Nedjelja, 30.04.2023 | 19:56
IZVOR: Rtcg.me

Šola: Preuzimam ODGOVORNOST za PORAZ

Selektor crngogorski rukometaša Vladimir Šola preuzeo je odgovornost za poraz od Bosne i Hercegovine u "Morači"




Foto: Instagram screenshot/hfmontenegro

On je istakao da je njegova ekipa imala puno promašenih zicera, što je rival znao da kazni.

"Prije svega nisam zadovoljan, nije ugodan osjećaj kad u ovakvoj atmsferi izgubiš. Moja je odgovornost. Imali smo puno promašaja, nakon kojih smo psihički pali. To je stvar fokusa. Moramo puno stvari da popravimo", kazao je Šola.

Naš selektor je kazao da je Branko Vujović meč igrao povrijeđen, a da je Nebojša Simić sam tražio zamjenu.

"Branko Vujović vuče povredu iz meča u Prištini, Simić je sam tražio izmjenu jer je vidio da ga ne ide.Kasnije sam ga vratio da nas trgne, ali nismo uspjeli", kazao je Šola i dodao:

"Svaki put kad smo došli nadomak izjednačenja oni bi se odbranili, čestitam im na pobjedi.

Naš golman Nebojša Simić je kazao da ovaj poraz mora da bude opomena pred nastup na Evropskom prvenstvu.

"Ovo je tako veliko razočarenje, prvi put nismo zaslužili da nas navijači pozdrave nakon meča. Nadam se da je ovo neka opomena pred veliko takmičenje. Danas nisam bio na svom nivou. Od najboljih selekcija nismo bolji kvalitetom, ali to moramo da nadoknadimo borbenošću. Od Bosne smo bolji, ali to večeras nismo dokazali", kazao je Simić.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Preko 50.000 EURA u bankama ima 6.091 GRAĐANIN

Subota, 08.06.2024 | 15:12

Depoziti građana i privrede na kraju decembra prošle godine iznosili su 5,483 milijarde eura, što je 4,84 odsto više u odnosu na kraj 2022.

Plave zastavice za 2024. godinu za jednu marinu i 39 plaža, samo jedna za Boku

Subota, 08.06.2024 | 15:02

Uoči 8. juna Svjetskog dan okeana i mora, u Crnoj Gori su podignute prve Plave zastavice za 2024. godinu, a ovo prestižno ekološko priznanje dodijeljeno je za 39 plaža i jednu marinu.

Vuković: "UVEŠČEMO Crnu Goru u Evropsku uniju"

Subota, 08.06.2024 | 15:02

Poslanik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković kazao je da je njihova partija, sa koalicionim partnerima, trasirala evropski put Crne Gore,

Joanikije - Nije uobičajeno da se poglavar jedne Crkve miješa u unutrašnji poredak druge

Subota, 08.06.2024 | 14:49

Kako prenosi sajt Mitropolije crnogorsko-primorske, mitropolit Joanikije je prokomentarisao navode koji su se pojavili u medije da je na sastanku sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem arhiepiskop Kiparske Pravoslavne Crkve Georgije komentarisao u svojstvu pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Mandić na Svesrpskom saboru: Možemo u narednom periodu razmišljati da ovo ne bude skup samo dvije države

Subota, 08.06.2024 | 14:22

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić obratio se danas u Beogradu prisutnima na, kako ga je vlast u Srbiji najavila, Prvom svesrpskom saboru pod nazivom „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“ i tom prilikom izrazio uvjerenje da će "budućnost biti takva da možemo u nekom sljedećem periodu da razmišljamo da ovo ne bude skup samo dvije države".

Debi Prosinečkog pod Goricom: Protiv Gruzije treba da se zabavimo

Subota, 08.06.2024 | 14:17

Četiri mjeseca nakon što je promovisan u sedmog selektora fudbalske reprezentacije Crne Gore došao je momenat i za drugi debi Roberta Prosinečkog - prvu utakmicu pred domaćim navijačima.

Fiat najavljuje novi hibridni 500: Evo kada počinje PROIZVODNJA

Subota, 08.06.2024 | 12:51

Fiat je potvrdio da će početkom 2026. godine lansirati novi hibridni model 500, čime obezbjeđuje dugoročnu budućnost za svoj popularni gradski automobil. Proizvodnja će se odvijati u fabrici Mirafiori u Italiji, gdje se trenutno proizvodi električni Fiat 500e.

VIDEO: Nije mogla da vjeruje - Počela da SLAVI, pa ostala BEZ MEDALJE dva metra prije cilja

Subota, 08.06.2024 | 12:07

Jedna od najbizarnijih situacija u atletici dogodila se na Evropskom prvenstvu koje se ovih dana održava na Olimpijskom stadionu u Rimu.

Bečić - Veliki trenutak za Crnu Goru

Subota, 08.06.2024 | 11:30

Veliki trenutak za Crnu Goru. Gotovo jednoglasno usvojeni svi zakoni i time ispunjeni svi uslovi neophodni za dobijanje IBAR-a. Sedam mjeseci našeg zajedničkog izuzetno predanog rada na deblokladi i dinamiziranju evropskog puta Crne Gore dobilo finalni pečat, saopštio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

Krem-supa od bijelog luka: Odličan RECEPT koji možete pripremiti već danas

Subota, 08.06.2024 | 11:15

Uvijek je lijepo kada u toku ovih toplih dana može da se pojede nešto zdravo, a "na kašiku". Bijeli luk se smatra jednom od najzdravijih vrsta povrća, pa zašto onda ne biste napravili supu od bijelog luka? Recept za supu od bijelog luka je zaista odličan.