Srijeda, 25.11.2020 | 16:06
IZVOR: stil.kurir.rs/atma.hr

Najmoćniji ASTRO period u godini: Pomračenje Mjeseca će zakomplikovati život ovim znakovima!

30. novembra će se dogoditi pomračenje Mjeseca i evo kako će uticati na svaki znak ponaosob.




Foto: Ilustracija, pixabay.com

Mnoge osobe će biti sklone sukobima i krizama za vrijeme ovog astro perioda. S druge strane, ovo pomračenje Mjeseca bi trebalo da raščisti sve nedoumice koje ste imali u prethodnih godinu dana, a nakupljeno nezadovoljstvo će nestati.

Najviše će uticati na Rakove, Jarčeve, Blizance, Strijelčeve, Ribe i Djevice. Mnoge osobe sada mogu doživjeti veliki stres, nesigurnost i napetost pa treba pojačati oprez.

Ovo pomračenje može mnoge osobe da vrati u prošlost i natera na duboka razmišljanja. Mnoge tajne će isplivati na površinu. Ovaj period podstiče razmišljanja, planiranja i ideje koje mogu biti usmjerene na sljedeću godinu. Mnoge osobe mogu osjetiti promjene na ljubavnom planu, polju finansija i prijateljstva.

Svakako se u ovim danima treba biti oprez u komunikaciji i voditi se poslovicom: "Tri put mjeri, jednom sijeci".

Evo kako će pomračenje Mjeseca uticati na svaki znak ponaosob:

Ovan

Ovnovi moraju da povedu računa o komunikaciji sa prijateljima, porodicom i kolegama. Dobro razmislite prije nego što nešto izgovorite, jer možete biti pogrešno protumačeni. Izbjegavajte svaki vid konflikta i pazite da nekog ne uvrijedite.

Moguće su trzavice u vezi ili braku. Ispoljava se nezadovoljstvo emotivnim životom koje već dugo pokušavate da sakrijete.

Bik

Bikovi će osjetiti velike promjene na polju finansija. Iako uživate u luskuzu, sad nije vrijeme za to. Vrijeme je da počnete da štedite.

Kada je posao u pitanju realno sagledajte situaciju i ne povlačite rizične poteze. Ukoliko planirate o sticanju novih vještina, sad je pravo vrijeme za dodatno školovanje, upisivanje nekog kursa i sticanje znanja generalno.

Blizanci 

Ovo pomračenje će za vas biti poput neke živote prekretnice. Ukliko planirate da postignete neke velike stvari ili već dugo odlažete neke planove, sad je pravi trenutak da ih realizujete. 

Moguće su veće promjene i po pitanju fizičkog izgleda. Ukoliko planirate dijetu, sad je idalno vrijeme, jer su zvijezde na vašoj strani.

Rak

Ovo pomračenje se za Rakove događa u dvanaestom polju koje se odnosi na podsvijest, duhovno učenje i tajne. Mnogi Rakovi sada mogu razotkriti i spoznati neke nove stvari. Shvatate gdje ste griješili i okrećete novi list. Moguće je da ćete saznati neke tajne partnera ili bliskih ljudi koje će vas iznenaditi.

Lav

Kod Lavova se ovaj astro period može odraziti na duhovni život. Mnogi Lavovi su usmjereni na želje, planove, prijatelje, ciljeve, a ovaj period je odličan za postuzanje novih uspjeha. Ukoliko se potrudite, nakon pomračenja Mjeseca sve bi moglo da vam krene uzlaznom putanjom.

Djevica

Ovo pomračenje će snažno uticati na vas pa se nemojte iznenaditi ako krenu da se događaju razne promjene u karijeri. Moguće je da ćete promijeniti radno mjesto. Uslovi koje imte na sadašnjem radnom mjestu vam nisu po volji, pa bi bilo dobro da počnete da razmišljate o promjeni. Zvijezde su vam naklonjene, pa neće biti teško da pronađete posao sa boljim uslovima.

Vaga

Kod Vaga će se probuditi mnoge želje. Bićete spremni za nove izazove, a zvezde će vas podržati u tome. Sve što naumite, to ćete i ostvariti.

Odnosi sa bliskim ljudima mogu se naći na testu. Može se dogoditi da vas neko iz okruženja izda i pokaže svoje pravo lice. Vodite računa kome se povjeravate.

Škorpija

S obzirom da se ovaj astro period dešava u vašoj 8 kući, to donosi velike promjene. Spremite se za preokrete, raskide i neočekivane događaje, ali sve je to sastavni dio novog poglavlja koje vas očekuje. Ništa novo ne može biti pokrenuto, ukoliko se ne stavi tačka na prošlost, zapamtite to.

Moguće je da ćete biti malo nervozniji.

Strijelac

Na vas će ovo pomračenje uticati samo pozitivno. Bićete raspoloženi i puni energije. Moguće je da ćete upoznati osobu suprotnog pola koja će vam se posebno svidjeti i zaintrigirati vas.

