Ponedjeljak, 23.01.2023 | 21:51
IZVOR: 24sedam.rs

Astrolozi OTKRIVAJU vaš NAJSREĆNIJI dan u 2023. godini - Provjerite koji je to DATUM

Poslije par teških godina, postoji jedna stvar kojoj se treba radovati, a to je najsrećniji dan u godini i na sreću, u astrologiji postoji po jedan za svaki znak.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

Svaki novi početak donosi i neke uzbudljive trenutke koji će obilježiti ovu godinu. A kako su nam se ove godine složile zvijezde i kako će one uticati na nas, možemo saznati iz astrologije.

Neki će upoznati ljubav svoga života, drugi će napokon dobiti poslovnu ponudu koja je rezultat dugogodišnjeg rada i truda, a neki bi mogli postati i roditelji.

U nastavku pročitajte koji će dan u 2023. biti najsrećniji za vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi se stalno trude i daju svoj maksimum, a astrologija kaže kako će ovo biti njihova godina. 2023. će Ovnovima donijeti priznanje za sav rad i trud, a to bi se moglo odraziti i na njihovu finansijsku situaciju. Najsrećniji dan za Ovnove biće 30. 1.

Bik

Bikovi su dosta ljubomorni i zato se često nađu u svađama s partnerom. Ove godine napokon bi mogli pronaći zajednički jezik. Ako imate problema u komunikaciji s partnerom, oni se bi ovog proljeća mogli riješiti. Najsrećniji dan za Bikove biće 29. 3.

Blizanci

Blizancima će prvih nekoliko mjeseci u godini proći u generalnoj melanholiji. Imaćete ojsećaj kao da vam ništa ne ide od ruke, a onda će kasno proljeće sve to promijeniti. Nemojte klonuti duhom jer će vam se vrlo brzo složiti sve kockice, a sve što ste prošli do tada, imaće mnogo više smisla. Najsrećniji dan za Blizance biće 21. 5.

Rak

Ako imate osjećaj kao da su vas zarobile vlastite emocije, nemojte odustajati. Prepustite im se jer moramo upoznati tugu da bismo prepoznali sreću. Vaša sreća počinje na ljeto, kad i vaša vladavina. Najsrećniji dan za rakove biće 1. 7.

Lav

Nova godina – novi početak. Kraljevi Zodijaka u novu godinu ušli su puni samopouzdanja, ali sljedeći mjeseci mogli bi ih iznenaditi pokojom preprekom. Lavovi su najsrećniji kad sami pronađu rješenje za svoje probleme, a najsrećniji dan za Lavove čeka ih na kraju ljeta. Najsrećniji dan za Lavove biće 13. 9.

Djevica

Najveći perfekcionisti među horoskopskim znakovima ponekad sami sebe znaju sputavati. Djevicama je baš teško da se opuste i prihvate da na neke stvari ne mogu uticati. Ljubav je svakako jedna od njih, a upravu tu lekciju Djevice će naučiti ove zime. Ljubav nije savršena i nikad neće biti. Najsrećniji dan za Djevice biće 20. 2.

Vaga

Kad se Sunce i Venera poravnaju, Vage će donijeti odluku koja bi im mogla promijeniti život. Donijeti odluku Vagama nikad nije lako, ali ove godine će pogoditi i odabrati ono što je za njih zaista najbolje. Od tog trenutka počinje cijela era sreće za ovaj horoskopski znak, a jedan dan će ipak biti prekretnica. Najsrećniji dan za vage biće 16. 10.

Škorpion

Za Škorpione će ovo biti baš dobra godina. Jednom kad nam dođe 2024., Škorpioni će se okrenuti i reći kako im je ovo bila jedna od najboljih godina u životu. Na privatnom i poslovnom planu sve će ići kao po loju, a svi oni u dugogodišnjim vezama napokon bi mogli podići svoj odnos n viši nivo. Najsrećniji dan za Škorpione biće 3. 4.

Strijelac

Strijelčevi će napokon pronaći vrijeme za sebe. Kad to budu uspjeli, shvatiće da su zaista u dobrom društvu – dok su sami sa sobom. Radiće na sebi, analizirati svoje želje, potrebe i postaviti ciljeve, što će ih dovesti do njihovog najsrećnijeg dana u godini. Najsrećniji dan za Strijelčeve biće 17. 2.

