Nedjelja, 11.06.2023 | 17:11
IZVOR: 24sedam.rs

Čelo, zglob ili vrat - Pročitajte njegove POLJUPCE i saznajte šta mu je u SRCU

Poljupci su jači od riječi.




Foto: arhiva, MediaBiro

Dok neki ljudi rado govore o svojim osjećanjima, postoje i oni koji ih prećutkuju. Pojedincima su riječi problem, ali iako nisu verbalizovali šta misle ili osjećaju, gestovi ih odaju.

Jedan od putokaza njegovih osjećanja je poljubac. On će vam otkriti šta se stvarno dešava u njegovom srcu.

Šta znači kada vas on poljubi u vrat, usne, zglob, stomak, čelo…?

Poljubac u usne

Foto: Ilustracija/ Pixabay. com

Značenje: Istinski cijeni vašu ljubav.

Brzi, suvi poljubac, često zatvorenih usana je način na koji se osobe u ljubavnoj vezi, pozdravljaju na dolasku i odlasku.

Ako vas partner ovako ljubi i kod kuće, gdje to niko ne može da vidi, to je znak da ste postali važan dio njegove rutine i života. Ako vas, pak, tako ljubi u javnosti, to samo dokazuje da je ozbiljan kada je u pitanju vaša veza.

Poljubac u tjeme

Značenje: Želi da se pobrine za vas.

Kad muškarac svoju partnerku poljubi u vrh glave, to znači da je zaštitnički nastrojen. Jednostavno, nije mogao da odoli – morao je da prestane sa onim što radi i da vam da do znanja da mu je stalo do vas, da voli da dijeli prostor sa vama i da mu značite sve.

Poljubac u ruku

Značenje: Flertuje sa vama.

Kada vas muškarac poljubi u ruku, možete da budete sigurni u nekoliko stvari. Najprije, u pitanju je izuzetno samouvjeren muškarac. Potrebna je hrabrost da muškarac (u današnje vrijeme) poljubi ženu u ruku, osim ako niste članica kraljevske porodice.

Potom, takav tip voli da glumi. To ne znači da njegova osjećanja nisu iskrena, ali se pripremite na puno udvaranja.

Poljubac u unutrašnju stranu zgloba

Značenje: Uskoro će situacija postati ozbiljno seksi.

Ovdje stvari postaju vruće. Budite sigurni da je jedini razlog što vam još nije iscijepao svu odjeću taj što se nalazite u javnosti. Ovim poljupcem muškarac vam daje do znanja da zna kako funkcioniše žensko tijelo, kao i da se ne plaši da to znanje iskoristi.

Poljubac u vrat

Značenje: Ima snažna romantična osjećanja prema vama.

Generalno je odličan znak. U pitanju je romantičan gest kojim on govori da vas želi. Radi to bez ijedne riječi, ali vrlo jasno i precizno.

Francuski poljubac

Značenje: Očaran je vama, u potpunosti.

Još ako svojim rukama obuhvati vaše lice, bez obzira da li je svjestan toga ili ne, otkriva vam koliko je samo očaran vama. Na taj način pokazuje vam koliko ste mu privlačni.

Poljubac u obraz

Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

Značenje: Njemu (zasad) baš i nije stalo.

Jedna riječ - mlako. Potpuna je suprotnost poljupcu sa jezikom. Možda mu je na neki način i stalo, ali (još uvijek) ne na onaj način na koji biste vi to željeli.

Poljubac pored oka

Značenje: Istinski vas cijeni.

Kada vas muškarac poljubi u sljepoočnicu, može vam se učiniti čudnim, pogotovo što se oko obično ne smatra erogenom zonom. Ipak, u ovom poljupcu bi mogle istinski da uživate, jer je on gest ljubavi i uvažavanja vašeg partnera.

Poljubac u čelo

Značenje: Voli vas na dubljem nivou.

Tu sam i želim da te zaštitim je nedvosmislena poruka koju ovaj poljubac šalje. Osim toga, poručuje vam da voli baš sve na vama, a ne samo vaše tijelo. Poljubac u čelo u stvari je kao poljubac u mozak.

