Petak, 22.03.2024 | 08:36
IZVOR: kolektiv.me

Radulović: Put Rožaje – Špiljani gotov do POČETKA SEZONE

Rekonstrukcija magistralnog puta Rožaje - Špiljani biće završena do 15. juna saopšteno je tokom sastanka ministra saobraćaja i pomorstva Filipa Radulovića i predstavnika „Štrabag“ Crna Gora Svetislava Bajića.




Foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

„Dobio sam uvjeravanje da će rekonstrukcija te dionice puta biti završena do početka ljetnje turističke sezone. Neprihvatljivo je da radovi traju toliko dugo, zato ponovo želim da pošaljem poruku izvođačima radova da se rokovi moraju poštovati“, rekao je Radulović.

Ministar Radulović je poručio izvođaču radova da se ugovori sa državom moraju poštovati.

„Siguran sam da su se radovi u zimskim mjesecima mogli izvoditi. Svi znamo da je ove zime bilo lijepo vrijeme i žao mi je što izvođač nije to iskoristio. No, sve u svemu, rok za završetak radova je jasno definisan tako da je sve sad na izvođaču radova“, rekao je Radulović.

Ministar Radulović je tražio od Uprave za saobraćaj da u narednom periodu intezivnije prati dinamiku radova na realizaciji ovog projekta.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

BESPLATNI ULAZ u nacionalne parkove Crne Gore povodom Dana nezavisnosti

Petak, 17.05.2024 | 14:33

Povodom Dana nezavisnosti Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore obavještava javnost da će ulaz u Nacionalne parkove Durmitor, Biogradsku goru, Skadarsko jezero, Lovćen i Prokletije biti besplatan 21. maja.

Grgurović: Martinići dobijaju put kakav zaslužuju, ovo će biti istorijska godina za Danilovgrad

Petak, 17.05.2024 | 14:29

Povodom početka rekonstrukcije Martinićkog puta radove su obišli predstavnici Opštine Danilovgrad. Riječ o projektu vrijednom 5,41 miliona eura, a rok za završetak radova na ovoj 8,6 kilometara dugoj dionici Pažići-Spuž-Stologlav, su sedam mjeseci od njihovog početka.

Martinović: Optimisti da ćemo imati uspješnu turističku sezonu

Petak, 17.05.2024 | 11:30

Ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović poručio je da su spremno dočekali predsezonu, te da se preduzimaju sve aktivnosti kako bi i ljetnja turstička sezona bila uspješna. Parametri koje taj resor ima, kako je saopštio ministar u emisiji "Link", govore da je u maju osam odsto više gostiju nego u istom periodu prošle godine.

Bivši radnici Košute i danas blokiraju saobraćaj na DVA SATA

Petak, 17.05.2024 | 08:44

Bivši radnici cetinjske Košute i danas će zaustavitli saobraćaj između Podgorice i Cetinja. Blokada će trajati dva sata i to od 12 do 14 časova.

IDEA i Franca: Pripremite se za omiljeno godišnje doba uz bogat asortiman i odlične cijene

Petak, 17.05.2024 | 08:36

Posjetite nas i iskoristite ponudu koja se ne propušta!

Tanja Bokan i IDUĆE SEZONE u egipatskom Al Ahliju

Petak, 17.05.2024 | 22:01

Tri trofeja i izgubljeno finale Afričkog klupskog prvenstva bili su dovoljni da dvije strane shvate da je nastavak saradnje neminovnost – Tanja Bokan, najbolja crnogorska odbojkašica svih vremena, produžila je ugovor sa egipatskim Al Ahlijem, pa će i iduće sezone igrati u Kairu.

Ovaj fudbaler PROGLAŠEN je NAJBOLJEG MLADOG igrač Premijer lige

Petak, 17.05.2024 | 21:54

Napadač Čelsija Kol Palmer proglašen je za najboljeg mladog igrača Premijer lige.

Muratović: "Nevaspitan i nepismen odgovor Laković najbolje svjedoči koliko su Crna Gora i Nikšić POSRNULI"

Petak, 17.05.2024 | 21:43

Kao roditelj, građanin Nikšića, kao odbornik i predsjednik OO najjače političke partije u Nikšiću, zatečen sam i razočaran odgovorom direktorice OŠ “Jagoš Kontić”, poručio je lider nikšićkog DPS-a Boris Muratović u reagovanju na navode direktorice Ranke Laković.

Marović: Da li vladajuća većina ZNA da ovo znači da će nam Hrvatska vjerovatno BLOKIRATI IBAR i pregovore?

Petak, 17.05.2024 | 21:32

Da li vladajuća većina zna da ovo znači da će nam Hrvatska vjerovatno blokirati IBAR i pregovore, pitala je na mreži Iks (X) bivša ministarka evropskih poslova Jovana Marović nakon informacije da je u skupštinsku proceduru poslat Prijedlog Rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

Beograd: SUDAR vozova u podzemnom tunelu, POVRIJEĐENO 13 ljudi

Petak, 17.05.2024 | 21:28

U podzemnom tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta oko 18:30 časova došlo je do sudara putničkog i teretnog voza, u kojem je povrijeđeno 13 ljudi.

Milović: BOLJA zdravstvena zaštita, otvaranje Svetog Stefana i zona provoda

Petak, 17.05.2024 | 21:24

Odbornička lista “Budva može bolje”, na čelu sa Nikolom Milovićem predstavila je sveobuhvatan izborni program “Čista desetka” u kojem su identifikovani mnogobrojni problemi koji su uslovili stagnaciju razvoja Budve i ponudili najbolja rješenja koja će uticati na značajno poboljšanje kviteta života građana, a Budvu ponovo učiniti turističkim i privrednim centrom Crne Gore, kazao je nosilac liste Nikola Milović.

IDENTIFIKOVANO više članova „Vojvoda“ i „Varvara“ koji su učestvovali u incidentu u Nikšiću

Petak, 17.05.2024 | 21:15

Povodom incidenta koji se dogodio juče prilikom odigravanja košarkaške utakmice izmeđ Košarkaškog kluba „Sutjeska“ i Košarkaškog kluba „Budućnost“, u Nikšiću, policijski službenici su identifikovali više članova navijačkih grupa „Vojvode“ i „Varvari“ koji su u njima učestvovali.

Milatović sa Eskobarom: SAD i Crna Gora su NATO SAVEZNICI

Petak, 17.05.2024 | 21:08

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović imao je oproštajni sastanak sa specijalnim američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

TRUDNA Anastasija Ražnatović? OGLASILA se kuma, pa otkrila DETALJ koji je mnoge ZBUNIO

Petak, 17.05.2024 | 21:00

Viki Miljković otkrila je detalj koji je mnoge naveo na razmišljanje da je Anastasija Ražnatović trudna.

Koje su RAZLIKE između SMEĐIH i BIJELIH GLJIVA?

Petak, 17.05.2024 | 20:49

Gljive su izuzetno popularne.