Subota, 22.10.2022 | 21:11
IZVOR: cdm.me

Bojana Gojković: Zadovoljna sam, u finalu se osjetio umor

Crnogorska bokserka Bojana Gojković je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Budvi.




Foto: arhiva, Bokserski savez Crne Gore

“Naravno da sam prezadovoljna. Prvo seniorsko veliko takmičenje i osvojeno srebro. U finalu se osjetio i umor, jer sam dan ranije imala polufinale. Dala sam sve od sebe, nisam razmišljala da prekinem meč, ali trener je tako odlučio. Nadam se da su svi zadovoljni kao ja, hvala svima na podršci”, kazala je Bojana Gojković, najmlađa finalistkinja evropskih šampionata.

Zadovoljan je bio i trener Nikola Ružić.

“Istorija je ispisana, osvojene su prve dvije velike seniorske medalje u nezavisnoj Crnoj Gori u boksu. I to djevojke”, istakao je Ružić, nakon što je i Tamara Radunović došla do odličja (srebro).

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

U toku ISTRAGA zbog NAPADA golmana Pavličića na saigrača Ivanovića

Nedjelja, 28.04.2024 | 13:08

Saopšteno je iz Uprave policije. 

Kontrola optužnice: Slavko Stojanović sjutra PRED SUDOM

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:13

Bivši direktor Uprave policije Slavko Stojanović naćiće se sjutra pred podgoričkim Viši sudom, za kada je zakazana kontrola optužnice u predmetu koji Spcijalno državno tužilaštvo vodi protiv njega.

Spravica iz kuhinje koju većina KORISTI POGREŠNO (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 12:52

Muškarac koji voli kuhati podijelio je na na YouTubeu video korisnog trika za brže ljuštenje kore voća i povrća.

Nenezić: PONOSAN sam što sam sa svojim sugrađanima spriječio kupovinu feribota "AF Francesca"

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:19

Predsjednik barskog parlamenta i poslanik Socijaldemokrata (SD) Branislav Nenezić kazao je danas da je ponosan što je sa građanima Bara upio da spriječi kupovinu feribota “AF Francesca”.

Nacionalni parkovi se ZADUŽILI 100.000 da ne bi ugrozili ISPLATU ZARADA za april

Nedjelja, 28.04.2024 | 12:43

Da se ne bi ugrozila tekuća likvidnost Nacionalnih parkova Crne Gore (NPCG), odnosno isplata zarada za april, to javno preduzeće se, odlukom upravnog odbora (UO), kreditno zadužilo 100.000 eura kako bi obezbijedili novčana sredstva za plaćanje opreme i radova u cilju realizacije projekta zaštite prirodnih vrijednosti parkova kroz unapređenje fizičke zaštite,  odgovoreno je Danu iz NPCG na pitanja u vezi sa novonastalim kreditnim zaduženjem.

Trgovine NEĆE RADITI 1,2,3. i 6. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjeća sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak, kao ni tokom vjerskog praznika pravoslavnog Vaskrsa koji ove godine obuhvata 3. maj (Veliki Petak) i 6. maj (2. dan Vaskrsa).

Premijerno u CNP-u: „Ibzen mašina“ priča o našoj sadašnjosti

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:41

Predstava „Ibzen mašina“ sinoć je premijerno izvedena u Crnogorskom narodnom pozorištu. Riječ je o šestoj premijeri CNP-a u jubilarnoj 70. sezoni. Režiju potpisuje crnogorska rediteljka Ana Vukotić koja je, sa dramaturškinjom Željkom Udovičić-Pleština, u „Ibzen Mašinu“ objedinila četiri djela čuvenog norveškog dramskom pisca Henrika Ibzena.

Astro savjet za 29. april: Pazite se PREJEDANJA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:29

Venera, planeta ljubavi, novca, ljepote, umjetnosti, blagostanja i uživanja, danas u 12.32 ulazi u Bika, znak u kome se osjeća kao kod svoje kuće (jer njime upravlja).

Stanovnici ovog dijela svijeta se NAJBOLJE HRANE i NAJDUŽE ŽIVE: Evo šta jedu

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:12

Najzdravije mjesto na svijetu nalazi se u Aziji. Prema mnogim ljekarima specijalizovanim za dugovječnost, Okinava u Japanu ima najbolju ishranu.

Milatović – Lajčak: Crna Gora da iskoristi pozitivan momenat i postane prva naredna članica EU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:56

Predsjednik države Jakov Milatović primio je u oproštajnu posjetu specijalnog izaslanika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslava Lajčaka.

Stručnjaci upozoravaju - Evo zašto ipak ne bi trebalo da pijemo rakiju prije jela?

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:52

Ispijanje čašice-dvije rakije prije jela je običaj kod kuće ili u restoranu, ali ova navika navodno ne podstiče apetit i ne poboljšava ukus jela, kako mnogi tvrde.

Šta će se desiti sa vašim organizmom ako prestanete da jedete HLJEB? Tri promjene koje ćete primijetiti

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:45

Izbacite bijeli hljeb iz ishrane i pogledajte šta će se desiti  

Veljko Ražnatović osvojio medalju i obezbijedio sebi NACIONALNU PENZIJU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:38

Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, velikim uspjehom sebi je obezbijedio i nacionalnu penziju.

Da li ste čuli za burito metodu? Pomoću nje ćete osušiti veš za dva minuta (VIDEO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:26

Isprobajte način sušenja veša za koji mnogi tvrde da provjereno radi.

Obratite pažnju: PET ZNAKOVA po kojima odmah možete prepoznati pasivno-agresivnu osobu

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:17

Većina nas može lako prepoznati otvoreno agresivnu osobu koja voli kritikovati, omalovažava ili vrijeđa, ali to može biti malo teže kada je u pitanju neko ko je pasivno-agresivan. To je zbog toga što ovo ponašanje podrazumijeva prikrivenu agresivnost, odnosno ima efekat na vas iako niste u potpunosti sigurni zašto.