Poljubac u stomak

Značenje: Prijatno mu je sa vama.

Potpuno je opušten i zaista mu je prijatno sa vama. I vjeruje da se i vi osjećate tako.

Takođe, svaka osoba nije sto posto zadovoljna izgledom stomaka, pa vam muškarac koji vas tu poljubi na neki način i zahvaljuje, jer sa njim dijelite svoju ranjivost. Takođe, poljubac u stomak može imati i drugo, mnogo ozbiljnije značenje – a to je želja da imate zajedničko dijete.

Poljubac u grudi

Značenje: Želi seks sa vama.

Ovako intimnim poljupcem muškarac vam pokazuje da je pažljiv, ali i iskusan. Želi da uživate u svakom poljupcu koliko i on, kao i u svemu što će se dalje događati.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nikola Rokvić otkrio koliko je para skupljeno nakon 13 dana: Cifra znatno skočila

Subota, 04.05.2024 | 17:25

Nikola Rokvić prije 13 dana krenuo je na pješačenje od Beograda do Egine, a pjevač će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Edinskog gdje će se pokloniti i završiti svoje hodočašće.

Kako se na Balkanu opisuje zgodan muškarac, a kako u svijetu: Komični video nasmijao region

Subota, 04.05.2024 | 17:13

Hrvatska glumica i tiktokerka Nina Čudić koju na mrežama prepoznaju po nadimku “Slađa s brda” uspjela je da nasmije region snimkom na kojem pokazuje kako se na Balkanu opisuje zgodan muškarac, a kako u svijetu.

Katniću dodijelili advokata s liste DF-a

Subota, 04.05.2024 | 16:54

Sud je Milivoju Katniću, tvrdi se „po službenoj dužnosti”, dodijelio sljedbenika Demokratskog fronta (DF), protiv čijih je lidera sada pritvoreni bivši SDT poveo krivični postupak za učešće u slučaju „državni udar”, a kojima je ponovljeno suđenje u toku

USKRŠNJA POGAČA sa puterom: Oduševiće sve za sjutrašnjom trpezom (VIDEO)

Subota, 04.05.2024 | 16:22

Sjutra je Uskrs, pa je dobro da na vrijeme počnemo sa pripremama trpeze

Popović: Neka ovaj praznik koji simboliše pobjedu dobra nad zlom i života nad smrću

Subota, 04.05.2024 | 16:09

U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, mitropolitu crnogorsko- primorskom Joanikiju, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam Vaskrs, dan Hristovog vaskrsenja, kazala je potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović.

Raičević: Opština Bar će nastaviti da podržava unapređenje uslova rada vatrogasaca

Subota, 04.05.2024 | 15:41

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku komandiru Službe zaštite i spašavanja Bar, Acu Vuleviću povodom 4. maja – Međunarodnog dana vatrogasaca.

Vježbe koje mogu da pomognu kod visokog krvnog pritiska

Subota, 04.05.2024 | 15:22

Visok pritisak može da drži pod kontrolom ako vježbate, ali postoje ciljane vježbe koje će vam pomoći u borbi sa hipertenzijom.

PREPOZNAJTE ODANOG MUŠKARCA: Obratite pažnju na sljedeće tri osobine

Subota, 04.05.2024 | 15:10

Prema stručnjacima ovo su tri osobine koje posjeduje vjeran i zreo muškarac

PROČITAJTE - Utvrđen redosljed lista za izbore u BUDVI

Subota, 04.05.2024 | 14:53

Opštinska izborna komisija (OIK) u Budvi odredila je danas žrijebanjem raspored na glasačkom listiću za predstojeće lokalne izbore, koji su zakazani za 26. maj.

U susret ljetu - Napravite sami najefikasnije ANTICELULIT ULJE

Subota, 04.05.2024 | 14:35

Danas celulit pogađa većinu žena, bez obzira na njihovu građu, tip kože i težinu.