Srijeda, 30.11.2022 | 19:39
IZVOR: 24sedam.rs

LJUBAVNI feng šui: Osam načina da privučete ljubav i povećate STRASTI

Feng šui za više ljubavi i intimnih odnosa – ima lijeka za probleme u spavaćoj sobi.




Foto: Ilustracija/ Pexels.com

Posljednjih godina feng šui je ušao u sve pore našeg života, u sve prostorije u kući. Izuzetak, naravno, nije ni spavaća soba.

Budući da ova drevna kineska filozofija uređenja prostora ima za cilj da u domu vlada i slobodno teče pozitivna energija, kada je reč o ljubavi, feng šui se fokusira na spavaću sobu, bez obzira na to da li želite da unaprijedite vezu ili da pronađete partnera. Dakle, kako da uz pomoć feng šuija poboljšate seksualni život?

Feng šui stručnjaci imaju osam savjeta da začinite seksualni život i povećate erotsku energiju:

1. Postavite krevet na dobro mjesto

Foto: Ilustracija/ Pexels.com

Najbolje mjesto za postavljanje kreveta jeste tako da uzglavlje kreveta bude prislonjeno uz čvrsti zid. Ako je moguće, izbjegavajte da podnožje kreveta bude postavljeno pored vrata ili ka vratima jer to može izazvati odliv energije iz spavaće sobe. Ono što se smatra idealnim prema feng šuiju jeste da vidite cijeli krevet sa strane dok ulazite u sobu.

2. Sredite nered

Foto: Ilustracija/ Pexels.com

U feng šuiju nered je najveći blokator pozitivne energije.

Ako želite bolji ljubavni i seksualni život, važno je da spavaća soba uvijek bude uredna, bez previše stavri, knjiga i papira. Krevet stalno treba da bude raspremljen kada ne ležite i oslobođen o nepotrebnih stvari. Takođe, u spavaćoj sobi ne držite kutije za odlaganje prljave odjeće.

3. Eliminišite elektronske uređaje

Možete zadržati sat, ali ako morate da imate TV ili računar itd., sakrijte ih u ormarić. Osim što ćete smanjiti negativno zračenje, iamćete kvalitetniji san, ai vaša pažnja će biti fokusirana na odmor.

4. Napravite ravnotežu

Feng šui predlaže da imate isti noćni ormarić sa obje strane kreveta. Važno je da budu jednake veličine kako bi energija partnera bila izjednačena. Osnove feng šuija sugerišu da ne gurate stranu kreveta uza zid. Ostavite dovoljno prostora za prolazak i za noćni ormarić. Oni koji su usamljeni, mogu fioku od drugog ormarića držati praznu kako bi stvorili energetski prostor za partnera kojeg trenutno nemaju.

5. Izaberite pravu umjetnost

Neka na slikama u spavaćoj sobi bude prikaz mirnih pejzaža ili prizora, mirne vode i okeana. Izbjegavajte bilo koje umjetničko djelo koje prikazuje nasilje, oluje ili razdor jer je to energija koja donosi negativnost. Takođe, ne držite slike na kojima je prikazana usamljena žena. Odlučite se za prikaze parova, kako ljudi, tako predmeta i životinja.

6. Uklonite predmete koji kradu energiju

Na primjer, ako se vrata kupatila vide iz vašeg kreveta, držite ta vrata zatvorena. Takođe, sušeno cvijeće umrtvljuje energiju, dok svježe cvijeće može pozitivno da se odrazi na ljubav i strast, ali ne smete sa njim pretjerivati. Ogledalo ne treba da bude naspram kreveta. Ako vam je važno a ga imate u spavaćoj sobi okačite ga ili zalepite unutar ormana.

7. Iznesite predmete koji vas podjsećaju na bivšeg partnera

Ako ste u novoj vezi, sklonite poklone i stavri bivšeg partnera, kao i ono što vas podsjeća na njega, jer to može nepovoljno uticati na energiju nove veze.

