Ponedjeljak, 15.05.2023 | 16:57
IZVOR: prva.rs

Udahnite duboko - Za ove ZNAKE ZODIJAKA ostatak maja biće izuzetno TEŽAK

Ostalo nam je nešto više od polovine mjeseca, pa ako ste se zapitali da li ste baš vi na tapetu kosmosa ovih dana, imamo odgovor.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

Za pojedine znakove Zodijaka, maj će biti izuzetno naporan i težak mjesec.

Ako ste rođeni u znaku Raka, Škorpije i Jarca, pa - duboko udahnite.

To ne mora da znači da je to jedan opšti haos u mjesecu, ali za Raka, Škorpiju i Jarca, izazovi će biti očigledni. A opet, ovo su veoma otporni astrološki znaci i ne znači da to ne mogu da podnesu, ali...

Neka vam najveća utjeha bude to što će se veći dio vaših problema dogoditi u prve dvije nedjelje maja koje su već iza vas. Imamo mnogo Jupiterove energije koja dolazi u maju, i iako bi to moglo biti ono što nam može pomoći, to je takođe ono što pojačava negativ, ako ga iskusimo.

Jupiter u Biku i Jupiter u kvadratu sa Plutonom, su tranziti koji mogu potencijalno da poremete tri prethodno pomenuta znaka. Ono što možemo očekivati za ovo vrijeme je oluja prije tišine. Ovdje učimo velike lekcije, i ako želimo da pređemo na drugu stranu, moramo da prihvatimo taj put koji nas vodi tamo, jer bi to moglo na kraju biti prisilno ili zaista 'mračna noć duša.' Sa Jupiterom u konjunkciji čvora kao glavnim uticajem na nas ovog mjeseca, mnoge stvari će se svesti na ideju prihvatanja. Ovo je mjesec ispunjen isceljenjem i zatvaranjem, ali toliko tog zatvaranja zavisi od naše sposobnosti da se prilagodimo i prihvatimo.

Ponovo ćemo imati taj izbor – ako nam nešto smeta, možemo da uradimo jednu od tri stvari: možemo to da prihvatimo, možemo to da odbacimo i uradimo nešto povodom toga, ili, ne možemo ništa da uradimo i ostanemo jadni. Uvijek je na nama, a to je jedna stvar koju će mnogi od nas "dobiti" tokom maja 2023.

Rak (21. jun - 22. jul)

Iako preterana osetljivost neće poslužiti vašim ciljevima ovog meseca, možda ćete pribegavati svojim starim trikovima, misleći da će to i dalje raditi. To znači biti tvrdoglav pred izazovom koji zahteva akciju, ili se namerno udaljiti od odgovornosti koja zahteva vaše prisustvo. Možda ćete izvući nekoliko pasivno-agresivnih poteza koji će biti očigledni i otežavati ljudima u vašem životu koji zavise od vas da budu pametni umesto detinjasto buntovni.

Maj je za rast i lečenje, a možda ste otporni na promene, koje bi na kraju mogle da uguše vaš rast i odvedu vas u ćorsokak. Kako Merkurov tranzit ide direktno, možda ćete se osećati jasnije nego ranije u mesecu, a to će vam pomoći da se vratite na pravi put. Držite se onoga što znate i briljirate u tome, radije nego da se šalite i ometate svoj napredak.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Jupiter u Plutonu će vas naterati da mislite najgore o sebi, jer vam se čini da ste iskopali neku staru ranu i sada jedino o čemu možete razmišljati je kako ste je stvorili, kako ste uradili ovu strašnu stvar i kako treba da platite za svoju grešku. Obično ne volite da krivite sebe ni za šta, ali čini se da krivica preuzima kontrolu nad tokom prve dvije nedjelje maja. Možda bude lakše kada Merkur krene direktno od druge polovine maja.

Od posebno uznemirujućih događaja, mlad Mjesec u Biku ćete shvatiti lično, i možda ćete biti toliko neraspoloženi da ćete osjećati da ne zaslužujete da sanjate velike snove. Cijeli mjesec ćete se samosabotirati i zaobići ćete velike mogućnosti za izliječenje. Zaustavite se, udahnite i shvatite da od sebe pravite negativca kada to niste. Prestani da se ponižavaš, Škorpione.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Ono što vas najviše muči tokom maja je to što svi oko vas izgledaju tako bezbrižno i srećno, a eto vas, osjećate se dolje na "smetlištu" zbog svog ljubavnog života. Imaš priliku da izliječiš svoj život tokom ovog mjeseca, a opet, čini se da te mnogi tranziti Venere neprestano podsjećaju da nisi na mjestu gdje si se zamišljao ... prije svih tih godina.

Sažaljevate sami sebe, ali ovo ne dijelite ni sa kim jer ne želite da privučete pažnju zbog toga što ste jadni. Vaša nesposobnost da se izrazite ne jenjava nakon što Merkur krene direktno, u stvari, koristite tu energiju Bika da sebi iskopate još dublju rupu. Sve ovo može da prođe, i treba da radite na liječenju svoje duše, umjesto da obraćate previše pažnje na sve ono što vjerujete da vam nedostaje. Ništa vam ne nedostaje osim hrabrosti da se ponovo osjećate dobro, a to je u vašoj moći.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

ŠTA treba ponijeti NA OSTROG: OVO je najvažnije PRILIKOM posjete manastiru, a po povratku nikako NE PRAVITE NAJVEĆU GREŠKU

Petak, 19.04.2024 | 11:56

Dobro će vam doći par smjernica ukoliko planirate posjetu manastiru Ostrog. Posjetioci donose poklone kao što su osnovne životne potrebštine, ulje, kada, šećer ili neki prilog manastiru, što nije obaveza, već stvar vaše odluke.

Monteput: Elektronska naplata putarine – NIŽA CIJENA tag uređaja i niži iznos minimalne uplate

Petak, 19.04.2024 | 11:49

Kompanija Monteput d.o.o. kreće sa akcijskom prodajom tag uređaja za elektronsku naplatu putarine.

Apelacioni sud: Ukinuto rješenje kojim je odbijeno jemstvo za puštanje na slobodu Miloša Medenice

Petak, 19.04.2024 | 11:26

Apelacioni sud uvažio je žalbe branilaca okrivljenog Miloša Medenice i  ukinuo rješenje Višeg suda u Podgorici i predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, saopšteno je je iz Apelacionog suda. Podsjećamo rješenjem Višeg suda u Podgorici odbijen je predlog branioca okrivljenog Miloša Medenice za ukidanje pritvora uz davanje jemstva koje se sastoji u uspostavljanju hipoteke na više nepokretnosti u vlasništvu srodnika okrivljenog, ukupne procijenjene vrijednosti 1.450.814 eura.

Ove vrste doručka će vam poboljšati raspoloženje

Petak, 19.04.2024 | 10:26

Doručak, kao prvi obrok u danu, ujedno je i prvi izvor energije.

Revija “Svjetska književnost na filmu” XII od 22. - 24. aprila u sali DODEST

Petak, 19.04.2024 | 10:16

April u KIC-u „Budo Tomović“ tradicionalno je rezervisan za reviju “Svjetska književnost na filmu” u okviru koje će dvanaesti put zaredom prikazati neka od najboljih ekranizovanih književnih djela, a sve u čast Svjetskog dana knjige.

Raspored lavica na EP: Crna Gora na premijeri protiv Srbije

Petak, 19.04.2024 | 10:10

Crnogorske rukometašice će prvi meč na Evropskom prvenstvu odigrati protiv Srbije.

Kineski gradovi TONU - Šangaj u prošlom vijeku POTONUO tri metra, evo zbog čega se to dešava

Petak, 19.04.2024 | 10:10

Skoro polovina velikih kineskih gradova tone zbog ispumpavanja i vađenja vode, kao i od ogromne težine njihovog naglog širenja. Mnogi gradovi tonu brzo – svaki šesti brzinom od 10 milimetara godišnje, piše Bi-Bi-Si, navodeći studiju kineskih stručnjaka.

Stiže biografski film o pjevaču Frenku Sinatri - Glavna uloga dodijeljena OVOM GLUMCU

Petak, 19.04.2024 | 10:04

Reditelj Martin Skorseze nastavlja sa planovima da snimi biografski film o pjevaču Frenku Sinatri. 

Samo jedna kašika ovog prirodnog napitka svako jutro: Čisti krv i jetru, podstiče savršen rad crijeva

Petak, 19.04.2024 | 09:54

Zaboravite na zatvor i loše varenje uz ovaj jednostavan napitak! Samo jedan gutljaj ovog napitka svako jutro, i vaša crijeva će raditi savršeno.

U ovoj kafedžinici šoljica kafe košta više od 300 eura, zrna rasla na "ostrvu vječne mladosti"

Petak, 19.04.2024 | 09:35

Mala kafedžinica u Londonu odlučila je da ponudi svojim mušterijama nešto nesvakidašnje i to, po isto tako, nesvakidašnjoj cijeni.