim aplikacijama korisnika.

Foto: Samsung

Pratite svoje zdravlje uz stilski primamljiv pametni sat

Neodoljivi poklon u ovoj promociji čini Samsung Galaxy Watch5 – najnoviji model pametnog sata koji u kombinaciji s pametnim telefonom dodatno proširuje korisničke mogućnosti. Krasi ga futuristički dizajn izvana, a iznutra moćne karakteristike poput BioActive senzora koji na temelju jednog čipa mjeri sve nama bitne zdravstvene parametre te poboljšava performanse i fizičku aktivnost. Tako u svega nekoliko sekundi možete očitati optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedancije, dok će Sleep scores karakteristika osigurati i kvalitetniji ritam spavanja.

Najnoviji preklopni pametni telefoni Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 u kombinaciji s Galaxy Watch5 daju više samom korisniku, zbog čega je sada idealan trenutak da iskoristite pogodnosti promocije i nabavite svoj vlastiti ekosistem uređaja.

Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G izvršenu u promotivnom periodu od 12.09.2022. zaključno sa 16.10.2022. godine ostvarite pravo na poklon Samsung Galaxy Watch5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji. 

Više informacija o promociji pronađite na linku.

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Bil Gejts ZABRINUT da bi zbog vještačke inteligencije mogao da izgubi posao

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 14:21

Bil Gejts, osnivač kompanije Microsoft, nedavno je izrazio zabrinutost da bi vještačka inteligencija mogla preuzme njegov posao, uprkos tome što je jedan od njenih najvećih zagovornika.

Projekat Cetinjanina ušao u TOP 5 NAJBOLJIH projekata u svijetu

Nedjelja, 14.04.2024 | 12:45

Projekat “Air Quality Monitoring System”, koji je dio inovativnog koncepta Cetinje Smart City, dobio je prestižno priznanje WSIS Prize 2024 Champion. Ovo znači da je ovaj projekat izabran među top 5 projekata na svijetu, u kategoriji e-environment, u okviru Svjetskog samita o Informacionom društvu, istakao je za Kolektiv doktorand Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici, istraživač i stručnjak u oblasti Vještačke inteligencije u medicini i rukovodilac praktikuma elektronike i računarstva u Fondaciji za promovisanje nauke Prona Ivan Martinović.

Instagram uvodi VELIKU PROMJENU, evo o čemu je RIJEČ

Petak, 12.04.2024 | 15:23

Instagram je najavio veliku promjenu.

Apple UPOZORIO korisnike iPhone-a u 92 zemlje: Evo o čemu je riječ

Petak, 12.04.2024 | 10:59

Apple je izdao upozorenja korisnicima iPhone-a u 92 zemlje, obavještavajući ih o mogućim napadima špijunskim softverom.

Kako je POMRAČENJE SUNCA uticalo na internet: "Sve se prigušilo na trenutak"

Četvrtak, 11.04.2024 | 19:39

U Sjevernoj Americi je bilo vidljivo potpuna pomračenje Sunca, koje su gledale desetine miliona ljudi. 

Rubljov - "Nadal me razbio na TRENINGU"

Utorak, 16.04.2024 | 10:00

Rafael Nadal biće u dobroj formi ovog proljeća, otkrio je Andrej Rubljov, slavni ruski teniser.

VOLITE da PJEŠAČITE? Ovo je DESTE NAJBOLJIH GRADOVA za vas

Utorak, 16.04.2024 | 09:47

Veliki broj gradova širom svijeta ima nevjerovatne mreže javnog prevoza, ali ako ste u mogućnosti, najbolji način da osjetite atmosferu nekog mjesta je pešačenje. Tako ćete otkriti kako grad zaista „diše“.

Bivša tužiteljka Mira Samardžić SASLUŠANA u istrazi protiv Katnića?

Utorak, 16.04.2024 | 09:38

Bivša specijalna državna tužiteljka Mira Samardžić saslušana je juče u istrazi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) protiv nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, saznaju “Vijesti”.

Najslavniji NBA klub razmatrao da dovede Vučevića

Utorak, 16.04.2024 | 09:30

Uprava Los Anđeles Lejkersa, najslavnijeg NBA kluba, razmatrala je tokom sezone opciju da u trejdu dovede našeg proslavljenog centra Nikolu Vučevića.

Ova PODGORIČKA NASELJA u srijedu više sati BEZ VODE

Utorak, 16.04.2024 | 09:22

Sedam sati bez vode. 

Poznati pjevač otkrio zbog čega nema više djece - "Moj svijet se RASPAO preko noći“

Utorak, 16.04.2024 | 09:16

Frontmen grupe "Piloti" Kiki Lesendrić već više od tri decenije je u ljubavi sa svojom suprugom sa kojom ima i sina Đorđa.

Da li znate šta znače ove OZNAKE na PARFEMIMA? Stručnjak OTKRIVA kako prepoznati KVALITET

Utorak, 16.04.2024 | 09:05

Na svakom parfemu nalaze se oznake EDT i EDP koje dosta govore o kvaliteu mirisa. Razlika u oznakama je važna, a one su zapravo skraćenice od Eau de Parfum (EDP) i Eau de Toilette (EDT).

Aleksandra Prijović održala koncert, pa priznala - "NE SJEĆAM se kad sam bila ovako BOLESNA"

Utorak, 16.04.2024 | 08:52

Aleksandra Prijović drugi je koncert u Rijeci održala uprkos problemima sa zdravljem.

Konzumacija ove SALATE izaziva najveći broj TROVANJA, tvrde stručnjaci

Utorak, 16.04.2024 | 08:41

U slučaju da ste se ikada pitali koja je najrizičnija namirnica koju možete konzumirati, rezultati nedavnog istraživanja mogli bi vas poprilično iznenaditi.

Ćerka Siniše Mihajlovića TRUDNA: Sin će nositi ime po djedi - "Moj tata je UVIJEK BIO LAV"

Utorak, 16.04.2024 | 08:30

Italijanski mediji objavili su vijest da je ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, trudna i da čeka sina!