Nedjelja, 27.12.2020 | 20:05
IZVOR: prva.rs

VIDEO: Kakav OBRT u takmičenju - Od NAJGOREG nastupa do pjevača koji je studio digao na noge

Ove subote gledaoci Prve televizije su imali priliku da gledaju i slušaju, kako su rekli neki članovi žirija šou programa "Zvezde Granda", najgori nastup u istoriji takmičenja. Međutim, evo i kako se to desilo, šta je takmičara omelo u pevanju i kako je izgledao obrt koji mu je na kraju poslije mnogo peripetija, ubjeđivanja donio prolazak u sljedeći krug.




Foto: Youtube Screenshot/ Zvezde Granda

Elminu Janjošu (21) iz Vareša, koji prvi put nastupa u Zvezdama Granda "pobjegla" je matrica, te se žiri hvatao za glavu i poželeio da stisne panik taster, koji ne postoji već tri kruga.

Ipak, Elmin je uspio da se izdigne iz svih falševa i kikseva sa drugom pjesmom "Noćas mi je srce ranjeno", i na kraju dobije tri glasa podrške. .

Stručni tim "Zvezda Granda" nije mogao da sakrije iznenađenje ovim, kako su ga nazvali, katastrofalnim nastupom, te su na Elmina osuli drvlje i kamenje.

- Ovo zvuči kao kad u onim velikim šou programima dođe baja pa namjerno pjeva falš. Kao da je prvu pjesmu pjevao Pera, a ovu drugu Jova. Ovo nikad nisam čuo, vidio, ni doživeio - prokomentarisao je Džordž, a Karleuša je dodala da je bio kao noćna mora, ali da je uspio da se probudi.

- Ono je bilo strašno - dodala je Đurišička. Ni ostali članovi žirija nijesu bili blagi prema njemu i poručili su mu da nije za takmičenje, i da je njegov nastup bio najgori u istoriji "Zvezda Granda" ikada.

Jelena je istakla da je ovo šou u kom se bore lavovi, pa je pohvalila Elmina za borbu koju je pokazao.

- Ovde smo u tri minuta čuli osobu koja se obrukala kao nikad do sad, a onda jednog leptira koji se izdigao iz cijele situacije. Iz jednog debakla ušao je u trijumf - branila ga je Jelena, što je naljutilo njene kolege iz žirija na čelu sa Sašom Popovićem.

I dok je direktor tvrdio da Elmin nije za prolazak, njegov mentor Mili i Jelena vikali su da je on feniks i da mu treba dati šansu.

- Ovo je nešto najgore što je ikada bilo - izjavio je Popović, dok mu je diva odgovorila da se tako ne nagrađuju borci. Krenulo je ubjeđivanje, ali kako je Saši Jelena postala naporna, riješio je da Elminu da drugu šansu da ponovo zapjeva, ali ovoga puta istu pjesmu koju je i pogriješio.

Nakon što su se svi članovi digli iz svojih stolica i bodrili Elmina da zapjeva punim srcem, uslijedio je obrt kakav niko nije očekivao. Takmičar je bez greške otpjevao prvu pjesmu,na opštu radost svih u studiju.

- Ti si sada već zvijezda - poručila mu je Snežana nakon nastupa, pa se obratila Popoviću.

- Saša, ovoliko si ga mučio, pusti ga. Dečka ste maltretirali najstrašnije, nema smisla da ga ne pustiš - dodala je Đurišićka, te je Popović na kraju popustio i poslao ga u naredni krug.

Pogledajte njegov nastup u duelu sa takmičarkom na 2.40.00 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Motociklista podlegao povredama nakon udesa u Budvi

Petak, 03.05.2024 | 21:56

Budvani M.Š. (38) podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se večeras dogodio na bulevaru u Budvi.

FK Budućnost: Puna podrška Brnoviću, vjerujemo da će nadležni rasvijetliti nemili događaj

Petak, 03.05.2024 | 21:43

"Fudbalski klub Budućnost, u svjetlu najnovijih događaja sa kojima je javnost upoznata, želi još jednom da iskaže punu podršku šefu stručnog štaba Ivanu Brnoviću, uz vjeru da će nadležni organi preduzeti sve mjere na rasvjetljavanju nemilih događaja", navodi se u saopštenju Podgoričana.

Rajković: Sumnjam da iza nelegalne sječe u Jelovici stoji korupcija

Petak, 03.05.2024 | 21:29

V.d. direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković u emisiji Okvir rekao je da sumnja, ali nema dokaze da iza velike nelegalne sječe u Jelovici stoji korupcija. Pomoćnik direktorice Uprave za inspekcijske poslove Darko Rašović kazao je da su inspektori u prethodnih desetak godina  podnijeli sedam krivičnih prijava protiv zaposlenih u Upravi za šume u Beranama od čuvara do menadžmenta, da su neki sankcionisani, ali da ti isti ljudi još rade.    

Popijte ga uveče i nećete zažaliti: Moćan napitak rješava nervozu i poboljšava san

Petak, 03.05.2024 | 21:16

Na pomen banana, većina pomisli na veliki broj kalorija

Da li subota donosi PRESTANAK PADAVINA? Pročitajte šta meteorolozi kažu

Petak, 03.05.2024 | 21:08

Pročitajte vremensku prognozu!

Uhapšena dva vozača: Auto-putem vozili 183 i 200 na sat

Petak, 03.05.2024 | 20:54

Mobilna jedinica saobraćajne policije uhapsila je dva vozača koji su auto-putem Princeza Ksenija vozili brzinom od 183 i 210 kilometara na sat, saopšteno je iz Uprave policije.

Đurović studentima: Nadam se da ćete za sljedeću Medicinijadu pozvati nekog muzičara dostojnog vašeg zvanja

Petak, 03.05.2024 | 20:35

Bivši ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović obratio se studentima putem društvene mreže X.

Rast i plata i kredita: Građani duguju 1,8 milijardi eura

Petak, 03.05.2024 | 20:17

Više od 150.000 građana u Crnoj Gori je kreditno zaduženo, pa bankama duguju milijardu i 786 miliona eura podaci su Centralne banke Crne Gore.

U Podgorici od početka godine zbog nepropisnog parkiranja izdato 4.806 prekršajnih naloga, naplaćeno 82 hiljade eura kazni

Petak, 03.05.2024 | 20:06

Od početka godine, pauk vozilom su premjestena 34 vozila koja su bila nepropisno parkirana na autobuskim stajalištima, a izdato je 4 806 prekršajnih naloga, kazali su iz Uprave za inspekcijske poslove Glavnog grada . Od ukupno 230 hiljada eura izrečenih kazni, naplatili su, kažu, gotovo 82 hiljade.

Saobraćajna nezgoda na putu Šavnik – Žabljak, automobil završio na krovu

Petak, 03.05.2024 | 19:24

Na putu magistralnom putu Šavnik – Žabljak danas poslije podne dogodila se saobraćajna nezgoda, objavio je portal Antena M.