Utorak, 28.03.2023 | 11:28
IZVOR: Cdm.me

Jovanović: Ispred nas jedan VELIKI IZAZOV, moramo da POKAŽEMO REAKCIJU

Posljednji meč grupne faze Evrokupa, košarkaši Budućnosti Voli odigraće sjutra na parketu Turk Telekoma.




Foto: YouTube screenshot/Budućnost VOLI

Bez obzira na ishod utakmice, “plavi” će sa šestog mjesta

“Radi se o jednom kvalitetnom timu koji je krenuo u novi projekat, o timu koji na oba fronta igra jako kvalitetno. U turskom prvenstvu su prvoplasirani, iznad timova sa daleko većim budžetom, iznad evroligaša. Igraju konstantno, cijele sezone igraju jako dobro i mislim da je ovo ispred nas jedan veliki izazov. Bitna nam je utakmica, posljednji meč regularnog dijela i pred razigravanje, ne toliko rezultatski jer se naša pozicija već zna, pa skoro i protivnik, ali nam je bitno da pokažemo reakciju na prethodne utakmice i da ovom utakmicom podignemo nivo igre i fizičkog stanja. Pogotovo što smo u prethodnom periodu imali trzavica i od Kupa, Fiba prozora, dosta sitnih povreda koje su odvlačile igrače na sedam dana od treninga i utakmica. Sa te tačke gledišta bitna nam je utakmica i nadam se tj. siguran sam da ćemo imati jedan ozbiljan pristup i da će to biti uvod u dobre partije”, rekao je trener Budućnosti Vladimir Jovanović.

 Erik Grin je u ovom dijelu sezone lider podgoričkog tima. Vjeruje da će meč u Turskoj poslužiti kao dobar uvod za ono što “plave” čeka.

“Naša očekivanja su da odemo u Tursku i odigramo jako, kvalitetno, da se nadmećemo i pokušamo da dobijemo. To je naš cilj i ukoliko želimo da dođemo do ciljeva koje smo sebi zacrtali u ABA ligi i plej ofu Evrokupa moramo da gradimo igru na ovakvim mečevima. Ovo nije izuzetno važna utakmica, ali jeste velika utakmica za nas da uđemo u ritam, da dođemo do forme i da krenemo u napad na ciljeve na kraju sezone”, istakao je Grin.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

Spajić: Budžetska straža najzad PRPFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".

ZZZCG će AKTIVNIJE posredovati između poslodavaca i nezaposlenih

Petak, 19.04.2024 | 17:52

Na poziv ministarke rada i socijalnog staranja, Naide NišićIskazane potrebe privrede biće analizirane od strane ZZZCG, u dijelu posredovanja između poslodavaca i nezaposlenih lica, kroz poseban angažman zaposlenih u Zavodu.   “

Neka zamiriše na LJUBAV -RECEPT za POSNE čoko mafine

Petak, 19.04.2024 | 17:45

Rernu zagrijte na 180 stepeni.

URA: PES priznao da je veći ZAŠTITNIK kriminala od DPS-a

Petak, 19.04.2024 | 17:37

Drago nam je što se u Pokretu Evropa više i ne libe da javno stave svima do znanja da su oni sada veći zaštitnici kriminalnih struktura čak i od DPS-a i vjerujemo da će to ljudi iz crnogorskog podzemlja znati da im cijene, ali sigurno neće sve dobronamjerne građanke i građani Crne Gore željni pravde, saopštili su iz Građanskog pokreta URA u reagovanju na saopštenje Pokreta Evropa sad.

Vuković - Kuč: "Selektivna PRAVDA Novovića, SDT postao politički bič u rukama vladajuće većine"

Petak, 19.04.2024 | 17:26

Vladimir Novović ni da mrdne za presuđenu štetu od 250.000 eura pričinjenu državi, nastalu usljed nezakonitog djelovanja ministarke Bratić, niti je po službenoj dužnosti reagovao na duplo negativno mišljenje DRI o radu ministarstva finansija koje je predvodio sadašnji premijer, dok senzacionalistički hapsi direktoricu ASK-a, usljed izvještaja budžetske inspekcije Ministarstva finansija, koje bi moralo biti pod budnim okom tužilaštva, kazala je potpredsjednica DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore Aleksandra Vuković Kuč

Plejmejker Zvezde vjerovatno ZAVRŠAVA SEZONU

Petak, 19.04.2024 | 17:14

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga je prije nekoliko dana doživio povredu šake lijeve ruke, a sada je izjavio da vjeruje da je za njega sezona završena.

"To je sve što nam TREBA"- Lažni trejler za nastavak Džejmsa Bonda prikupio MILIONE PREGLEDA (VIDEO)

Nedjelja, 31.03.2024 | 17:06

Prije nekoliko dana na Jutjubu je objavljen lažni trejler za nastavak filmova o Džejmsu Bondu, a kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu devojku Margo Robi.

Napitak koji čisti JETRU i BUBREGE, a priprema se za MINUT

Petak, 19.04.2024 | 16:57

Napitak se sastoji od voća i povrća bogatog flavonoidima i antioksidansima koji će pomoći vašem imunitetu da dobro reaguje na napade štetnih mikroorganizama.

Od subote PRODAJA KARATA za meč sa Zvezdom - Ovo su CIJENE

Petak, 19.04.2024 | 16:34

Prodaja ulaznica za drugi meč četvrtfinala plej-ofa ABA lige između SC Derbija i Crvene zvezde, počeće u subotu, saopšteno je iz podgoričkog kluba.