Petak, 21.04.2023 | 13:33
IZVOR: Kolektiv.me

MEDALJE za crnogorske bodibilding i fitnes takmičare na Evropskom kupu

Na Evropskom bodibilding i fitnes kupu – 2023 IFBB EUROPEAN CUP, održanom 15. i 16. aprila u Tirani, Albanija, naši reprezentativci ostvarili su izuzetne rezultate.




Foto: Bodibilding i Fitnes Savez Crne Gore

2023 IFBB European Cup je održan u Kongresnoj palati u Tirani i bio je otvoren za sve IFBB/EBFF pridružene nacionalne federacije iz Evrope. Organizator (Bodibilding i fitnes federacija Albanije) se pobrinuo da cio događaj bude na najvišem nivou. 26 IFBB Elite Pro kartica je bilo dostupno za osvajanje u 12 divizija.

Predsjednik Svjetske bodibilding i fitnes federacije – IFBB dr Rafael Santonja je prisustvovao događaju, kao i izvršni direktor IFBB i predsjednik Balkanske bodibilding i fitnes federacije Gabriel Sebastian Toncean.

Bodybuilding i fitness savez Crne Gore su predstavljali: predsjednik saveza Dražen Vujošević, PR menadžer Vladan Lakić, selektor Srđan Vukićević i takmičari/ke Almedin Bahović, Đorđije Radonjić, Sanja Krnić, Milica Knezić, Azra Šukurica i Nikoleta Vušurović.

"Naša reprezentacija je osvojili dva zlata, tri srebra i jedno četvrto mjesto, što predstavlja jedan od najboljih rezultata u istoriji crnogorskog bodibildinga i fitnesa. Takmičar Đorđije Radonjić zauzeo je prvo mjesto u kategoriji Men's Games Classic Bodybuilding Open. Zlatnu medalju Crnoj Gori donio je i takmičar Almedin Bahović, nastupivši u kategoriji Men's Wheelchair Bodybuilding Open", saopšteno je iz Bodibilding i Fitnes Saveza Crne Gore.

Foto: Bodibilding i Fitnes Savez Crne Gore

Foto: Bodibilding i Fitnes Savez Crne Gore

Foto: Bodibilding i Fitnes Savez Crne Gore

Izuzetan plasman u jakoj konkurenciji kategorije Women's Bikini Over 169 cm ostvarila je takmičarka Milica Knezić, zauzevši sjajno drugo mjesto. Četvrto mjesto u pomenutoj kategoriji pripalo je takođe našoj takmičarki, Nikoleti Vušurović.

"Srebro je donijela i takmičarka Azra Šukurica, koja je nastupila u kategoriji Women's Bikini up to 169 cm. Odličan rezultat u kategoriji Master Women's Bikini 35 Years & Over Open ostvarila je takmičarka Sanja Krnić, zauzevši drugo mjesto. Organizacija Evropskog kupa u Albaniji je dokaz da IFBB nastavlja da raste sa pridruženim nacionalnim federacijama iz cijelog svijeta, ulažući u takmičenja na visokom nivou i dajući sjajnu platformu za amatere i profesionalne sportiste da se prikažu u najboljem svijetlu. Ovo takmičenje je bila i savršena prilika za sportiste da se pripreme za prestižno IFBB Evropsko prvenstvo 2023, koje će se održati od 03. do 08. maja u Španiji (Santa Susanna)", zaključeno je u saopštenju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Britni Spirs se ZVANIČNO RAZVELA, evo kome će PRIPASTI IMOVINA

Četvrtak, 02.05.2024 | 15:01

Slavna pjevačica Britni Spirs je poslije devet mjeseci okončala brakorazvodnu parnicu sa bivšim suprugom.

Korisnici bijesni na Netflix zbog NOVE ODLUKE, dio njih prijeti PREKIDOM PRETPLATE

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:56

Korisnici su i ranije bili ljudi zbog nekih odluka kompanije, poput zabrane dijeljenja lozinki, a čini se kako je novi potez nekima bio kap koja je prelila čašu.

Policija ćeSNIMATI košarkašku utakmicu sa Partizanom i fudbalsku sa Arsenalom

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:45

Uprava policije najavila je snimanje fudbalske utakmice Arsenal-Budućnost, kao i košarkaške utakmice Budućnost Voli - Partizan NIS.

Granična policija ZAPLIJENILA preko 300 kg rezanog duvana, KRIVIČNA PRIJAVA protiv jedne osobe

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:23

Policijski službenici Sektora granične policije su na lokalnom putnom pravcu Vladimir – Ulcinj u mjestu Zoganje, kontrolisali putničko motorno vozilo marke Audi A8 i lice koje je njime upravljalo B.P. (28).

PRIRODNE boje za farbanje jaja: Obojite ih namirnicama koje već IMATE KOD KUĆE

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:16

Bliži nam se Uskrs, pa je većina domaćica fokusirna farbanje jaja.

Ovo su ZDRASTVENE PREDSNOSTI konzumiranja limuna

Četvrtak, 02.05.2024 | 13:55

Limun je pikantan, sočan i svjež.

Prema Google pretragama - Ovo je NAJPOPULARNIJA AKTIVNOST među turistima u Crnoj Gori

Četvrtak, 02.05.2024 | 13:41

Prema posljednjim podacima koje je prikupio i analizirao rafting kamp Modra rijeka, rafting je uvjerljivo na vrhu liste kao najpopularnija aktivnost za turiste u Crnoj Gori, sa prosječnom mjesečnom potražnjom na Google od 19500 pretraga.

I nauka POTVRDILA: Omiljeni HOBI naših baka je prava "JOGA" za mozak

Četvrtak, 02.05.2024 | 13:30

Petlja, petlja, još jedna petlja…

"Nisi daleko iza mene" - Dejvid Bekam SLAVI 49. rođendan, a od Viktorije stigla POSEBNA poruka (FOTO)

Četvrtak, 02.05.2024 | 13:12

 Dejvid Bekam danas slavi 49. rođendan.

Meteorska kiša koja dostiže vrhunac za nekoliko dana, mogla bi biti NAJBOGATIJA u ovom vijeku

Četvrtak, 02.05.2024 | 12:55

Meteori, poznatiji kao zvijezde padalice, mogu se vidjeti bilo koje noći u godini. Neke noći su međutim bolje za posmatranje neba od drugih.