Četvrtak, 12.01.2023 | 10:16
IZVOR: cdm.me

Knežević Spajiću: Umjesto u Los Anđeles sletjeli ste u Zetu, a to znači da ste posjetili američku ambasadorku

Gospodine Spajiću Milojko, umjesto da poletite iz Golubovaca i sletite u Los Anđeles, u stvari Vi ste poletjeli iz Beograda i sletjeli u Zetu, i to u 20 časova i 25 minuta, saopštio je danas jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević reagujući na navode predsjednika Pokreta Evropa sad koji je kazao da je u decembru posjetio brata u Los Anđelesu, te da nije imao sastanak sa američkom ambasadom.




Foto: skupstina.me/I.Šljivančanina; gov.me/S.Matić (kolaž)

“Gospodine Spajiću Milojko, prvo želim da Vam se najiskrenije zahvalim što ste sinoćnjom objavom Vaše avionske karte za trenutak omogućili čitavoj Crnoj Gori da pomisli kako naša nacionalna avio kompanija TO Montenegro ima direktne letove sa Los Anđelesom. A posebno hvala što Vam se prilikom slijetanja od moje Zete pričinila Kalifornija, i što ste umjesto Skadarskog jezera vidjeli Tihi okean”, naveo je Knežević.

Međutim, kako je pojasnio, kad se malo bolje zagledao “broj Vašeg leta MNE 103 od 21.12.2022. na kojem piše Vaše ime i prezime, moja euforija je splasnula”, jer je, rekao je Knežević zaključio da je Spajić Milojko, “umjesto da poleti iz Golubovaca i sletite u Los Anđeles, u stvari poletio iz Beograda i sletio u Zetu, i to u 20 časova i 25 minuta”.

/// - Spajić odgovorio Kneževiću: E moj Milane, svaka vam je istina ovakva

“A to dalje znači da ste te večeri i sljedeća dva dana zajedno sa još nekim liderima parlamentarnih stranaka posjetili američku ambasadorku. A to još dalje znači da sam ja govorio istinu da su se na tom sastanku, kojem ste i Vi prisustvovali, dogovarale projektne koalicije za parlamentarne izbore i zajednički predsjednički kandidat, ali je uslov bio da ne dođe do formiranja vlade čiji bi premijer bio Miodrag Lekić. A to najdalje znači da ste gospodine Spajiću Milojko slagali čitavu Crnu Goru kako ste tih dana bili u Los Anđelesu, posebno jer smo se 23.12. 2022. godine sreli na Čepurcima gdje ste bili u društvu Jakova Milatovića”, istakao je Knežević.

Jedan od lidera DF-a kaže da, kao “ljubitelj magičnog realizma” dozvoljava mogućnost da “postoje dva Milojka Spajića, jedan za unutrašnju i drugi za spoljnu upotrebu”.

“I da ste u periodu od 21-23. decembra stvarno bili u Los Anđelesu, kao što ste stvarno bili i u Podgorici. Međutim, gospodine Spajiću Milojko, to što po magičnom realizmu Borhesa i Markesa možete istovremeno biti i u Los Anđelesu i Podgorici, ne znači da možete po i Isaku Njutnu i Albertu Ajnštajnu, koji se sigurno prevrću u grobu ako su vidjeli Vašu avionsku kartu kojom ste avionom To Montenegra poletjeli za Los Anđeles, a sletjeli u Zetu”, rekao je Knežević.

Gospodine Spajiću, dodaje Knežević, ako Vam je “ovakva svaka laž, možda bi za promjenu trebalo da počnete govoriti istinu”.

“U početku na grame, probajte, nije strašno. Mada kad bolje razmislim, da ne griješim dušu, možda ste Vi i saopštili istinu da ste od 21-23. decembra bili u SAD-u, jer je američka ambasada u Podgorici teritorija Sjedinjenih Američkih Država, tako da Vam se duboko izvinjavam zbog Vaših “istina” i mojih “laži”. A u znak pomirenja šaljem Vam termine letova To Montenegra iz Beograda za Podgoricu na dan 21.12.2022. sa željom da više nikad ne zamijenite Zetu i Los Anđeles. Jer kako ono kaza Miroslav Ilić: ”Amerika, Amerika, zemlja velika…””, zaključio je Knežević.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
sizif
12.01.2023 10:52

E moj Kneževiću,jer ovo strah da će većina vaših glasača preći kod ,,Evropa sad".Umjesto da shvatite da ste jedni od krivaca za ovu situaciju,jer ne dadoste da prva vlada radi.A sada se optužujete .Dosta je i vašeg bilo,vrijeme je za korjenite promjene.

