Utorak, 07.05.2024 | 12:46
IZVOR: kolektiv.me

PROLJEĆNI PAZAR počinje večeras na Trgu nezavisnosti

Manifestaciju Proljećni pazar večeras će svečano otvoriti gradonačelnica Podgorice prof. dr Olivera Injac u 19h. Nakon toga, nastupiće poznati KIC POP HOR, a od 21h publiku će zabavljati Kira bend, saopšteno je iz Glavnog grada.




Foto: arhiva, Kolektiv.me

Srijeda, 8. maj, donosi nastup Marije Božović u 19h, a u 21h Forte band preuzima pozornicu.

"Četvrtak, 9. maj, rezervisan je za raznolike sadržaje. Umjetnička škola za muziku i balet “Vasa Pavić” nastupiće u 19h. DJ Perrota će preuzeti pozornicu od 20h, a od 21h slijedi “Pod sjajem zvijezda” – Ples maturanata. Za kraj večeri, od 22h, publika će se zabavljati uz ABBA TRIBUTE BAND".

Foto: podgorica.me

Sve do 21. maja, na Trgu nezavisnosti će biti upriličen raznovrstan kulturno-umjetnički program sa gastronomskom ponudom.

"Sva važna obavještenja uz program Proljećnog pazara biće dostupna na sajtu Glavnog grada i društvenim mrežama. S nama je zabava zagarantovana. Ne propustite Proljećni pazar i uživajte u sjajnom programu koji smo pripremili", zaključeno je u saopštenju Glavnog grada.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Ha Ha
07.05.2024 12:55

Podgorica kopira Tušku pijacu .

0 0

OSTALE VIJESTI

Otvaranjem IZLOŽBE “Igra staklenih perli” Prirodnjački muzej Crne Gore OBILJEŽIO Evropsku noć muzeja

Nedjelja, 19.05.2024 | 09:10

Međunarodni dan muzeja, koji se obilježava svakog 18. maja od 1977. godine i Evropska noć muzeja obilježeni su sinoć i u Prirodnjačkom muzeju Crne Gore. Tim povodom u galeriji Prirodnjačkog muzeja svečano je otvorena izložba „Igra staklenih perli“, autorki Vere Biberdžić i dr Ekatarine Romanove.

CNP: Predstava „Smrt i njeni hirovi“ na Sceni Studio

Petak, 17.05.2024 | 13:08

Predstava „Smrt i njeni hirovi“, prema Žozeu Saramagu, u adaptaciji Kate Đarmati i režiji Lidije Dedović, biće izvedena 18. maja na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta. Sve ulaznice su rasprodate.

Vujović - Todorov: Crna Gora i Bugarska jačaju kulturnu razmjenu i saradnju

Petak, 17.05.2024 | 11:10

Crna Gora i Bugarska imaju vjekovno prijateljstvo i veoma duge diplomatske odnose, dok Bugraska snažno podržava Crnu Goru na njenom evropskom putu, a kulturnu razmjenu i saradnju, posebno u oblasti stvaralaštva, treba produbiti potpisivanjem novog Programa o sardanji između dvije zemlje.

CNP: „Ibzen mašina“ dvije večeri na Velikoj sceni

Četvrtak, 16.05.2024 | 12:34

Predstava „Ibzen mašina“ biće izvedena večeras i sjutra veče (16. i 17. maj) na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.

Objavljena imena finalista prvog RMF festivala „Biser Jadrana“

Četvrtak, 16.05.2024 | 09:22

Selekciona komisija odabrala finaliste.

Uprave za gazdovanje šumama i lovištima - SUSPENDOVAN čuvar šuma iz Berana

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 12:27

VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, Miloš Rajković suspendovao je danas čuvara šuma u Područnoj jedinici Berane, do okončanja disciplinskog postupka za težu povredu službene dužnosti, saopšteno je iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Ova dva moćna, a jeftina napitka pomažu kod mršavljenja i poboljšavaju rad srca

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 12:25

Uz pomoć bogatih i hranjivih sastojaka poput voća, povrća, začina i bilja, ovi napici čine čuda za metabolizam i podstiču na zdraviji način života.

Ovaj svoj hit Ceca je posvetila Veljku i Anastasiji: Tu pjesmu nikada ne pjeva na koncertima

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 12:07

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je početkom dvijehiljaditih napravila trogodišnju pauzu u karijeri, a onda se 2004. godine vratila i objavila album "Gore od ljubavi".

Zabrinjavajuće: Djevojčice mlađe od 12 godina sve češće koriste kozmetičke proizvode za zrelu kožu

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:51

Društvene mreže, posebno "Tik-tok", preplavljene su viralnim-sadržajima koji svjedoče o sve većoj opsesiji djevojčica, čak i onih mlađih od 12 godina, njegom kože i kozmetičkim proizvodima. Poput iskusnih starijih influenserki, one iz svojih kupatila i soba demonstriraju kako nanositi serume, kreme i maske, koristiti pilinge i njegovati kožu. Ova nova pojava već je preimenovana u “kozmetikoreksiju”, a izaziva zabrinutost i roditelja i stručnjaka.    

DPS: Savijanje kičme na kraju dovodi do njenog lomljenja, što se dogodilo PES-u

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:47

Saopštenja PES-a, u posljednja 24 časa, odnosno od trenutka kada ih je Vučić otvoreno ponizio, reflektuju duboku traumu ove partije, proizrokovanu opravdanim strahom da će ih oni koji su ih doveli na vlast, sada odbaciti, pustiti niz vodu, i tako ostaviti bez udobnih fotelja u koje su zasjeli, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Da li je se sjećate? Saša Popović poznatoj voditeljki dao otkaz zbog lapsusa koje je pravila uživo u programu

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:30

Lijepa voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev je 2011. godine vodila prestižno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a njen partner na sceni bio je Vlada Stanojević.

Poznat program Tesla dana, na festival stižu Iniko, Baby Lasagna, Burak Yeter, Dimash Quidaibergen, Alison Wonderland i Teya Dora

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:14

Na svečanosti potpisivanja protokola EXIT je najavio program nultog festivalskog dana Day 0!

FOTO - Nikola Rokvić se javno obratio Ivanu Bosiljčiću: Hvala ti do vječnosti

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 11:01

Potez glumca oduševio pjevača!

Klikom do institucija: MJU napravio registar svih državnih organa

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:51

Ministarstvo javne uprave uspostavilo je Registar državnih organa i institucija www.organi.gov.me u saradnji sa UNDP-om, u ostvarivanju strateškog cilja - organizacija i rad javne uprave u funkciji potreba građana, koji se temelji na funkcionalnoj javnoj upravi s efikasnim nadzorom nad njenim radom i punom transparentnošću.

Novi film Selene Gomez izazvao oduševljenje u Kanu (VIDEO)

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:41

Španski mjuzikl Emilia Pérez dobio je najduže ovacije do sada na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu.