Srijeda, 08.09.2021 | 16:25
IZVOR: Mondo.rs/Grand online

Đorđe David o "Zvezdama Granda": Želim da UPOZNAM Cecu, da vidim kako joj radi mozak

Đorđe David je prokomentarisao Jelenin odlazak i Cecin dolazak u Zvezde Granda.




Foto: Grand production/YouTube screenshot

Iznenadni odlazak Jelene Karleuše iz Zvezda Granda nije šokirao samo javnost, već i njene kolege s kojima je godinama dijelila mjesto u žiriju.

Đorđe David priznaje da ga je iznenadio Jelenin odlazak, kao i da će mu veoma nedostajati, ali i da jedva čeka da vidi kako će se Ceca Ražnatović, koja je došla na Karleušino mjesto, snaći u žiriju.

"Moram da budem iskren da sam bio vrlo iznenađen. Navika je čudo i predsrasude su isto tako čudo. Međutim, u prethodne dvije sezone sve moje predrasude su pale u vodu već kod Viki Miljković koju sam zavolio najstrašnije, a ranije sam imao potpuno drugačije mišljenje o njoj. Naravno da će mi je Jelena nedostajati, jer se takva budala rađa jednom u sto godina. Ali da se vratim na predrasude koje su se ovdje (prim. aut Zvezdama Granda) udavile. Želim da vidim i upoznam Svetlanu, da vidim kakva je, kako joj radi mozak, koliko je brza u reakciji, koliko je spremna da odgovori, da uđe u duel, koliko je spremna da podrži i da se suprotstavi, da se da klincima jer to oni od nas očekuju", rekao je roker.

"Iz aviona se vidi da ona nema mirnu energiju. Pred kamerama je mirna, ali ovo je drugi momenat, druga vrsta izlaska pred kamere. Ovo je nešto što traži ozbiljnu disciplinu u smislu da dijelimo priču ispred i iza kamera, tačnije onoga što se dešava kad se povučemo na pauzu, to su stvari koje razdvajamo. Dešavalo se da se u emisiji najstrašnije nagazimo oko kandidata za stolom, dok smo u zverinjaku, jedan na drugoga da udarimo. I sam sam imao nekotrolisane izlete u odnosu na Anu i Snežanu, gdje me je poslije bio blam i sramota, pa sam danima zvao da se izvinjavam. Ovdje je najvažnije sačuvati glavu i odvojiti posao i privatno, govorim o nama koji smo u zverinjaku", istakao je Đorđe David.

"Nemojte ništa očekivati u prve dvije, možda i tri emisije. Kako god da se zove taj novodošli, on mora da prođe toplog zeca i da mudro gleda u šta je ušao. Sigurno se nas pet ne prilagođava tom novom, već će taj novi morati da se uklopi. Govorim vam iz ličnog iskustva, jer kad sam došao ovdje sa stavom 'najjači sam', bio sam manji od makovog zrna", izjavio je muzičar.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Walle
08.09.2021 17:06

Radi joj mozak bolje no tebi , iako ga oboje malo imate .

5 0

Poslije sunca ponovo PROMJENA - Evo kakvo nas vrijeme očekuje u ČETVRTAK

Srijeda, 08.05.2024 | 22:03

U četvrtak nas očekuje promjenljivo do potpuno oblačno vrijeme, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Izvučena LOTO SEDMICA od 100.000 eura

Srijeda, 08.05.2024 | 21:55

U  emisiji izvlačenja Lota 7 održanoj 8. maja osvojen je dobitak DRUGA ŠANSA u iznosu od 100.000,00 eura.

Jelena Tomašević objavila NOVI SPOT- "ISKRENO" osvojila PUBLIKU (VIDEO)

Srijeda, 08.05.2024 | 21:47

Jelena Tomašević obradovala je svoje fanove. 

Ovi znaci zodijaka NE VOLE svoj posao - Da li ste među njima?

Srijeda, 08.05.2024 | 21:28

Nije tajna da se mnogi ljudi osjećaju nezadovoljno na svom radnom mjestu.

Stručnjaci UPOZORAVAJU - Ovaj kuhinjski predmet koji svi koristimo može izazvati OZBILJNE INFEKCIJE

Srijeda, 08.05.2024 | 21:17

Upozorenje se odnosi na sunđere i krpe za suđe koje se često ostavljaju na sudoperu i budu zaboravljene dok ne počnu smrdjeti.

Konatar: Crnu Goru čeka POVEĆANJE javnog duga na preko 100 odsto BDP

Srijeda, 08.05.2024 | 20:59

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar  kaže da ako Vlada Milojka Spajića nastavi kao do sada, onda Crnu Goru čeka povećanje javnog duga na preko 100 odsto BDP.

Glumica dobila ČETVRTO DIJETE - Porodila se kod kuće, a bebi dala NEOBIČNO IME (FOTO)

Srijeda, 08.05.2024 | 20:39

Glumica objavila srećne vijesti. 

Nastup predstavnika Hrvatske NAJGLEDANIJI na JUTJUBU, a IZNENADIĆETE ko mu je "za petama"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:54

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na Eurosongu, plasirao se u finale takmičenja. 

Šušić: "Konačno mišljenje za korišćenje SKY prepiske kao DOKAZA treba da da Vrhovni sud"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:44

Vrhovno državno tužilaštvo tvrdi da je presuda Evropskog suda za korišćenje SKY prepiske kao dokaza obavezujuća samo za članice Evropske unije. Istovremeno, advokat, Mitar Šušić, smatra da konačno mišljenje treba da dâ Vrhovni sud, kako bi postojao jedinstveni stav.

NAJPLAĆENIJI jutjuber u istoriji za 26. rođendan POKLANJA 26 automobila: Ovo su USLOVI

Srijeda, 08.05.2024 | 19:34

MrBeast, najplaćeniji youtuber u istoriji, objavio je da pratiteljima povodom svog 26. rođendana poklanja 26 Tesla automobila.