Petak, 03.12.2021 | 12:39
IZVOR: Blic.rs

Iza kulisa takmičenja "Zvezde Granda": Isplivali nepoznati DETALJI o popularnoj emisiji

Šta se dešava iza kulisa muzičkog takmičenja?




Foto: Screenshot YouTube/Zvezde Granda

Takmičarski šou program “Zvezde Granda” ima i svoju drugu stranu koju gledaoci ne mogu da vide kada se kamere isključene. Od izvora iz produkcije koji učestvuje u stvaranju ovog programa, procurile su brojne pikanterije, od toga ko je najglasniji u bekstejdžu, ko ima posebne želje, ali i sa kojim članom žirija ostali najmanje komuniciraju.

– Prvi na snimanje uvijek dolazi Saša Popović koji sa ljudima u režiji i produkcijom provjerava da li je sve kako treba. Dešava se da u jednoj nedjelji snimaju po tri emisije, a sve to prati mnogobrojne publika koja je u studiju. Viki i Sanja Kužet gotovo uvijek na snimanje dolaze bez šminke i frizure, te nekoliko sati prije početka snimanja sede u šminkernici i spremaju se za početak. Sanja je uvijek raspoložene i vesela – otkriva za “Blic” jedan od producenata ovog takmičenja.

– Najmanje priprema za snimanje treba Mariji Šerifović kojoj šminkeri samo utapkaju lice, a ona nekada zna da dođe na snimanje u bademantilu, kao što je bilo jednom, kada je pravo iz kreveta, došla na scenu. Svi su bili iznenađeni, a ona je to provukla kao šaljiv gest. Osoba koja najviše koristi telefon na snimanjima je Viki, a sve za potrebe društvenih mreža jer koristi svaku priliku da snimi popularne klipove za Instagram. Viki se trudi da nauči da igra kao Sanja Kužeta, te često zna da zapleše, ali po komentarima mnogih, mnogo bolje igra Sanja Kužet – objašnjava kroz osmijeh izvor.

Sa druge strane, članovi žirija koji najviše vode računa o zdravlju i higijeni su Bosanac i Đorđe David.

– Bosanac se najviše boji korona virusa i zato non stop prska sve oko sebe, a od Saše Popovića je tražio da mu napravi paravane između ostalih članova žirija, odnosno Marije i Bekute kako ga slučajno neko ne bi zarazio. Sve vrijeme u pauzama nosi čak dvije maske. Đorđe David je pred kamerama sjekao nokte, ali ono što je malo poznato jeste da prije početka snimanja pere zube, a potom traži da mu šminkerke skinu šminku čim se završi snimanje i stave hidratantnu kremu – priča do detalja izvor koji već mjesecima provodi svaki trenutak sa članovima žirija.

– Ceca od kada je došla u ovo takmičenje je postala miljenica Saše Popovića i u bekstejdžu se on ne odvaja od nje. Ručaju zajedno, diskutuju o raznim temama, a zajedno sa njima to čine i ostali članovi. Publika u studiju je uvijek pozdravi ovacijama, često je obasipaju slatkišima i plišanim igračkama koje ona nosi poslije unuku Željku. Inače, Ceca uvijek dođe posljednja na snimanje, kada se svi već okupe – priča izvor.

Najstarijim članicama žirija ne treba mnogo udovoljavati, zato Snežana i Ana snimanja podnose sa osmijehom na licu.

– Anu Bekutu na snimanje uvijek dovozi unuk Branko, a zajedno sa njom na snimanju je njen mentor. Najbitnija joj je frizura, te često od frizera traži da joj u pauzi pogledaju da li sve stoji na svom mjestu. Snežani Đurišić je važno da ima dobru fotografiju, sve ostalo joj je manje važno. Voli kada svako ko dođe se prvo njoj javi, tačnije priđe da se pozdravi – priča izvor.

– Iza scene postoji veliki bejstejdž gdje članovima žirija na pauzi stiže specijalan ketering za njih. Odnosno svako od njih prije snimanja kaže organizatoru šta bi volio da jede, te mu tu hranu poruče u nekom od restorana i ona ih čeka na pauzi. Marija na pauzama često zna da se šali za stolom, a najviše na račun Viki Miljković koja joj je omiljena članica žirija. Bosanac sebe smatra najstručnijim članom žirija, te zato u vrijeme pauze najviše voli da polemiše oko toga koji je kandidat bolje otpjevao pjesmu. Mili je najtiši jer članovi žirija najmanje pričaju sa njim – pojašnjava jedan od producenata. 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

VIDEO: Šokantan nastup predstavnice Irske na Eurosongu - Ovo se ne viđa često na sceni

Srijeda, 08.05.2024 | 10:52

Održano je prvo polufinalno veče Eurosonga, a jedan nastup je posebno šokirao gledaoce.

Kladionice predviđaju: Hrvatska FAVORIT ZA POBJEDU na ovogodišnjem Eurosongu

Srijeda, 08.05.2024 | 08:41

Održano je prvo polufinalno veče Eurosonga, a svoj plasman u finale izborili su takmičari iz 10 zemalja.

Dva znaka će biti na "udaru" tokom mladog mjeseca: Očekuju ih IZAZOVI i PREVRTLJIVA SREĆA

Srijeda, 08.05.2024 | 10:52

Stiže nam mlad mjesec u Biku i to 8. maja u 05.21. Sa sobom nosi izuzetno dinamičan period, nekima promjene i izazove.

Knežević: Uslovi u pritvoru nehumani, tražim dolazak diplomatskog osoblja iz Ambasade UK, posjetu Mitropolita Joanikija

Srijeda, 08.05.2024 | 13:11

Predsjednik Atlas grupe i Univerziteta Mediteran dr Duško Knežević, koga je Velika Britanija izručila Crnoj Gori 30. aprila i nakon saslušanja u Višem sudu u Podgorici određen mu jednomjesečni pritvor, obratio se pismom Vladimiru Šćepanoviću, načelniku Istražnog zatvora u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Air Montenegro OTKAZUJE LETOVE na liniji Podgorica - Minhen

Srijeda, 08.05.2024 | 11:40

Uslijed geopolitičkih prilika koje onemogućavaju obavljanje letova na liniji Podogorica - Tel Aviv, nacionalni avioprevoznik će tokom ljetnje sezone saobraćaj obavljati na četiri aviona. Uzimajući navedeno u obzir, Air Montenegro je pristupio optimizaciji reda letenja za ljetnju sezonu i donio odluku o otkazivanju letova na liniji Podgorica – Minhen, saopšteno je iz nacionalne aviokompanije.

Poslije sunca ponovo PROMJENA - Evo kakvo nas vrijeme očekuje u ČETVRTAK

Srijeda, 08.05.2024 | 22:03

U četvrtak nas očekuje promjenljivo do potpuno oblačno vrijeme, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Kakav SREĆNIK: Izvučena LOTO SEDMICA od 100.000 eura, i to u našem regionu

Srijeda, 08.05.2024 | 21:55

U Hrvatskoj u emisiji izvlačenja Lota 7 održanoj 8. maja, osvojen je dobitak DRUGA ŠANSA u iznosu od 100.000,00 eura.

Jelena Tomašević objavila NOVI SPOT- "ISKRENO" osvojila PUBLIKU (VIDEO)

Srijeda, 08.05.2024 | 21:47

Jelena Tomašević obradovala je svoje fanove. 

Ovi znaci zodijaka NE VOLE svoj posao - Da li ste među njima?

Srijeda, 08.05.2024 | 21:28

Nije tajna da se mnogi ljudi osjećaju nezadovoljno na svom radnom mjestu.

Stručnjaci UPOZORAVAJU - Ovaj kuhinjski predmet koji svi koristimo može izazvati OZBILJNE INFEKCIJE

Srijeda, 08.05.2024 | 21:17

Upozorenje se odnosi na sunđere i krpe za suđe koje se često ostavljaju na sudoperu i budu zaboravljene dok ne počnu smrdjeti.

Konatar: Crnu Goru čeka POVEĆANJE javnog duga na preko 100 odsto BDP

Srijeda, 08.05.2024 | 20:59

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar  kaže da ako Vlada Milojka Spajića nastavi kao do sada, onda Crnu Goru čeka povećanje javnog duga na preko 100 odsto BDP.

Glumica dobila ČETVRTO DIJETE - Porodila se kod kuće, a bebi dala NEOBIČNO IME (FOTO)

Srijeda, 08.05.2024 | 20:39

Glumica objavila srećne vijesti. 

Nastup predstavnika Hrvatske NAJGLEDANIJI na JUTJUBU, a IZNENADIĆETE ko mu je "za petama"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:54

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na Eurosongu, plasirao se u finale takmičenja. 

Šušić: "Konačno mišljenje za korišćenje SKY prepiske kao DOKAZA treba da da Vrhovni sud"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:44

Vrhovno državno tužilaštvo tvrdi da je presuda Evropskog suda za korišćenje SKY prepiske kao dokaza obavezujuća samo za članice Evropske unije. Istovremeno, advokat, Mitar Šušić, smatra da konačno mišljenje treba da dâ Vrhovni sud, kako bi postojao jedinstveni stav.

NAJPLAĆENIJI jutjuber u istoriji za 26. rođendan POKLANJA 26 automobila: Ovo su USLOVI

Srijeda, 08.05.2024 | 19:34

MrBeast, najplaćeniji youtuber u istoriji, objavio je da pratiteljima povodom svog 26. rođendana poklanja 26 Tesla automobila.