8. Aktivirajte svoja čula

Foto: Ilustracija/ Pexels.com

Pusitte muziku koja vam najviše prija, ali ne da bude previše glasna.

Podesite osvjetljenje u spavaćoj sobi tako da bude romantično. U ovu svthu možete koristiti mirišljave sveće. Sveće sa svojim treperavim prigušenim svijetlom uvijek stvaraju veoma romantično okruženje i mogu izazvati porast seksualne želje. Ispunite sobu mirisima, a u za erotsku energiju posebno su efikasni mirisi sandalovina, neroli i jasmina.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Tužiteljka Mitrović traži da se obustavi postupak ili da joj se ponovo sudi

Petak, 19.04.2024 | 08:11

Privremeno suspendovana specijalna tužiteljka Lidija Mitrović kazala je juče na sjednici vijeća Apelacionog suda, održanoj po žalbama na prvostepenu presudu kojom je osuđena na sedam mjeseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja, da kao sudija i tužilac nikada nije radila da bi nekom pričinila štetu. Ona je zatražila da se presuda preinači i da se ona oslobodi optužbe ili da se vrati na ponovni postupak i odlučivanje, pišu današnji štampani mediji.    

NEĆETE JE PREPOZNATI: Rijana potpuno promijenila stil (FOTO/VIDEO)

Petak, 19.04.2024 | 08:08

Rijana opet oduševila, žene su poludele za njenom novom bojom kose

Posna proja sa blitvom - Super recept za NAJUKUSNIJI DORUČAK

Petak, 19.04.2024 | 07:37

Posni recepti su i dalje aktuelni, a recept za posnu proju sa blitvom jedan od traženijih. Nije ni čudo, kada je idealno rešenje za doručak, užinu, predjelo.

Izrael izveo napad na Iran

Petak, 19.04.2024 | 07:24

Izrael je jutros izveo napad na teritoriju Irana, rekao je neimenovani američki zvaničnik za Si-En-En.

PET horoskopskih znakova koji BEZUSLOVNO VOLE

Petak, 19.04.2024 | 06:57

Oni su posebni...

Posljednji radni dan biće obilježen OVIM temperaturama

Četvrtak, 18.04.2024 | 21:56

Šta nam meteorlozi najavljuju za petak?

GO DPS: Potvđeni mandati novoizabranim predsjednicima opštinskih odbora

Četvrtak, 18.04.2024 | 21:50

Na juče održanoj sjednici Glavnog odbora DPS, potvrđeni su mandati novim predsjednicima opštinskih odbora koji su birani na lokalnim unutarstranačkim izborima na kojima je članstvo partije po prvi put u političkoj istoriji Crne Gore dobilo priliku da, neposrednim putem, izabere predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama., saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Šaranović: Izjava Đeljošaja nije poruka Vlade, izražavam neslaganje sa pokušajem relativizacije hapšenja Perović

Četvrtak, 18.04.2024 | 21:40

Izjava potpredsjednika Vlade Nika Đeljošaja nije poruka Vlade. Izražavam neslaganje sa pokušajem relativizacije hapšenja Jelene Perović, rekao je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Cicipas siguran, Lajović takođe u četvrtfinalu

Četvrtak, 18.04.2024 | 21:32

Stefanosu Cicipasu otvorio se put do završnice ATP turnira u Barseloni.

Protest ispred Nikšićkog pozorišta: Traže smjenu ili ostavku Janka Jelića

Četvrtak, 18.04.2024 | 20:35

NVO „Bunt Scena“ organizovala je protest ispred Nikšićkog pozorišta, sa grupom građana, zahtijevajući smjenu ili ostavku umjetničkog direktora Nikšićkog pozorišta Janka Jelića zbog, kako su istakli, stavova iskazanih u saopštenju kojim obrazlaže odluku da se predstava “ IzloŽene“ ne može igrati u Nikšićkom pozorištu, prenosi RTNK.