Ponedjeljak, 08.08.2022 | 18:33
IZVOR: klix.ba

Astrolozi UKAZUJU da je 8. avgust NAJSREĆNIJI datum - Iskoristite maksimalno ostatak dana

Ako ste se jutros probudili u uvjerenju da će dan biti dobar, vjerovatno ste na tragu nečega, jer se današnji dan smatra najsrećnijim u godini.




Foto: Ilustracija/ Pexels.com

Osmi avgust se smatra jednim od najsrećnijih dana u godini, a njegova tajna se krije u dvije osmice, što prema tvrdnjama astrologa simbolizuje dvostruku sreću.

U kineskoj kulturi se veliki značaj pridaje broju osam koji se smatra posebno srećnim, "odražava moć, obilje i uspjeh, a budući da njegov oblik formira znak beskonačnosti, takođe ima i ezoterično značenje".

Drugi razlog zbog kojeg se broj osam smatra srećnim jeste njegov savršeno simetrični oblik. Može se prerezati napola na bilo koji način, a obje polovine će biti identične jedna drugoj.

"Savršena simetrija omogućava savršenu ravnotežu. Današnja vibracija brojeva 8-8 šalje poruku obnove i traži od vas da napravite hrabar korak naprije na svom životnom putu. Ako zadržite ispravan stav u ovom trenutku, postoji potencijal za veliki uspjeh u svemu što radite. Gurnuti ste ka svojoj sudbini, ali je na vama da je ostvarite", rekla je astrološkinja Amy Zerner.

"Imamo neke apsolutno veličanstvene znake koje blistaju na nebu ovog mjeseca. Sedmog avgusta Sunce koje vlada našom energijom i fokusom 'pleše' s Jupiteom, planetom čuda i sreće. Ovo je jedno od najboljih perioda godine, a važi i za 8. august. Trebali biste se osjećati kao da ste na vrhu svijeta i uživati u toplim i prijateljskim odnosima sa svima. Morate iskoristiti svoje dobro raspoloženje, entuzijazam i samopouzdanje kako biste maksimalno iskoristili sreću povezanu s ovim danima. Uradite nešto važno u ovim danima, jer vas trenutno prati velika sreća", kazao je astrolog Kyle Thomas.

Iz planetarne perspektive, 8. avgust je srećan dan jer Venera, planeta ljubavi i ljepote, "ljubi" Jupiter, planetu čuda.

"Ovo je jedan od najboljih perioda za one koji traže ljubav. Atraktivniji ste, opušteniji da izrazite svoju prijatniju stranu", dodao je Thomas.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

MC Stojan i poznata pjevačica započeli vezu: Nikada ne biste pomislili da njih dvoje mogu biti par

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:40

Pjevač Marko Stojković, mnogima poznatiji kao MC Stojan, uplovio je u romansu sa mlađom koleginicom, pjevačicom Zoranom Mićanović

Milatović: U Vaskrsu pronalazimo nadu za bolje sjutra

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:23

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti Vaskrs.

NAJVAŽNIJI DATUMI U 2024. GODINI: Astrolozi tvrde da donose promjene svim horoskopskim znacima

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:18

Spremite se za preokrete

"Predsezona obećava, cijene smještaja neznatno uvećane"

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:47

Cijene smještaja u Crnoj Gori su na nivou prošlogodišnjih ili neznatno uvećane. Podaci da je predsezona popunjena ranije i bolje nego prošle godine, a da je sezona u velikoj mjeri već bukirana, kako poručuju turistički poslenici, govore da su cijene formirane na zadovoljstvo gostiju, ističe se u prilogu TVCG.

Spajić čestitao Vaskrs: Neka naše društvo još snažnije bude protkano razumijevanjem, praštanjem i slogom

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:10

Premijer Gore Milojko Spajić je u ime Vlade i svoje lično čestitao Vaskrs svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave po julijanskom kalendaru.

Brnović: Nijednog trenutka nisam pomislio da odem, to što se desilo nema veze sa organizovanim navijačima

Subota, 04.05.2024 | 21:41

Poslije turbulentnih dešavanja u i oko kluba – tuče saigrača, upada navijača u svlačionicu i prijetnji igračima, te užasne situacije u kojoj su se našli trener Ivan Brnović i njegova porodica – za Budućnost stižu bolji dani. Podgoričani su u Tivtu savladali Arsenal 4:0 i ostali u igri za titulu prvaka Crne Gore, mada je i dalje sve u rukama Dečića.

McDonald's bi uskoro trebao predstaviti svoj najveći burger ikada, evo šta je poznato do sada

Subota, 04.05.2024 | 21:26

Hamburgeri iz McDonald'sa vrlo su ukusni i često poželimo da su još veći. Čini se da bi se to sada moglo i ostvariti jer su iz McDonald'sa potvrdili da njihovi timovi širom svijeta rade na lansiranju još većeg i još zasitnijeg hamburgera.

Živković: Imamo pravo da posumnjamo u selektivan pristup Tužilaštva

Subota, 04.05.2024 | 21:09

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković saopštio je da su, na principijelnoj ravni, uočili da se Tužilaštvo bavi samo prethodnim vremenom i prethodnim slučajevima, a od 30. avgusta 2020. se ne bavi nijednim slučajem, kao da se nijedno krivično djelo nije dogodilo nakon promjene vlasti u Crnoj Gori, zbog čega imaju pravo da  posumnjaju u selektivnost u pristupu i načinu rada  Tužilaštva.

Kolašinci strahuju da infrastruktura ne može da podrži nove objekte

Subota, 04.05.2024 | 20:48

U Kolašinu gotovo da nema ulice u kojoj se ne gradi zgrada ili hotel. Ekspanzija gradnje zabrinjava građane koji strahuju da postojeća infrastruktura neće moći da podrži novoizgrađene objekte, ali iz opštine uvjeravaju da će sve probleme riješiti u narednih par godina. Građanski aktivisti ukazuju i na urbanističke probleme, koji su, kažu, više nego očigledni.

Smolović: Usluge geronto domaćica u Crnoj Gori koristi 850 osoba

Subota, 04.05.2024 | 20:21

Crveni krst Crne Gore, iako je najveći licencirani pružalac usluga pomoći u kući, i dalje nema program geronto domaćica u Glavnom Gradu. Iako za njim postoji veliko interesovanje, te usluge se koriste u svega petnaest opština, navode iz Crvenog krsta za Gradsku RTV.