Ponedjeljak, 17.10.2022 | 18:23
IZVOR: ona.rs

Ovako je izgledao JELOVNIK Merilin Monro: Sama je pripremila NEOBIČAN napitak

Kada je riječ o njenoj vitkoj liniji, Merilin je takođe imala jednostavnu rutinu vježbanja.




Foto: Youtube screenshot/Valer ka

Iako je prošlo 60 godina od smrti Merilin Monro, njen privatan život i dalje zanima mnoge ljude. Dok jedne interesuje kako je provodila slobodno vrijeme, s kim se viđala i gdje je bila, druge zanima kako je sve te godina održava figuru na kojoj joj i dalje zavide.

Srećom, ostao je zabilježen njen intervju u kom je govorila o svojim navikama u ishrani. Kako je tada govorila, prije jutarnjeg tuširanja bi pripremila doručak koji bi rijetko ko mogao da pojede.

"Razbijem dva sirova jajeta u mlijeko, umutim ih viljuškom i pijem dok se oblačim. U tu mješavinu dodam tabletu multivitamina, tako da sumnjam da bi bilo koji ljekar mogao da preporuči korisniji doručak za zaposlenu djevojku koja nema mnogo vremena",  rekla je tada Merilin, a prenosi Womansworld.

Kada je riječ o njenoj večeri, Merilin je otkrila da bi često posle snimanja svraćala na pijacu blizu njenog hotela kako bi uzela meso koje je takođe sama pekla.

"Uzmem biftek, jagnjeće kotlete ili džigericu, koju pečem u električnoj rerni u svojoj sobi. Uobičajeno jedem četiri ili pet sirovih šargarepa. Nikada mi ne dosadi sirova šargarepa",  isticala je holivudska diva.

Merilin je takođe bila i fizički aktivna, a kako bi ostala u formi imala je svoju jednostavnu rutinu.

"Nikada se nisam zamarala vježbama. Sada provodim najmanje 10 minuta svakog jutra radeći sa malim tegovima. Razvila sam sopstvene vježbe za mišiće koje želim da održim čvrstim. Legnem na pod pored kreveta i započnem sa prvom vježbom. To je jednostavna vježba za jačanje grudnih mišića koja se sastoji od podizanja tegića od 2,2 kg iz položaja sa raširenim rukama do iznad glave. Ovu vježbu lagano ponovim 15 puta. Onda ponovim istu rutinu još 15 puta, ali je počnem iz položaja sa rukama iznad glave. Onda, dok su mi ruke pod uglom od 45 stepeni u odnosu na pod, pravim krugove s tegovima u rukama sve dok se ne umorim. Ne brojim u nekom određenom ritmu kao oni što vode vežbe na radiju. Ne bih mogla da podnesem vežbanje, ako bih imala neki striktno određen režim", govorila je Merilin.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Apelacioni sud: Ukinuto rješenje kojim je odbijeno jemstvo za puštanje na slobodu Miloša Medenice

Petak, 19.04.2024 | 11:26

Apelacioni sud uvažio je žalbe branilaca okrivljenog Miloša Medenice i  ukinuo rješenje Višeg suda u Podgorici i predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, saopšteno je je iz Apelacionog suda. Podsjećamo rješenjem Višeg suda u Podgorici odbijen je predlog branioca okrivljenog Miloša Medenice za ukidanje pritvora uz davanje jemstva koje se sastoji u uspostavljanju hipoteke na više nepokretnosti u vlasništvu srodnika okrivljenog, ukupne procijenjene vrijednosti 1.450.814 eura .  

Lazović ostaje u pritvoru: Odbijeno jemstvo od preko devet miliona eura

Petak, 19.04.2024 | 11:24

Saopšteno iz Apelacionog suda.

Ove vrste doručka će vam poboljšati raspoloženje

Petak, 19.04.2024 | 10:26

Doručak, kao prvi obrok u danu, ujedno je i prvi izvor energije.

Revija “Svjetska književnost na filmu” XII od 22. - 24. aprila u sali DODEST

Petak, 19.04.2024 | 10:16

April u KIC-u „Budo Tomović“ tradicionalno je rezervisan za reviju “Svjetska književnost na filmu” u okviru koje će dvanaesti put zaredom prikazati neka od najboljih ekranizovanih književnih djela, a sve u čast Svjetskog dana knjige.

Raspored lavica na EP: Crna Gora na premijeri protiv Srbije

Petak, 19.04.2024 | 10:10

Crnogorske rukometašice će prvi meč na Evropskom prvenstvu odigrati protiv Srbije.

Kineski gradovi TONU - Šangaj u prošlom vijeku POTONUO tri metra, evo zbog čega se to dešava

Petak, 19.04.2024 | 10:10

Skoro polovina velikih kineskih gradova tone zbog ispumpavanja i vađenja vode, kao i od ogromne težine njihovog naglog širenja. Mnogi gradovi tonu brzo – svaki šesti brzinom od 10 milimetara godišnje, piše Bi-Bi-Si, navodeći studiju kineskih stručnjaka.

Stiže biografski film o pjevaču Frenku Sinatri - Glavna uloga dodijeljena OVOM GLUMCU

Petak, 19.04.2024 | 10:04

Reditelj Martin Skorseze nastavlja sa planovima da snimi biografski film o pjevaču Frenku Sinatri. 

Samo jedna kašika ovog prirodnog napitka svako jutro: Čisti krv i jetru, podstiče savršen rad crijeva

Petak, 19.04.2024 | 09:54

Zaboravite na zatvor i loše varenje uz ovaj jednostavan napitak! Samo jedan gutljaj ovog napitka svako jutro, i vaša crijeva će raditi savršeno.

U ovoj kafedžinici šoljica kafe košta više od 300 eura, zrna rasla na "ostrvu vječne mladosti"

Petak, 19.04.2024 | 09:35

Mala kafedžinica u Londonu odlučila je da ponudi svojim mušterijama nešto nesvakidašnje i to, po isto tako, nesvakidašnjoj cijeni.

Danas počinje isplata martovskih penzija

Petak, 19.04.2024 | 09:15

Iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore saopšteneno je da danas počinje isplata martovskih penzija.