Utorak, 31.01.2023 | 10:28
IZVOR: Večernji.hr

Britni Spirs se OGLASILA nakon što su joj FANOVI poslali policiju na vrata - Pjevačica POSLALA ovu poruku

Nakon što su njeni obožavaoci prije nekoliko dana pozvali policiju da provjere šta se događa s pjevačicom zbog njenog čudnog ponašanja Britni se vratila na Instagram i otkrila da nije imala nervni slom kako se nagađalo.




Foto: YouTube screenshot/Loose Woman

Pjevačica Britni Spirs svojim, najblaže rečeno, čudnim ponašanjem proteklih mjeseci ponovno privlači pažnju. Nakon što su njeni obožavaoci prije nekoliko dana pozvali policiju da provjere šta se događa s pjevačicom, Britni se vratila na Instagram i otkrila da nije imala nervni slom kako se nagađalo.

"Svi misle da znaju sve o meni. Razmislite ponovo. Ne, nisam imala nervni slom. Takva sam kakva sam i nastavljam dalje sa svojim životom. Nikad se nisam osjećala bolje. Ne, ja nisam ova ili ona djevojka, ja sam River red i napokon se čuje i moj glas u svijetu u kojem sam izgubila prava na 15 godina" poručila je pjevačica. Otkrila je i da se trenutno osjeća jako dobro.

"Osjećam se znatno mlađe i puna sam strahopoštovanja. Nažalost, dosadna sam ko đavo i pijem vruću čokoladu uveče! Čekala sam skoro 15 godina da pijem alkohol da bih shvatila da ga mrzim! To me rastužuje" dodala je Britni, između ostalog, u podužoj objavi uz koju je objavila i fotografiju ružičaste ruže.

"Ukinula sam svoj Instagram profil i sada je ponovo aktivan jer ja to mogu" zaključila je Britni.

Foto: Instagram screesnhot/ britneyspears

Nedugo nakon toga objavila je i video na kojem pozira u kratkoj kariranoj suknji i bijeloj košulji. Uz video je poručila da "čeka komplimente", no uprkos tome za ovu je objavu, baš kao i za onu prethodnu, isključila mogućnost komentarisanja.

Podsjetimo, Britni je nedavno ponovno obrisala svoj profil na Instagramu, a pratioci su se toliko zabrinuli da su zamolili policiju da provjere da li sve u redu. Iz policije su za TMZ rekli kako je pevačica ugasila profil u sredu pa su ih zvali obožavaoci koji su se plašili da je možda u opasnosti.

Policija je otišla do njene kuće i brzo ustanovila kako je sa Britni sve u redu, ali, s druge strane, nisu otkrili s kim su tačno razgovarali i ko im je to rekao. Pjevačica se nakon toga oglasila na Tviteru.

"Kao što već vjerovatno svi znate, policija mi je došla kući na vrata jer je neko odlučio da se našali. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su pretjerali jer mi je narušena privatnost. U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost" , napisala je.

Inače, pjevačica često briše te ponovno pokreće svoj profil na ovoj društvenoj mreži. U posljednje vrijeme promijenila je i ime. Tako je prije nekoliko dana na njenom profilu osvanulo da se zove River Red.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

FOTO/VIDEO: "Znam da će ovo da bude posebno veče" - Aleksandra Prijović ZAPJEVALA u punoj "Morači"

Petak, 19.04.2024 | 21:20

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC "Morača" u Podgorici.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".