Subota, 12.06.2021 | 16:38
IZVOR: Kolektiv.me

VIDEO: Andrija Milošević imitirao Novaka Đokovića i NASMIJAO sve - "Hvala što si me pozdravio"

Andrija opet nasmijao sve... 




Foto: andrijamilosevic_official/Instagram, screenshot (kolaž)

Glumac Andrija Milošević nasmijao je sve na društvenoj mreži Instagram kada je imitirao glas Novaka Đokovića i jednog od organizatora Rolan Garosa.

"Hvala Novače što si me pozdravio i Jeleni što si uživo rekla bravo, na pomen mog imena. Francuski narod to neće zaboraviti", napisao je Andrija u opisu videa.

Ispod snimka nizali su se komentari, gdje su svi oduševljeni njegovom izvedbom, a i mnogi poznati su komentarisali.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Jelena Tomašević posvetila album pokojnom ocu: Nedostaje mi, bio bi ponosan da je ovdje

Četvrtak, 16.05.2024 | 18:44

Na veliku radost publike, Jelena Tomašević objavila je album pod nazivom „Iskrena“ nakon osam godina od izlaska prethodnog projekta.

Bar: Požar zahvatio dva automobila

Četvrtak, 16.05.2024 | 18:21

U barskom naselju Sokolana, pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo je do požara koji je zahvatio dva putnička automobila koji su bili na otpadu, javlja Primorski portal.

Spajić – O’Brajen: Crna Gora kohezioni faktor Zapadnog Balkana

Četvrtak, 16.05.2024 | 18:20

Crna Gora je faktor stabilnosti i pouzdana saveznica Sjedinjenim Američkim Državama na Zapadnom Balkanu, poruka je sastanka premijera Milojko Spajić sa pomoćnikom američkog državnog sekretara zaduženog za Evropu i Evroaziju Džejmsom O’Brajenom.

Manifestacija obilježavanja Svjetskog dana pčela održana u Spužu

Četvrtak, 16.05.2024 | 18:02

U okviru obilježavanja Svjetskog dana pčela, u dvorištu Osnovne škole “Njegoš” u Spužu, koja je ove godine bila domaćin proslave, posađena su stabla medonosne lipe, kao simboličan doprinos očuvanju pčelinjih populacija i biodiverziteta.

Na Sajmu knjiga predstavljena inicijativa “Nikšić 2030 Evropska prestonica kulture”

Četvrtak, 16.05.2024 | 17:30

Na 18. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja danas je pred velikim brojem zvaničnika predstavljena inicijativa Nikšić 2030 Evropska prestonica kulture. Prisutnima se na početku obratio predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević koji je istakao benefite ove prestižne titule.

"Novak nije izgubio meč mjesecima nakon toga": Jelena Đoković o trenucima koji su promijenili život

Četvrtak, 16.05.2024 | 17:12

Jelena Đoković, direktorka fondacije Novak Đoković i supruga najboljeg tenisera svijeta istakla je koliko se život promijenio od kada je postala majka i koliko je važno da se ljudi bave porodicom i edukacijom o tome

Đeljošaj: Crna Gora i Kosovo imaju bliske ekonomske odnose, želimo da ta saradnja bude jača

Četvrtak, 16.05.2024 | 16:59

Crna Gora i Kosovo imaju bliske ekonomske odnose i želimo da ta saradnja bude jača, kazao je danas potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj tokom susreta sa ministarkom ekonomije Vlade Kosova, Artanom Rizvanoli u Prištini.

Stiže pun Mjesec u Strijelcu: Četiri znaka nek se spreme za velike promjene i nemire

Četvrtak, 16.05.2024 | 16:55

Pred nama je važan astrološki period, jer nas očekuje pun Mjesec u znaku Strijelca 23. maja, tako da dolazi vrijeme velikih promjena.

Spajić sjutra priređuje prijem povodom Dana nezavisnosti

Četvrtak, 16.05.2024 | 16:37

Premijer Milojko Spajić sjutra će prirediti svečani prijem u Vili Gorica povodom predstojećeg Dana nezavisnosti.

Berane: Osumnjičenima za napad na advokata Simovića pritvor do 30 dana

Četvrtak, 16.05.2024 | 16:23

Napadačima na advokata iz Berana Aleksandra Simonovića, Denisu Adroviću i Ernadu Adroviću, određen je pritvor do trideset dana, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, javlja portal RTCG.