Subota, 31.07.2021 | 18:03
IZVOR: telegraf.rs

VIDEO: Omiljeni LATINO ritmovi - Hitovi Džej Lo i Enrike Iglesijasa obaraju sve REKORDE

Poslušajte i procijenite koja pjesma vam se više sviđa?




Foto: Enrique Iglesias/Youtube screenshot

Svjetske latino muzičke zvijezde Dženifer Lopez i Enrike Iglesias tokom aktuelne sedmice objavili su nove singlove i atraktivne video spotove u produkciji kompanije Sony Music iz Njujorka, saopštio je regionalni izdavač i distributer Menart.

Tandem Dženifer Lopez i Rau Alehandro poziva publiku da igra dok još može da stoji na nogama zahvaljujući novom dinamičnom pop hitu “Cambia El Paso”, koji označava prvu saradnju latino dame i portorikanskog umjetnika u usponu.

Producent ovog singla je dobitnik nagrade Gremi Trevor Mazi, inače dugogodišnji saradnik Dženifer Lopez, čiji su klijenti i pop zvijezde Pitbul, Ašer i Džejson Derulo.

Pjevačica trenutno privodi kraju njen deveti studijski album, a prvi na španskom jeziku od 2007.godine, i ima ugovorena snimanja čak 5 filmova za 2022: “Marry Me” (igra i spomenuti Maluma), “The Mother”, “The Godmother”, “Atlas” i “Shotgun Wedding”.

Najuspješniji latino umjetnik svih vremena, kralj latino popa Enrike Iglesijas objavio je singl i spot “Me Pase”, koji je komponovao i snimio sa umjetnikom Faruko.

Video klip je režirao Alehandro Perez, sa kojim je Enrike do sada više puta uspješno sarađivao na privlačnim spotovima “Bailando”, “Súbeme La Radio” i “Duele el Corazón”, a koji su svi premašili milijardu pregleda.

Spot je snimljen na rajskoj plaži El Portillo u Dominikanskoj republici.

Nova pjesma će se naći na novom albumu Iglesiasa koji će izaći u septembru i postati dio kataloga velikih hitova koji su obarali mnoge rekorde na svjetskim top listama, što je pjevaču donijelo čak 47 “Billboard” i veći broj Gremi nagrada.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Otkrivena nova egzoplaneta, nalik ŠEĆERNOJ VUNI - Vazdušasta i superpahuljasta

Srijeda, 15.05.2024 | 07:25

Egzoplaneta otkrivena na udaljenosti od 1.232 svjetlosne godine od Zemlje, jedna od najčudnijih.

Preminula Sju Kej Braun nekadašnja ambasadorka SAD u Crnoj Gori

Utorak, 14.05.2024 | 22:04

Preminula je nekadašnja ambasadorka SAD u Crnoj Gori Sju Kej Braun (76).

VELIKI USPJEH - Baby Lasagna ulazi na britansku top listu

Utorak, 14.05.2024 | 21:51

Marko Purišić, poznatiji pod pseudonimom Baby Lasagna, koji je nastupao kao hrvatski predstavnik na Evroviziji sa pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' doživio je još jedan veliki uspjeh - ulazi na britansku listu top singlova.

Nije svejedno kupujete li avionske karte srijedom, nedjeljom ili ponedjeljkom, evo kada su najjeftinije

Utorak, 14.05.2024 | 21:34

Kada je u pitanju putovanje avionom, jedna od stvari koja nas najviše brine je avionska karta ili njena cijena. Naravno, želimo da pronađemo najjeftinije. Naime, cijene avionskih karata uvek variraju u zavisnosti od brojnih faktora. Neki od ovih faktora su ponuda i potražnja, sezona u kojoj letimo, da li su kupljeni nekoliko nedelja unaprijed ili su u poslednjem trenutku itd. Ipak, čini se da i dan u nedelji kada ih kupujemo igra veliku ulogu u cijeni avionskih karata, piše Miss7.24sata.hr.  

Stalno sanjate istu osobu? Evo šta bi to moglo da znači

Utorak, 14.05.2024 | 20:50

Da li vam se deševa da istu osobu sanjate iznova i iznova?

Najbolja dijeta za lijene: Ispoštujte jedno pravilo i vidjećete kako salo samo nestaje

Utorak, 14.05.2024 | 20:20

Keto dijeta je definitivno najpopularniji način ishrane za brz i efikasan gubitak kilograma. Dijeta ima više verzija, a mi vam predstavljamo keto za lijenštine.

Vešović i Klikovac saglasni: “Čistoća” i “Vodovod i kanalizacija” u ozbiljnoj finansijskoj krizi

Utorak, 14.05.2024 | 20:01

Gradska preduzeća “Čistoća” i “Vodovod i kanalizacija” nalaze se u ozbiljnoj finansijskoj krizi, saglasni su odbornici opozicije i vlasti Skupštine Glavnog grada. Dok iz opozicije tvrde da je riječ o maćehinskom odnosu gradske uprave prema lokalnim preduzećima, iz redova vlasti ukazuju na naslijeđene probleme koje je stvorila prethodna gradska uprava.

Žena pokazala genijalan trik kako da otkrijete vara li vas partner, pokazuje nepobitan fizički dokaz

Utorak, 14.05.2024 | 19:30

Korisnica TikToka Andrea Lopez podijelila je svoj genijalan trik kako da otkrijete vara li vas vaš muškarac ili ne – a sve što vam je potrebno je ljepljivi valjak za skupljanje mrvica i dlaka s odjeće. Njegova cijena je oko 100 dinara, a osiguraće fizičke dokaze prevare, naravno ukoliko ona postoji, tvrdi Andrea.

Opet Dugme okupio Brega: Alen Islamović otkrio da grupa snima novi album

Utorak, 14.05.2024 | 18:56

Nakon sarajevskog koncerta Bijelog dugmeta kojim su započeli turneju “Doživjeti stotu”, Alen Islamović je najavio da grupa sprema i novi album.

Milatović: Presuda kojom se višestrukom silovatelju smanjuje zatvorska kazna alarm za cijelu Crnu Goru

Utorak, 14.05.2024 | 18:46

Vijest o tome da su osuđenom za višestruko silovanje djevojčice smanjili kaznu sa 15 na osam godina zatvora predstavlja crveni alarm za cijelu Crnu Goru, jer je ovo još jedna sramna presuda crnogorskih sudova, poručila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović.