Srijeda, 20.12.2023 | 08:52
IZVOR: zadovoljna.nova.rs

Veliki horoskop za 2024: Ovo će biti NAJVAŽNIJI DATUMI u godini pred nama

Saznajte koji su glavni astrološki događaji za 2024.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Tokom 2024. biće prisutno mnogo kszmičkih usklađivanja koja se fokusiraju na principe ravnoteže. Osjećaćemo se kao da nas nešto gura i vuče u dva suprotna smjera, a krajnji rezultat je pronalaženje spostvene sredine, prenosi Forever Conscious.

Tehnologija, finansije i odnosi biće velika tema 2024, a mnogi od nas će osjetiti snažnu promjenu u potrebi za samostalnošću i slobodom.

I na kraju, 2024. je godina broj 8 u numerologiji, a to je broj koji predstavlja sreću, simetriju i beskonačnost. Mi smo beskonačna bića, ali naše vrijeme ovdje na ovoj planeti nije beskonačno. Moramo maksimalno da iskoristimo vrijeme koje imamo i da ne diskreditujemo uticaj koji imamo na druge i na svijet oko nas.

Glavni astrološki događaji 2024.

1. Sjeverni čvor u konjunkciji s Hironom (januar – april)

Ovo je energija koju ćemo osjećati prva tri do četiri mjeseca u godini, posebno oko 11. februara i zatim pod Ovnovim pomračenjem Sunca 8. aprila. Hiron je asteroid iscjeljenja, a sjeverni čvor predstavlja put kojim ide naša kolektivna svijest. Spajanje ove dvije planetarne sile stvara snažnu iscjeljujuću energiju koja nam može pomoći da se izdignemo iznad problema svakodnevice.

2. Jupiter u konjunkciji s Uranom (mart- maj)

Ovo je vjerovatno najznačajnije usklađivanje 2024. Susret Jupitera i Urana događa se svakih 12 do 14 godina, ali susret Jupitera i Urana u znaku Bika nevjerovatno je rijedak. Uran je u Biku od 2018, a Jupiter je prešao u Bika 2023. Bik je obično povezan s finansijskim temama i našim osjećajem lične vrijednosti. Jupiter je planeta obilja i ekspanzije, a Uran tehnologije i inovacija. Ove teme mogle bi da se manifestuju kao glavne vijesti o globalnim finansijskim tržištima i digitalnim valutama.

3. Jupiter u znaku Blizanaca (maj 2024. – jun 2025.)

Jupiter prelazi u Blizance 26. maja, prvi put u 12 godina, čineći ga svojim novim domom do juna 2025. Jupiter je planeta ekspanzije, a Blizanci predstavljaju dualnost duše i tela. Naša duša zna da smo mi ljubav i da je život jednostavno niz lekcija i iskustava. Međutim, naše ljudsko ja mora živjeti po pravilima 3D svijeta. Ono se mora nositi s patnjom, realnošću života na Zemlji i ne osjeća uvijek ljubav koju osjeća naša duša. Te dvije strane našeg bića moramo poštovati i njegovati.

4. Kvadrat Jupitera i Saturna (jul – decembar)

Jupiter i Saturn doći će u kvadrat (90 stepeni) jedan s drugim 19. avgusta, u kojem će ostati do 24. decembra. Njihovu energiju počećemo da osjećamo već u julu i sve do samoga kraja godine. Jupiter će biti u Blizancima, a Saturn u Ribama – ovo je kombinacija koja može da stvori trenje i napetost jer Jupiter želi širenje, a Saturn skupljanje i fokusiranje na granice.

5. Pluton u znaku Vodolije (novembar 2024 – mart 2043.)

Godina 2024. je ona u kojoj Pluton zvanično napušta znak Jarca i ulazi u Vodoliju na sledeće dvije decenije. Prelazak Plutona u znak Vodolije monumentalna je promjena koja se odvijala poslednjih nekoliko godina. Kako Pluton već neko vrijeme pleše na granici između Jarca i Vodolije, već smo počeli da doživljamo neke od tema koje su predodređene da se dese. U Vodoliji, Pluton radi na svemu što se tiče tehnologije.

