Četvrtak, 25.01.2024 | 14:18
IZVOR: una.rs

Merkur je ušao u znak Jarca - Ovi ZNAKOVI moraju da se pripreme za PREOKRET u LJUBAVNIM ODNOSMA

Tri znaka neka se pripreme na promjene.




Foto: Ilustracija/Pexels.com 

Protekli period je bio pun pritisaka, stagnacije i težine po mnogim pitanjima i sve se to odražavalo i na partnerske odnose. Merkur u Jarcu donosi velike promjene na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni u znaku Bika, Jarca ili Riba.

Naredni period možda neće odmah donijeti rješavanje svega što vas muči, ali ćete svakako vi biti u boljem raspoloženju. Vi ste ona pokretačka sila u vašem partnerstvu a sada ćete imati više energije i za sebe i za inicijativu prema partneru.

Slijede vam nešto bolji i opušteniji dani.

Ova tri znaka će imati veliki benefit od tranzita Merkura kroz znak Jarca:

Jarac

Emotivni odnosi u narednom mogu biti vrlo zanimljivi i donijeti vam vrlo strastvene momente sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih "kandidata" i onih koji vam mogu zapasti za oko, a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju - biće interesantno.

Riba

Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano naprijed sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smijte se, uživajte. Doduše, imaćete vi još uvijek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome, ali to će, bar za sada morati da ostane neriješeno. Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mjesta slobodnim Ribama davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog.

Bik

Bikovi ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost prvenstveno u sebe, a onda i u partnera. Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmjehu, društvu, putovanjima a prvenstveno – okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje! Ukoliko ste usamljeni – evo vama tokom ove sedmice "strujnog udara" od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

FOTO: Gudelj hitno operisan - Anastasija objavila fotografiju iz doma, pokazala kako se fudbaler oporavlja

Subota, 04.05.2024 | 11:44

Anastasija Ražnatović podijelila je fotografiju svog muža, Nemanje Gudelja iz porodičnog doma i pokazala kako se oporavlja, posle operacije.

I to se dešava - Muškarac vozio Teslu i zaspao, uspio da se probudi tek nakon 40 KILOMETARA

Subota, 04.05.2024 | 12:39

Scene o kojima se najčešće govori u Americi stigle su i na evropske puteve.

Mandić: Vaskrs nas uči da je molitva za mir i blagostanje najbolja odbrana koju kao vjerni ljudi imamo

Subota, 04.05.2024 | 12:14

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je predstojeći Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, episkopu budimljansko-nikšićkom Metodiju, episkopu zahumsko-hercegovačkom Dimitriju, episkopu mileševskom Atanasiju i svim pravoslavnim vjernicima uz želju da vaskršnje dane provedu u zdravlju, miru i sreći.

“Srce mi je trenutno slomljeno, mislim da Princ Vilijam i Kejt Midlton prolaze kroz pakao"

Subota, 04.05.2024 | 14:18

Amaja Arieta je prijateljica princa Vilijama i princeze Kejt Midlton, koja je otkrila neke detalje o njihovom privatnom životu.

Šćekić: Crna Gora ne treba da podrži rezoluciju o Srebrenici u UN-u

Subota, 04.05.2024 | 13:17

Potpredsjednik Vlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić saopštio je da Socijalistička narodna partija, čiji je on potpredsjednik, smatra da ne bi bilo dobro da Crna Gora u Ujedinjenim nacijama podrži rezoluciju o Srebrenici jer to može dodatno podići tenzije u čitavom regionu, pa i u Crnoj Gori.

Porfirije: Da Hristos sačuva rod pravoslavni od svih nepravdi

Nedjelja, 05.05.2024 | 11:27

Vjernici pravoslavne vjeroispovjesti proslavljaju danas najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Vaskršnja liturgija održana je u hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Vjerovali ili ne, Džoni Štulić dozvolio akteru Zvezda Granda da obradi Azrin hit: Poslušajte kako zvuči

Nedjelja, 05.05.2024 | 11:15

Roker Đorđe David i bend Death Saw predstavili su još jednu zanimljivu obradu.

Svjetski dan higijene ruku – 5. maj

Nedjelja, 05.05.2024 | 11:07

Tema ovogodišnjeg Svjetskog dana higijene ruku je promovisanje znanja i jačanje kapaciteta zdravstvenih radnika kroz inovativnu i efektivnu edukaciju o kontroli i prevenciji infekcija, uključujući higijenu ruku, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje IJZ.

(FOTO/VIDEO) Milatović i Spajić prisustvovali na Vaskršnjoj liturgiji u Podgorici

Nedjelja, 05.05.2024 | 10:37

Vjernici pravoslavne vjeroispovjesti danas slave najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

Mandić na Vaskršnjoj liturgiji u Manastiru Morača

Nedjelja, 05.05.2024 | 10:22

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić prisustvovao je Vaskršnjoj liturgiji u Manastiru Morača.

Šabanović i Saša Popović došli glave Bjelopoljcu u Zvezdama Granda, surovo je srušen san Elsana Pilice

Nedjelja, 05.05.2024 | 10:07

Bjelopoljac Elsan Pilica nije uspio da se plasira u naredni krug “Zvezda Granda”.

MC Stojan i poznata pjevačica započeli vezu: Nikada ne biste pomislili da njih dvoje mogu biti par

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:40

Pjevač Marko Stojković, mnogima poznatiji kao MC Stojan, uplovio je u romansu sa mlađom koleginicom, pjevačicom Zoranom Mićanović

Milatović: U Vaskrsu pronalazimo nadu za bolje sjutra

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:23

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti Vaskrs.

"Predsezona obećava, cijene smještaja neznatno uvećane"

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:47

Cijene smještaja u Crnoj Gori su na nivou prošlogodišnjih ili neznatno uvećane. Podaci da je predsezona popunjena ranije i bolje nego prošle godine, a da je sezona u velikoj mjeri već bukirana, kako poručuju turistički poslenici, govore da su cijene formirane na zadovoljstvo gostiju, ističe se u prilogu TVCG.

Spajić čestitao Vaskrs: Neka naše društvo još snažnije bude protkano razumijevanjem, praštanjem i slogom

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:10

Premijer Gore Milojko Spajić je u ime Vlade i svoje lično čestitao Vaskrs svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave po julijanskom kalendaru.