Četvrtak, 28.03.2024 | 08:33
IZVOR: n1.hrvatska.hr

Sa njima vam NIKAD NEĆE BITI DOSADNO - Ovo su NAJZABAVNIJI horoskopski znakovi

Svi imamo jednog prijatelja koji dosadno okupljanje može pretvoriti u burno slavlje samo ako se pojavi.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Bilo da vode karaoke ili jednostavno priča priče od kojih se svi valjaju po podu, nikad se ne bi mogli smatrati dosadnima.

Objašnjenje njihove zarazne energije možda leži upravo u horoskopu.

Astrolozi su procijenili koji su to najzabavniji znakovi zodijaka, od ugodnih ekstroverta do najvećih partijanera, piše Best Life.

Škorpije

Ako bismo Škorpije morali usporediti s TV serijom, to bi bio Bijeli lotos—ne serija koja će vas nasmijati, već ćete se nasmijati njenoj mračnoj komediji.

“Škorpija  ima vrlo sarkastičan, crni humor. “Uvijek se morate zapitati misle li oni ozbiljno ili vam žele reći gdje su tijela pokopana”, ističe autorka  Lisa Barreta.

Vodolije

Vodolije su često u svom svijetu. Ali kad vas jednom puste u njega, navući ćete se na njihov čudan i ekscentričan duh.

“Oni obično imaju najunikatniji i najupečatljiviji način da ispričaju priču koja je prožeta zvučnim efektima, oponašanjem glasova i potpunim opisima likova”. 

Ovaj slobodoumni znak nije od onih koji često izlaze u grad, ali kada to učine, imaju apetit za sve.

“Avanturistička Vodolija predstavlja cjelonoćne partijanere, one koji neće stati dok sunce ne proviri iza horizonta”, objašnjava astrolog. 

Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Ovan

Ovan je prvi od tri vatrena znaka koji se našao na ovoj listi.

“Njihova vatrena, strastvena priroda čini ih željnima isprobavanja novih iskustava i života punim potencijalom”, objašnjava Bela Nguen, astrološka kolumnistikinja u časopisu Indielogy.

Kirsten tvrdi da su Ovnovi poznati po svojoj šašavoj, bezbrižnoj prirodi i sposobnosti da u teške situacije unesu malo lakomislenosti. Vole pričati priče i mogu učiniti da svaki događaj, čak i radni sat nakon posla, bude kao prava fešta.

Međutim, budite upozoreni da ovo često znači da Ovan neprestano želi biti u centru pažnje. Ali sve dok dopuštate Ovnu u vašem životu da donosi odluke o tome što učiniti i kuda ići, ostaće dobrog raspoloženja.

Blizanac

Zbog dualnosti Blizanaca, lako im je uklopiti se u bilo koje društveno okruženje i ne boje se započeti razgovore s novim ljudima.

“Pod vladavinom Merkura, planeta komunikacije, Blizanci se ponose svojom sposobnošću povezivanja s ljudima i pretvaranja najobičnijeg razgovora u nešto duhovito i nezaboravno”, kaže Kirsten.

Lav

Kao i Ovan, Lav je vatreni znak koji želi da su sve oči uprte u njega – ali sve dok sami ne želite biti u centru pažnje voljećete ih imati u blizini.

“Lavovi su prirodni zabavljači. Njihova ljubav prema središtu pažnje stavlja ih u centar pažnje i nasmijaće vas zbog svoje pretjerane dramatizacije kada pričaju priču”, kaže Barreta.

Iako vole dobru zabavu, Lavovi su jednako dobri u intimnijim okruženjima. Njihova prirodna harizma privlači ljude k njima, omogućujući Lavovima da bez napora stvore uzbuđenje. Njihova toplina i velikodušnost takođe ih čine dragima drugima.

Strijelac

Želite partnera za padobranstvo ili prijatelja za izlet?

“Znak zodijaka koji voli zabavu i žudnju za putovanjem, Strijelac zna kako reći ‘da’ avanturi i uzbuđenju”, kaže Kirsten. Ovim znakom vlada Jupiter, planeta istraživanja, pa su stalno u potrazi za sljedećom velikom stvari koja će im život učiniti zanimljivijim i ugodnijim.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.