10 6

OSTALE VIJESTI

Adžić: "Spajić BJEŽI od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu"

Petak, 19.04.2024 | 15:25

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Gorčević: Na prozivke Vučića trebalo da odgovori predsjednik Jakov Milatović

Petak, 19.04.2024 | 12:30

Ministarka evropskih poslova Maida Gorčević kazala je danas Skupštini da je sam početak 44. Vlade označio i izvještaj Evropske komisije.

"Spajićevi i Mandićevi poslanici odbili da isprave nepravdu prema srazmjernim penzionerima i povećaju dječije dodatke"

Petak, 19.04.2024 | 09:13

Spajićeva i Mandićeva parlamentarna većina odbila je juče da se na dnevnom redu V sjednice proljećnjeg zasijedanja Skupštine Crne Gore uvrste predlozi poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA o povećanju minimalne penzije na 450 eura za korisnike srazmjernih penzija, ali i povećanje dječijih dodataka za 50 odsto, saopšteno je iz GP URA.

Izrael izveo napad na Iran

Petak, 19.04.2024 | 07:24

Izrael je jutros izveo napad na teritoriju Irana, rekao je neimenovani američki zvaničnik za Si-En-En.

GO DPS: Potvđeni mandati novoizabranim predsjednicima opštinskih odbora

Četvrtak, 18.04.2024 | 21:50

Na juče održanoj sjednici Glavnog odbora DPS, potvrđeni su mandati novim predsjednicima opštinskih odbora koji su birani na lokalnim unutarstranačkim izborima na kojima je članstvo partije po prvi put u političkoj istoriji Crne Gore dobilo priliku da, neposrednim putem, izabere predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama., saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Adžić: "Spajić BJEŽI od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu"

Petak, 19.04.2024 | 15:25

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Fanovi će biti IZNENAĐENI - Poznati pjevač se ODLUČIO na veliki korak?

Petak, 19.04.2024 | 15:22

Mnogi željno iščekuju njegov povratak na muzičku scenu i nove pjesme. 

NAJAVE METEOROLOGA - Evo od kada nas ponovo OČEKUJE PORAST TEMPERATURE

Petak, 19.04.2024 | 15:16

Iako je april bio najtopliji mjesec od kad su počela mjerenja, pa su naglo pale temperature, za proljeće nijesu neuobičajene ovakve temperaturne razlike, kazao je u "Bojama jutra" šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

Odović: Na prostorni plan stiglo više od 200 PRIMJEDBI, činimo sve da ga USVOJIMO u septembru

Petak, 19.04.2024 | 15:09

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović kazao je da u tom resoru rade sve da prostorni plan bude donijet najkasnije u septembru.

Želite PRIRODNI IZGLED? Onda obrve NEMOJTE crtati olovkom

Petak, 19.04.2024 | 15:04

Za bolju postojanost, nanesite vosak za obrve.

Ministarstvo zdravlja: Odobrena Trikafta za pacijente mlađe od šest godina

Petak, 19.04.2024 | 14:55

Komisija Ministarstva zdravlja odobrila je primjenu lijeka Kafrio i Kalydeco (Trikafta), koji se koristi u terapiji cistične fibroze za 6 pacijenata koji su mlađi od 6 godina, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Onkološki pacijenti od novembra čekaju rješenja o invalidnini

Petak, 19.04.2024 | 14:35

Predstavnici nevladine organizacije “Diši”, onkološki pacijenti i njihove porodice, protestovali su ispred zgrade Ministarstva rada i socijalnog staranja, zbog kako kažu, neažurnosti institucija.

EPCG i CGES potpisali Ugovor o agregatu A8 za Hidroelektranu Perućica

Petak, 19.04.2024 | 14:33

Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) Perućica (snage 58.5 MW) na prenosni sistem.

CNP u Sarajevu: “671-LOV” u programskom segmentu MESS festivala

Petak, 19.04.2024 | 14:17

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji Hane Rastoder, iz najnovije produkcije Crnogorskog narodnog pozorišta, biće izvedena u nedjelju, 21. aprila u Sarajevskom ratnom teatru – SARTR, u okviru 29. programa “Modul memorije”, Internacionalnog teatraskog festivala MESS.

Nadal - Morao sam da igram pod ručnom kočnicom, drugačije nije moglo

Petak, 19.04.2024 | 13:49

Španski teniser Rafael Nadal se posle dužeg vremena vratio na teren.