Petak, 05.04.2024 | 10:56
IZVOR: grand.nova.rs

Katarina Grujić o razdvojenosti od Gobeljića: "Teško je, ali znamo zašto sve ovo radimo"

Fudbaler igra u Atini, a Kaća kaže da im je rastanak usljed posla teško pao.




Foto: YouTube screenshot/HYPE 

Katarina Grujić već tri godine uživa u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim ima ćerku Katju, a sada je otkrila da su prethodni mjeseci izuzetno teški za njih.

Marko se u septembru zbog fudbala preselio u Atinu, dok je pjevačica sa ćerkicom ostala da živi u Srbiji, a kako Katarina priznaje razdvojenost od supruga joj je teško pala.

- On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka. Mislila sam da će poslije Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pjesmu i krenulo je još više posla - rekla je Katarina, i dodala:

- Teško je, jer od trenutka kada smo počeli zabavljanje, vjerili se, vjenčali, nismo se odvajali uopšte. On je vikendima u karantinu, ja vikendima radim i to je to, svih ostalih dana smo zajedno i živimo zajedno. Ali sad odvojeni skroz i da ja odem jednom u mjesec dana, mnogo je malo i velika je promjena i za mene i za njega. Uvijek kažem, mladi smo, zdravi smo, pravi smo. Znamo zašto sve ovo radimo, za budućnost našeg djeteta, nas i bićemo mi ponovo zajedno - objasnila je Kaća, koja ističe da ima veliku pomoć porodice.

- Mislim da je danas malo drugačije vrijeme i mislim da uz dobru organizaciju možemo sve da ostvarimo. Ja imam dadilju koja mi pomaže, moji roditelji, a pomažu i Markovi roditelji koji dolaze iz Kraljeva svake nedelje. To su u pitanju vikendi kada radim, a radnim danima sam ja sa njom i skroz sam promijenila svoj život - rekla je Katarina i istakla da je zbog ćerkice skroz promijenila životne navike.

- Ja svaki dan učim sve što se tiče života. I pre njega sam znala da kuvam. Znam i da čistim, da perem i da peglam (smijeh). Šta god Marko voli da jede, ja znam da spremam. Imam ljubav prema kulinarstvu i volim da ga iznenadim. Zna da ja volim da kuvam, da eksperimentišem i nema aparata koji nisam kupila, tiganja, tako da iznenađujem ja Marka često. Smetalo mi je kada kažu da su sve pjevačice iste, pa nisu. Ima i mnogo gorih stvari od onih da ne znaju da kuvaju, ali ja sama za sebe gradim karijeru, nismo sve iste. Ja mnogo toga nemam što imaju ostale i obrnuto. Nije lijepo da generalizujem - zaključila je pjevačica.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

PES: Na kosponzorisanje Rezolucije POZIVAJU oni koji su gorivom SPONZORISALI tenkove za vrijeme užasa u Srebrenici

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:09

Evolucija DPS-a od ratnohuškačke partije do evroatlantske, kao i poruke koje danas šalju imali bi smisla da su se "reformističke" snage nepovratno distancirale od dugogodišnjeg predsjednika, koji iza sebe ima upravo teret odgovornosti za ratne užase širom bivše Jugoslavije, ali i politička savezništva sa Dodikom i Vučićem, koja sada pripisuju drugima. To je saopšteno iz Pokreta Evropa sad, kao odgovor na saopštenje DPS.

Najveći HIT Lexington benda bio je namjenjen ovoj POZNATOJ pjevačici - "Ko prvi djevojci njegova je“

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:00

Lexington band važi za jedan od najpopularnijih bendova u regionu, a za preko petnest godina na muzičkoj sceni broje mnoge hitove, međutim malo ko zna da je njihov najveći hit bio namjenjen drugoj poznatoj pjevačici.

MUP Albanije: "Crna Gora da POMOGNE u potrazi za tijelom majke i dvoje djece"

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:46

Ministar unutrašnjih poslova Albanije Taulant Bala zatražio je od crnogorskih kolega da započnu potragu za tijelima majke i dvoje djece od osam i tri godine, jer se sumnja da ih je tok rijeke Bojane (Buna) odnio preko granice u Crnu Goru, navode albanski mediji.

Jelena Karleuša u pregovorima za GLAVNU ULOGU u FILMU: Pjevačica OTKRILA koga će glumiti na velikom platnu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:41

Pjevačica Jelena Karleuša otkrila je da će se oprobati u ulozi glumice.

Ovo je NAJSKUPLJE MJESTO za parkiranje u Evropi, VRIJEDNO kao stan

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:30

Parking prostor kod Vondelparka, najveće zelene površine u Amsterdamu, prodaje se za skoro pola miliona eura.

Bratić: "Sva rješenja ZAKONITA, mnogi će imati štošta da objašnjavaju"

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:21

Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić poručila je da su sva rješenja zakonita i dodala da će kad vrijeme prođe mnogi imati štošta da objašnjavaju.

Advokat Ficdžerald: ZABRINUTI smo za Kneževićevu BEZBJEDNOST, posjetićemo ga u UIKS-u

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:11

Advokat predsjednika Atlas grupe Edvard Ficdžerald (Edward Fitzgreald) kazao je u izjavi za A plus televiziju da je advokatski tim Kneževića jako zabrinut za njegovu sigurnost.

"Ovaj čovejk ima RASTOPLJENO LICE" - Ben Aflek na meti KRITIKA

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 16:05

"Zar čovjek nije mogao da priušti dobrog plastičnog hirurga?", glasio je jedan komentar...

Žakelj: Moramo da IGRAMO kao tim, želimo da seriju VRATIMO u Beograd

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:49

Košarkaši Budućnost Volija u utorak od 18 sasti dočekuju Partizan u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Admiralbet ABA lige.

Nekadašnji radnici "Košute" najavljuju BLOKADU puta u četvrtak

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:43

Radnici nekadašnje Košute najavili su da će i u četvrtak na Kruševom ždrijelu od 11 do 15 časova blokirati putni pravac Cetinje - Podgorica.