Ponedjeljak, 18.12.2023 | 15:59
IZVOR: kolektiv.me/Pg Biro

Novogodišnja atmosfera u Glavnom gradu - Kiki Lesendrić i Piloti ODUŠEVILI sve posjetioce Pazara

"Trg nezavisnosti sinoć je bio najposjećeniji od početka Pazara i sigurni smo da će tako biti i u narednim danima", saopšteno je iz Glavnog grada.




Foto: PG Biro 

Uz raznoliku ponudu I progrma bez sumnje Pazar je nezaobilazna stanica za sve sugrađane i posjetioce Glavnog grada.

Kiki Lesendrić, kazao je da ga uvijek raduje dolazak u Podgoricu i podsjetio da je na Trgu nezavisnosti nastupao 2016. gdje je i snimljen dio spota za jednu njegovu pjesmu. 

"Od te 2016. godine bili smo puno puta u Crnoj Gori, ali nekako nikako u Podgorici i mnogo mi je drago što smo došli baš sad na kraju godine, kad su ljudi veseli. Želim svima da se dobro provedemo i pošaljemo prelijepu sliku iz Podgorice", poručio je Kiki Lesendrić pred sinoćni nastup.

Foto: PG Biro 

Iz Glavnog grada, kazali su da večeras gostuje Nina Žižić i pozivaju sve sugrađane i posjetioce Glavnog grada da dođu na Trgu nezavisnosti jer je provod zagarantovan. 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala

Petak, 26.04.2024 | 12:11

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje!

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

VIDEO - Počelo Proljeće u Kotoru: Kultna YU Grupa i VIS Tetra priredili veliku r’n’r feštu

Subota, 06.04.2024 | 10:00

Proljećnim koncertom “VIS Tetra” i kultne “Yu Grupe” sinoć je počeo program nove manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Kotor - “Proljeće u Kotoru”.

Jadranka Barjaktarović i Severina 21. MAJA na Cetinju - Manifestacija „Maj u hiljadu boja“, nastupiće i ove MUZIČKE ZVIJEZDE

Četvrtak, 04.04.2024 | 10:20

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju „Maj u hiljadu boja“ koja će biti održana od 17. do 22. maja.

Registrovan ZEMLJOTRES kod Nikšića

Srijeda, 01.05.2024 | 13:47

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je dana 1. maja 2024. godine, u 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 km sjeverno od Velimlja u Opštini Nikšić, saopšteno je iz Seizmološkog Zavoda Crne Gore.

MUP - Apel građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima

Srijeda, 01.05.2024 | 13:35

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima.

Uprava policije: Ciljanom potragom u Podgorici lišen slobode državljanin Republike Srbije

Srijeda, 01.05.2024 | 13:01

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Grupe za međunarodne ciljane potrage Odjeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE, juče su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica realizovali ciljanu potragu i u Podgorici lišili slobode međunarodno traženo lice M.T. (41), državljanina Republike Srbije, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Živković: Zajedno da nastavimo sa afirmacijom i poštovanjem radničkih prava

Srijeda, 01.05.2024 | 12:39

Svim građankama i građanima Crne Gore, u ime Demokratske partije socijalista i svoje lično, čestitam Međunarodni praznik rada - Prvi maj, sa željom da zajednički nastavimo sa daljom afirmacijom i poštovanjem radničkih prava, saopštio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

UP - Na jugu Crne Gore pojačane represivne aktivnosti prema operativno interesantnim licima

Srijeda, 01.05.2024 | 11:45

Službenici Uprave policije juče izvršili pretrese objekata koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa, kao i operativno interesantna i sa njima povezana lica, na nekoliko lokacija na teritoriji opština Bar, Ulcinj i Tivat, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Vučić najavio - Finale Lige Evrope 2028. u BEOGRADU

Srijeda, 01.05.2024 | 11:12

Beograd će za četiri godine biti domaćin velikog fudbalskog događaja, tako bar tvrdi predsjednik Srbije.

Kardiolozi otkrivaju: Na ovaj način možemo da IZRAČUNAMO rizik od bolesti srca

Srijeda, 01.05.2024 | 11:38

Kardiovaskularne bolesti vodeći su uzrok smrti u svijetu, a svake godine odnose oko 17,9 miliona života, prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)

Za ove horoskopske znakove u maju počinje ČAROBNO RADOBLJE

Srijeda, 01.05.2024 | 11:06

Čarobno razdoblje za ove znakove započeće 1. maja i trajaće do kraja mjeseca. Evo kome će se sreća osmjehivati češće nego ostalima.

VIDEO: Princa Vilijama pitali kako je KEJT, ovako je odgovorio

Srijeda, 01.05.2024 | 10:37

Princ William bio je na svečanom otvorenju James Place Newcastlea, centra za prevenciju suicida, a tamo su ga okupljeni upitali za suprugu Kate Middleton.

FOTO/VIDEO: Tradicionalnim Abrumom oživio karnevalski duh Budve: "Ljudima treba da se opuste i zabave na ovakav način"

Srijeda, 01.05.2024 | 10:08

Atraktivan program 21. izdanja Međunarodnog budvanskog karnevala nastavljen je sinoć Tradicionalnim Abrumom tokom kojeg su veseli Feštađuni i karnevalisti pozivali građane i posjetioce Starog grada i okoline na Veliki budvanski karneval.