Petak, 25.06.2021 | 19:22
IZVOR: nova.rs

"Bilo je teško i žiriju i meni": Popović otkrio zbog čega je napravio promjene samo DAN PRED FINALE

Saša Popović sinoć je u poslednjem trenutku promijenio plan i program takmičenja "Zvezde Granda", pa je dva kandidata iz polufinala pustio da se bori sa preostalih 14 finalista sjutra u finalu, koje će se održati od 21 sat.




Foto: Youtube screenshot/Prva TV

Kod Saše Popovića sve je moguće kada je posao u pitanju, pa se često dešavalo da u poslednjem trenutku promijeni plan i program. To je dokazao i sada kada je u pitanju finale takmičenja „Zvezde Granda“, koje će se sjutra od 21 sat održati u studiju na Košutnjaku.

Po pravilu, 14 kandidata trebalo je da se bori za titulu zvezde „Granda“ u finalnoj večeri, ali bivši direktor produkcije napravio je promjene. On je sinoć iz polufinala ostavio dva učesnika i dao im mogućnost da se sjutra sa ostalima takmiče za prvo mjesto, pa će ih biti 16 umjesto 14.

U razgovoru za Nova.rs Popović je objasnio zbog čega je menjao koncepciju i šta je presudilo.

„Izuzetna sezona koja je zbog situacije sa pandemijom koronavirusom trajala pune dvije godine. Od 24. fenomenalnih polufinalista bilo je teško i žiriju i meni odabrati samo 14 njih koji će ući u finale. Odlučio sam da pustim još dvoje i da ih u subotu u finalu bude ukupno 16 jer su tokom čitave sezone bili besprekorni. Jednostavno, teško je odlučiti kada su samo finese u pitanju“, rekao je osnivač ovog najgledanijeg muzičkog projekta na našim prostorima.

Saša je otkrio i na kojin način će gledaoci moći da glasaju za svoje favorite.

„Sada je sve na publici jer ove sezone oni biraju pobjednika. Glasaće se putem SMS-a u zemljama iz kojih nam dolaze i kandidati, a to su Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bosna i Hercegovina“, završava Popović.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Šavnik: Policija kontrolisala saobraćaj pa od tri osobe oduzela četiri lovačka karabina sa bojevom municijom

Nedjelja, 05.05.2024 | 13:44

Policija u Šavniku je juče prilikom kontrole saobraćaja kod tri osobe pronašla i oduzela četiri lovačka karabina sa bojevom municijom.

Da li znate? Evo koji poslovi su najplaćeniji u Srbiji?

Nedjelja, 05.05.2024 | 13:34

Poslovi u oblasti informacionih tehnologija spadaju među najplaćenije u Srbiji, sa prosjekom iznad 200.000 dinara (oko 1700 eura) – proizilazi iz podataka zvanične statistike, ali i podataka specijalizovanih platformi za zapošljavanje.

Crnogorski prozvođači vode opstaju na tržištu, uprkos enormnom uvozu: Porasli i prihodi i dobit

Nedjelja, 05.05.2024 | 13:04

Tokom prošle godine šest najvećih kompanija za proizvodnju, preradu, flaširanje i distribuciju vode u Crnoj Gori u povećale su ukupne prihode – sa 10,6 miliona iz 2022, na skoro 12 i po miliona eura u 2023, ili za 18 odsto više, što se efekturiralo i na njihovu veću ukupnu dobit. Ovi rezultati mogu se činiti skromni, ali je činjenica da su se crnogorski proizvođačo održali na uvozno orjentisanom tržištu. Prema procjenama, flaširane vode iz uvoza pokrivaju preko šezdeset odsto ukupnih potreba Crne Gore. Tako je prošle godine uvezeno svih vrsta pića u vrijednosti od 115 miliona eura (povećanje od cijelih 25 miliona eura, u odnosu na vrijednost uvoza iz 2022) .    

Simbolika boja uskršnjih jaja: Šta označavaju zelena i plava, a šta CRVENA?

Nedjelja, 05.05.2024 | 12:48

Prema narodnom vjerovanju, prvo jaje koje se farba za Uskrs trebalo bi da bude crvene boje – takozvana čuvarkuća - vjeruje se da čuvarkuća štiti domaćinstvo tokom cijele godine do narednog Uskrsa, te da simbolizuje Isusovu krv i radost.

Današnji datum ima izuzetno moćno značenje: Ova važna poruka se krije u brojevima 05. 05

Nedjelja, 05.05.2024 | 12:26

Određeni brojevi govore dosta toga o svijetu oko nas, ali i o nama samima i baš su zato najvažniji dio numerologije. Ti takozvani anđeoski brojevi označavaju niz brojeva koji nose snažnu poruku, a u odnosu na to o kojim se brojevima radi, tako je i definisana ta specifična poruka.

Marija Šerifović krsti sina: Otkrila sve detalje

Nedjelja, 05.05.2024 | 12:11

Marija Šerifović je donijela važnu odluku kada je riječ o njenom sinu

Mats Vilander: Karlos Alkaras može postati drugi NAJVAŽNIJI TENISER u istoriji, odmah poslije NJEGA

Nedjelja, 05.05.2024 | 11:52

Karlos Alkaras, mladi teniser, mogao bi da se popne na drugo mjesto liste najvažnijih tenisera u istoriji ovog sporta.

Bogdanović u Berlinu: DPS na liniji politika koje promovišu progresivnu Evropu kakvoj Crna Gora teži

Nedjelja, 05.05.2024 | 11:40

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović učestvovao je na Demokratskoj konferenciji koju je organizovala Partija evropskih socijalista u saradnji sa njemačkim SPD u Berlinu.

Porfirije: Da Hristos sačuva rod pravoslavni od svih nepravdi

Nedjelja, 05.05.2024 | 11:27

Vjernici pravoslavne vjeroispovjesti proslavljaju danas najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Vaskršnja liturgija održana je u hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Vjerovali ili ne, Džoni Štulić dozvolio akteru Zvezda Granda da obradi Azrin hit: Poslušajte kako zvuči

Nedjelja, 05.05.2024 | 11:15

Roker Đorđe David i bend Death Saw predstavili su još jednu zanimljivu obradu.