Jarac

Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

Jarčevi nisu ni svjesni koliko im treba ljubav. Misle da sve mogu sami i da im niko ne može pomoći više nego oni sami. Ove godine će shvatiti da su socijalna bića, a samim tim će upoznati osobu koja bi im mogla promijeniti život. Najsrećniji dan za Jarčeve biće 9. 9.

Vodolija

Vodolije koje su u vezama mogle bi proširiti svoju porodicu, a oni slobodni bi mogli spoznati da je život u paru ljepši. Za sve Vodolije koje štede već neko vrijeme ova godina će biti plodonosna, a iznos bi se mogao udvostručiti. Najsrećniji dan za Vodolije biće 6. 3.

Ribe

Ribe će ove godine shvatiti da se previše daju na poslu, a niko ne vidi njihov trud. To će biti prekretnica koja će ih natjerati da malo uspore. Sebe će napokon staviti na prvo mjesto, a kad prestanu toliko raditi, imaće više vremena da upoznaju svoju srodnu dušu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Vrijeme SJUTRA: Srijeda u znaku OVIH temperatura

Utorak, 23.04.2024 | 21:57

Promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno slaba, rijetko i umjerena kiša očekuje nas sjutra prema podacima Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

"Crna Gora da bude lokomotiva, koja će povući zemlje ZB ka EU"

Utorak, 23.04.2024 | 21:49

Slovenija će Crnoj Gori pružati podršku do kraja puta, a taj put vodi u Evropsku uniju. Nadam se da će Crna Gora biti lokomotiva, koja će povući zemlje Zapadnog Balkana“, istakla je predsjednica Slovenije Nataša Pirc Musar tokom sastanka sa predsjednikom Vlade Milojkom Spajićem.

Nikola Milović nosilac liste DPS-a “Budva može bolje!”

Utorak, 23.04.2024 | 21:32

Na predstojećim lokalnim izborima koji će 26. maja biti održani u Budvi Demokratska partija socijalista nastupiće sa listom kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu pod nazivom “Budva može bolje!”, koja će biti predvođena prof. dr Nikolom Milovićem, saopšteno je iz ove partije.

Sam je sebi najgori neprijatelj na putu do sreće: Ovo je najtužniji horoskopski znak

Utorak, 23.04.2024 | 21:09

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvijek nesrećni ili depresivni.

Mandić: Ulazak u Frankofoniju otvorio vrata za jačanje veza između Crne Gore i frankofonih zemalja u različitim sferama

Utorak, 23.04.2024 | 20:52

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić priredio je večeras svečani prijem za članove delegacije Odbora za parlamentarne poslove Parlamentarne skupštine Frankofonije.

Klikovac: Injac, ko govori istinu

Utorak, 23.04.2024 | 20:34

Iz kabineta gradonačelnice Olivere Injac su dostavili informaciju odbornici Anđeli Mićović da je realizacija kapitalnog budžeta osam miliona eura za tri mjeseca. Sekretar za finansije Balša Špadijer je saopštio da je realizacija 3,376 miliona eura, kazao je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Marija Šerifović otkrila zbog čega nije u “Zvezdama Granda”: Ne znam kako će se ovo završiti

Utorak, 23.04.2024 | 19:48

Pjevačica Marija Šerifović nije se pojavila na posljednja dva snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a sada se oglasila na svom Jutjub kanalu i otkrila o čemu je riječ.

NIJE SVEJEDNO: Evo koja ženska tašna privlači novac, a koja ga rasipa

Utorak, 23.04.2024 | 19:31

Da li ste znali da je važno i kakva vam je tašna ako želite da imate više novca u životu?

Prekida se postupak protiv okrivljenog za ubistvo Vojičića

Utorak, 23.04.2024 | 19:00

Advokatica Aleksandra Rogošić potvrdila je Portalu Javnog servisa da se prekida postupak protiv Željka M. Vukovića optuženog za ubistvo Srđana Vojičića i pokušaj ubistva književnika Jevrema Brkovića 24. oktobra 2006. godine.

DPS Budva: Od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da sa porodicom glasa za listu Mikijelja

Utorak, 23.04.2024 | 18:33

Danas je u Budvi zabilježen otvoreni slučaj kršenja Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja i poistovjećivanja državnih funkcija sa partijskim, gdje je od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da, zajedno sa članovima porodice, glasa za listu koju predvodi Mladen Mikijelj „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad”, saopštio je Opštinski odbor DPS Budva.