Srijeda, 22.03.2023 | 12:56
IZVOR: Kolektiv.me

Telekom Online Non-stop tarifa: Kupite iz udobnosti svog doma

Crnogorski Telekom je lansirao prvu digitalnu postpejd tarifu u Crnoj Gori, koja novim korisnicima Telekoma omogućava značajno lakši način aktivacije.




Foto: Telekom

Online Non-stop paket novim postpejd korisnicima Telekoma donosi jedinstveno digitalno iskustvo u korišćenju tarife, budući da kupovina, aktivacija i plaćanje paketa – sada idu onlajn. Osim toga, kako bi zaokružili njihovo digitalno iskustvo, u Telekomu su za korisnike obezbijedili i poseban kanal podrške – digitalnog asistenta, dostupnog u Telekom ME aplikaciji.

Online Non-stop tarifa sadrži 30 GB interneta mjesečno, neograničene minute u mreži i 300 minuta ka drugim mrežama u zemlji, uz 100 poena mjesečno u Telekom ME aplikaciji za program nagrađivanja, tokom svakog mjeseca korišćenja tarife, a poene mogu razmijeniti za atraktivne servisne i robne nagrade u Telekom ME aplikaciji. Novi korisnici Telekoma sve ovo dobijaju za 15,9 eur/mjesečno.

Novi postpejd korisnici Telekoma cio proces kupovine završavaju preko sajta https://telekom.me/privatni-korisnici/non-stop, gdje vrše registraciju i neophodna plaćanja, a mogu i da biraju da li žele klasičnu SIM karticu ili eSIM – tehnologiju koju je Telekom ranije prvi predstavio na crnogorskom tržištu.

Prilikom registracije korisnici on line plaćaju uobičajenu aktivacionu taksu od 6 eur. Takođe, u samom procesu popunjavaju email adresu, na koju će primati račune. Račune mogu pregledati u Telekom ME aplikaciji i platiti ih, bez provizije.

"Online Non-stop je prava tarifa za vaš digitalni životni stil a kako bismo vaše digitalno iskustvo ispratili od početka do kraja. Uz to, korisnici sve svoje potrebe mogu da riješe u komunikaciji sa našim LiveChat agentima na https://telekom.me/privatni-korisnici/non-stop stranici, kao i uz pomoć digitalnog asistenta u Telekom ME aplikaciji – sekcija „Podrška“, gdje mogu pronaći i sve ostalo što im je potrebno.

"Digitalizacijom procesa želimo da unaprijedimo i korisničko iskustvo, budući da korisnici usluge mogu da počnu da koriste odmah, nakon registracije, kao i da dobiju odgovore na sva pitanja koja imaju, iz svoje fotelje“, kazala Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

 Kupovina i aktivacija nove Online Non-stop tarife može se obaviti na sajtu https://telekom.me/privatni-korisnici/non-stop , gdje se mogu pronaći i ostali detalji o postpejd portfoliju usluga Crnogorskog Telekoma.

 

 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Znate li zašto biste trebali POTOPITI U VODI orahe prije konzumacije?

Utorak, 23.04.2024 | 11:24

Orasi su veoma nutritivno bogate namirnice, čiji spojevi podržavaju zdravlje srca smanjujući upalu i poboljšavajući nivo holesterola.

"Radnici Instituta Simo Milošević POČEČE ŠTRAJK ako im Vlada NE ISPLATI zarade koje im se duguju"

Utorak, 23.04.2024 | 11:10

Radnici Instituta Simo Milošević počeće štrajk za dva dana ako im Vlada ne isplati zarade koje im se duguju.

Nemile scene - POGLEDAJTE TUČU u loži stadiona Arsenala (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 11:01

Svađe, koškanje, pa i tuče igrača su česte pojave na sportskim događajima. 

"Ne liči na SEBE"- Keli Ozborn IZNENADILA TRANFORMACIJOM (FOTO/VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 10:50

Usprkos brojnim nagađanjima nakon što je izgubila 38 kilograma nakon rođenja svog prvog djeteta, Keli Ozborn negira daje uzimala Ozempik.

Da li je REZANI HLJEB iz kese OPASAN po ZDRAVLJE?

Utorak, 23.04.2024 | 10:34

Nasječeni hljeb u kesici često se smatra praktičnom i brzom alternativom za svakodnevnu konzumaciju. Međutim, ova pogodnost krije zdravstvene rizike koje ne bi trebalo zanemariti

U ovoj DRŽAVI vlažne maramice koje sadrže plastiku BIĆE ZABRANJENE do ljeta

Utorak, 23.04.2024 | 10:23

Vlažne maramice koje sadrže plastiku biće zabranjene za prodaju u Britaniji, a zakon će biti donijet prije ljeta kako bi se spriječilo da mikroplastika zagađuje rijeke i plaže.

Aleksandra Prijović podijelila NAJLJEPŠE momente - "Podgorice, HVALA za dvije NEZABORAVNE NOĆI" (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 10:11

U okviru svoje turneje “Od istoka do zapada”, jedna od najpopularnijih pjevačica Aleksandra Prijović, održala je i dva koncerta u prepunoj "Morači" u Podgorici.

DVA MILIONA pregleda za 24 SATA - Bijonse pokazala svoju PRIRODNU KOSU, fanovi u šoku (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 09:55

Njen video-snimak je za 24 sata pregledan dva miliona puta. Da li ste iznenađeni?

Zeleni smuti je IDEALAN proljećni detoks (RECEPT)

Utorak, 23.04.2024 | 09:47

Smuti je uvijek dobar izbor, kako za doručak, tako i za užinu, a posebno je dobar kao detoks.

VIDEO: Dejvis nije mogao da sakrije koliko je ljut - BACIO MIKROFON i otišao sa konferencije

Utorak, 23.04.2024 | 09:46

Entoni Dejvis nije mogao da sakrije bijes posle još jednog poraza protiv Denver Nagetsa (101:99).