6. Retrogradni Mars (oktobar 2024 – maj 2025.)

Mars je retrogradan najmanje od svih planeta, pa kada se to dogodi, to je nešto na šta želimo da obratimo posebnu pažnju! Mars je planeta akcije, motivacije i energije. Kada putuje retrogradno, smanjuje našu produktivnost, iscrpljuje energiju i čini da osjećamo nedostatak motivacije.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Stole Mitev
17.01.2024 13:00

Nasem Braku Prstenima Na Prste 💍💍

0 0

Nova titula za Lovćen - Postali prvaci Crne Gore

Subota, 27.04.2024 | 22:02

Rukometaši Lovćena su 11. put u istoriji postali prvaci Crne Gore.

Mjesto najbliže svemiru: Prosječan životni vijek u ovom gradu je 35 godina, ali se stalno širi (VIDEO)

Subota, 27.04.2024 | 21:55

La Rinconada je grad sa najvećom nadmorskom visinom na svijetu i smatra se mjestom koje je najbliže svemiru.

Dženifer Aniston "OŽIVLJAVA" kultni film

Subota, 27.04.2024 | 21:21

Kultni film “9 to 5” dobija svoju adaptaciju i to pod producentskom palicom Dženifer Aniston i njene filmske partnerke Kristin Han.

PONAŠANJA KOJA ODBIJAJU PARTNERA: Tri okidača koja dovode do raskida

Subota, 27.04.2024 | 20:56

Ukoliko radite sljedeće tri stvari, veš partner će biti nezadovoljan i polako će se udaljavati od vas.

Skandal pod Goricom: Golman Budućnosti udario saigrača nakon derbija

Subota, 27.04.2024 | 20:28

Skandalozne scene su viđene po završetku derbija 1. CFL između Budućnosti i Sutjeske pod Goricom.

Ako žena želi da bude srećna, mora da IZBJEGAVA OVA TRI TIPA MUŠKARACA: Savjeti čuvenog mudraca zlata vrijedni!

Subota, 27.04.2024 | 20:05

Konfučije je bio kineski filozof i socijalni reformator. Njegova filozofija naglašava lični moral, ispravnost društvenih odnosa, pravdu i iskrenost. Njegove mudrosti su se vjekovima prenosile sa generacije na generaciju, a i danas u savremenom društvu njegove ideale prate oni kojima su njegova djela inspiracija.  

Lista ,,Budva može bolje!” – prof. dr Nikola Milović za jedan dan skupila više od 500 potpisa

Subota, 27.04.2024 | 19:41

Za samo jedan dan od predstavljanja odborničke liste „Budva može bolje”, prof. dr Nikola Milović, listu je podržalo više od 500 građana, saopšteno je iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Sjajna partija kralja šljake: Rafa zapalio magičnu kutiju

Subota, 27.04.2024 | 18:32

Rafael Nadal je nošen sjajnom podrškom sa tribina pobijedio Aleksa De Minora sa 2:0 i plasirao se u treće kolo Mastersa u Madridu.

Ovo je spisak najzdravijeg povrća na svijetu: Iznenadiće vas šta je na posljednjem mjestu

Subota, 27.04.2024 | 17:52

Dijetetičari su za Parade.com otkrili spisak najzdravijeg povrća.

Spajić – Merc: Stabilnost Zapadnog Balkana vrlo važna za snažnu Evropu

Subota, 27.04.2024 | 17:15

Stabilnost Zapadnog Balkana je vrlo važna za snažnu Evropu, istakao je predsjednik Hrišćansko-demokratske unije Fridrih Merca tokom sastanka s premijerom Milojkom Spajićem u Berlinu. Dvojica zvaničnika razgovarala su i o evropskim integracijama i rezultatima crnogorske Vlade u posljednjih pet mjeseci.