Ukoliko date sve od sebe, velika je vjerovatnoća da će vam se život potpuno promijeniti, nabolje.

Jarac

Snažne promjene ćete osjetiti nekoliko dana prije i poslije pomračenja. Moguće je da će vas okolnosti navesti da promijenite radno mjesto. Na sve što vas je mučilo u prošlosti, sada stavljate tačku i krećete dalje. Ovo je dobar period za vas.

Vodolija

Vodolije, kod vas se ova pomrčina događa u vašem petom polju, što može donijeti promjene sa djecom, u ljubavi, sa braćom, sestrama. Potrebno je da promijenite neke navike ukoliko želite bolju budućnost.

Ribe

Vodite računa, prije nego što nešto kažete, dobro razmislite kako ne biste nekoga povrijedili. Izbjegavajte konflikte. Ovo pomračenje će donijeti manje trzavice na polju ljubavi. Ukoliko nešto zamjerate partneru, to mu i recite , kako biste izbjegli veće sukobe.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

MC Stojan i poznata pjevačica započeli vezu: Nikada ne biste pomislili da njih dvoje mogu biti par

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:40

Pjevač Marko Stojković, mnogima poznatiji kao MC Stojan, uplovio je u romansu sa mlađom koleginicom, pjevačicom Zoranom Mićanović

Milatović: U Vaskrsu pronalazimo nadu za bolje sjutra

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:23

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti Vaskrs.

NAJVAŽNIJI DATUMI U 2024. GODINI: Astrolozi tvrde da donose promjene svim horoskopskim znacima

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:18

Spremite se za preokrete

"Predsezona obećava, cijene smještaja neznatno uvećane"

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:47

Cijene smještaja u Crnoj Gori su na nivou prošlogodišnjih ili neznatno uvećane. Podaci da je predsezona popunjena ranije i bolje nego prošle godine, a da je sezona u velikoj mjeri već bukirana, kako poručuju turistički poslenici, govore da su cijene formirane na zadovoljstvo gostiju, ističe se u prilogu TVCG.

Spajić čestitao Vaskrs: Neka naše društvo još snažnije bude protkano razumijevanjem, praštanjem i slogom

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:10

Premijer Gore Milojko Spajić je u ime Vlade i svoje lično čestitao Vaskrs svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave po julijanskom kalendaru.

Brnović: Nijednog trenutka nisam pomislio da odem, to što se desilo nema veze sa organizovanim navijačima

Subota, 04.05.2024 | 21:41

Poslije turbulentnih dešavanja u i oko kluba – tuče saigrača, upada navijača u svlačionicu i prijetnji igračima, te užasne situacije u kojoj su se našli trener Ivan Brnović i njegova porodica – za Budućnost stižu bolji dani. Podgoričani su u Tivtu savladali Arsenal 4:0 i ostali u igri za titulu prvaka Crne Gore, mada je i dalje sve u rukama Dečića.

McDonald's bi uskoro trebao predstaviti svoj najveći burger ikada, evo šta je poznato do sada

Subota, 04.05.2024 | 21:26

Hamburgeri iz McDonald'sa vrlo su ukusni i često poželimo da su još veći. Čini se da bi se to sada moglo i ostvariti jer su iz McDonald'sa potvrdili da njihovi timovi širom svijeta rade na lansiranju još većeg i još zasitnijeg hamburgera.

Živković: Imamo pravo da posumnjamo u selektivan pristup Tužilaštva

Subota, 04.05.2024 | 21:09

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković saopštio je da su, na principijelnoj ravni, uočili da se Tužilaštvo bavi samo prethodnim vremenom i prethodnim slučajevima, a od 30. avgusta 2020. se ne bavi nijednim slučajem, kao da se nijedno krivično djelo nije dogodilo nakon promjene vlasti u Crnoj Gori, zbog čega imaju pravo da  posumnjaju u selektivnost u pristupu i načinu rada  Tužilaštva.

Kolašinci strahuju da infrastruktura ne može da podrži nove objekte

Subota, 04.05.2024 | 20:48

U Kolašinu gotovo da nema ulice u kojoj se ne gradi zgrada ili hotel. Ekspanzija gradnje zabrinjava građane koji strahuju da postojeća infrastruktura neće moći da podrži novoizgrađene objekte, ali iz opštine uvjeravaju da će sve probleme riješiti u narednih par godina. Građanski aktivisti ukazuju i na urbanističke probleme, koji su, kažu, više nego očigledni.

Smolović: Usluge geronto domaćica u Crnoj Gori koristi 850 osoba

Subota, 04.05.2024 | 20:21

Crveni krst Crne Gore, iako je najveći licencirani pružalac usluga pomoći u kući, i dalje nema program geronto domaćica u Glavnom Gradu. Iako za njim postoji veliko interesovanje, te usluge se koriste u svega petnaest opština, navode iz Crvenog krsta za Gradsku RTV.