Nedjelja, 31.03.2024 | 17:06
IZVOR: nova.rs

"To je sve što nam TREBA"- Lažni trejler za nastavak Džejmsa Bonda prikupio MILIONE PREGLEDA (VIDEO)

Prije nekoliko dana na Jutjubu je objavljen lažni trejler za nastavak filmova o Džejmsu Bondu, a kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu devojku Margo Robi.




Foto: Youtube screenshot/The Late Late Show with James Corden

Pod nazivom „Bond 26“, trejler koji su napravili obožavatelji sadrži „razne efekte, dizajn zvuka, AI tehnologije, filmsku analitiku i druge elemente“ kako bi izgledao vjerodostojno. U opisu se takođe navodi da je video kreiran u zabavne svrhe i da nije zasnovan ni na jednom projektu koji je u toku.

Međutim, djeluje da je fanove franšize o tajnom agentu oduševila ideja da se u glavnoj ulozi nađe Henri Kavil uz Margo Robi (zvijezdu filma „Barbi“) koja je jedna od najpopularnijih glumica danas.

„Henri Kavil kao 007 je sve što nam treba“, navodi jedan od komentara, a fanovi su pisali kako bi glumac zaista trebalo da postane novi Džejms Bond te da će popularnost ovog videa uvjeriti producente da razmisle o njemu kao nasljedniku Danijela Krejga.

Među razlozima koje ističu zašto bi Kavil odradio izuzetan posao kao 007, fanovi navode da je glumac bio dio mnogih akcionih i adrenalinskih filmova uključujući „Mission: Impossible – Fallout“. Stoga, ne bi bilo potrebno mnogo truda da odigra Bonda, piše Klix.ba.

Govoreći u emisiji „The Rich Eisen Show“, Kavil se ranije osvrnuo na želje fanova da on bude sljedeći Bond.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Zabrinjavajuće: Djevojčice mlađe od 12 godina sve češće koriste kozmetičke proizvode za zrelu kožu

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:51

Društvene mreže, posebno "Tik-tok", preplavljene su viralnim-sadržajima koji svjedoče o sve većoj opsesiji djevojčica, čak i onih mlađih od 12 godina, njegom kože i kozmetičkim proizvodima. Poput iskusnih starijih influenserki, one iz svojih kupatila i soba demonstriraju kako nanositi serume, kreme i maske, koristiti pilinge i njegovati kožu. Ova nova pojava već je preimenovana u “kozmetikoreksiju”, a izaziva zabrinutost i roditelja i stručnjaka.    

DPS: Vučićeve ostavile su PES u nevjerici, jer su do tada bili ubijeđeni da su dovoljno servilni

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:47

Saopštenja PES-a, u posljednja 24 časa, odnosno od trenutka kada ih je Vučić otvoreno ponizio, reflektuju duboku traumu ove partije, proizrokovanu opravdanim strahom da će ih oni koji su ih doveli na vlast, sada odbaciti, pustiti niz vodu, i tako ostaviti bez udobnih fotelja u koje su zasjeli, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Da li je se sjećate? Saša Popović poznatoj voditeljki dao otkaz zbog lapsusa koje je pravila uživo u programu

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:30

Lijepa voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev je 2011. godine vodila prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a njen partner na sceni bio je Vlada Stanojević.

Poznat program Tesla dana, na festival stižu Iniko, Baby Lasagna, Burak Yeter, Dimash Quidaibergen, Alison Wonderland i Teya Dora

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:14

Na svečanosti potpisivanja protokola EXIT je najavio program nultog festivalskog dana Day 0!

FOTO - Nikola Rokvić se javno obratio Ivanu Bosiljčiću: Hvala ti do vječnosti

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:01

Potez glumca oduševio pjevača!

Klikom do institucija: MJU napravio registar svih državnih organa

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:51

Ministarstvo javne uprave uspostavilo je Registar državnih organa i institucija www.organi.gov.me u saradnji sa UNDP-om, u ostvarivanju strateškog cilja - organizacija i rad javne uprave u funkciji potreba građana, koji se temelji na funkcionalnoj javnoj upravi s efikasnim nadzorom nad njenim radom i punom transparentnošću.

Novi film Selene Gomez izazvao oduševljenje u Kanu (VIDEO)

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:41

Španski mjuzikl Emilia Pérez dobio je najduže ovacije do sada na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu.

Bivši radnici "Košute" ne odustaju, i danas blokada na Kruševom zdrijelu

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:23

Bivši radnici cetinjske Košute ponovo će zaustaviti saobraćaj između Cetinja i Podgorice u mjestu Kruševo zdrijelo, a blokada će trajati od 11 do 15 sati.

Raspisan javni poziv za izradu idejnog rješenja BRZE SAOBRAĆAJNICE Danilovgrad – Nikšić

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:07

Monteput d.o.o. raspisao javni poziv za izradu idejnog rješenja brze saobraćajnice Danilovgrad – Nikšić, dužine ~ 31 km.

PROČITAJTE - Ove apoteke "Montefarma" biće dežurne za vrijeme praznika

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 09:14

Tokom Dana nezavisnosti dežuraće nekoliko apoteka Montefarma.