Srijeda, 10.04.2024 | 21:44
IZVOR: n1.info.rs

Ovi HOROSKOPSKI ZNACI ništa NE PRAŠTAJU - Da li ste MEĐU NJIMA?

Nemoj tugovati, osveti se, pjeva megapopularna pjevačica Tejlor Svift. 




 Foto: Ilustracija/Pexels.com 

Neki ipak okreću drugi obraz, a neki, kada im je učinjena nepravda, reauguju baš kao da su im ovi stihovi nit vodilja u životu. Prije nego što uopšte uspijete ispričati se ili smisiti izliku za svoje ponašanje, oni će početi smišljati kako da vam se osvete.

Rak

Možda ne očekujete da ćete osjetljivog i brižnog Raka naći na ovom popisu, ali oni imaju iznenađujuću žeđ za osvetom kada su u pitanju ljudi koji su im najbliži. Kad ih povrijedi neko koga vole, Rakovi su često zlobni.  Međutim, Raquel Rodriguez, astrološkinja i osnivačica Your Zodiaca, kaže da će oni vjerovatno biti pasivno-agresivni u svojoj osvetoljubivosti:

“Oni nisu direktni kao drugi znakovi, ali mogu zadržati povrijeđene osjećaje i, s vremenom, to se može očitavati u suptilnim udubljenjima ili hladnim ramenima.”

Jarac

Ne dopustite da vas zavara njihova tiha priroda. Ovi zemljani znakovi svjesni su svega što se događa oko njih pa ako mislite da ste im nešto provukli iza leđa, vjerovatno se varate.

Rodriguez objašnjava da su dobri stratezi u svojoj osvetoljubivosti. “Pažljivo planiraju svoje odgovore i čekaju pravi trenutak da uzvrate udarac. To osigurava da su njihove akcije djelotvorne i smislene”, kaže ona.

Djevica 

Analitične Djevice brzo povlače proračunate poteze, a koriste svoju pamet i prirodu orijentiranu na detalje kako bi “osmislile gadne strategije”, kaže Newman. “Imaju dvije osobine. Mislićete da su ljubazni i fini, ali planiraju vas srušiti.”

Stina Garbis, astrološkinja i vlasnica Psychic Stina, dodaje da zbog osvetoljubivosti i zlopamćenja teško puštaju stvari da sjednu na svoje mjesto.

Lav 

Lavovi su prirodno privučeni svjetlima reflektora. A prema Newman, oni će ići na sve da ostanu u centru pažnje, čak i ako to znači da će zaprljati ruke.

“Imaju snažan osjećaj ponosa i dostojanstva što bi moglo objasniti zašto se lako uvrijede”, kaže Rodriguez. “Kada su povrijeđeni, ne samo da se naljute – oni se osvete.”

Ako osjete potrebu za osvetom, napraviće od toga spektakl. “Oni žele da priestupnik jasno shvati posljedice svojih postupaka”, dodaje Rodriguez.

Ovan 

Garbis ističe da Ovnovima vlada Mars, planeta akcije i agresije. Stoga, ona kaže da se oni “ljute i govore grozne stvari”, i oni će biti ti koji će vas šutnuti kad budete na tlu.

Rodriguez savjetuje oprez, budući da će ovi vatreni znakovi odmah reagovati kada se osjete izdatim: “Njihova djela više su vođena impulsom nego dugoročnim planom i to ponekad rezultira brzim i direktnim sukobima.”

Škorpija

Škorpioni su definisani svojom snagom, kao i predanošću kojom stoje iza svojih uvjerenja. Međutim, ono što može doći zajedno s ovim pozitivnim atributima je potreba da se uzvrati onima za koje misle da im čine krivo.

“Škorpije su najosvetoljubiviji i najbrutalniji od svih znakova zodijaka”, kaže Newman. Oni takođe briljiraju u manipulaciji, samo vam pokazuju svoju “slatku stranu”.

Iako možda ne znate što smjeraju zahvaljujući njihovoj tajanstvenosti, Garbis ističe da oni uvijek kuju zavjeru i planiraju napad.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ponovo će POSTATI RODITELJI - Petar Grašo i Hana Huljić čekaju DRUGO DIJETE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:15

Petar Grašo  i Hana Huljić čekaju drugo dijete.

Pet zvjezdica, ali ISPOD VODE: Noć u ovoj hotelskoj sobi košta čak 19.000 EURA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:03

Najskuplja podvodna hotelska soba na svijetu nudi gostima zadivljujući pogled koji ne možete vidjeti nigde na svijetu.

Direktori lokalnih javnih emitera: Milatović IGNORISAO 500 medijskih radnika

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:54

Direktori lokalnih javnih emitera u Crnoj Gori saopštili su da je predsjednik države Jakov Milatović danas "ignorisao" 500 medijskih radnika u državi.

Mašković: Gradski prevoz u Podgorici NEĆE RADITI 5. maja zbog vjerskog praznika, a RADIĆE 1. maja

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:47

Odbornik Socijaldemokrata (SD) u Skupštini glavnog grada Miloš Mašković saopštio je da gradski linijski prevoz u Podgorici neće raditi 5. maja zbog vjerskog praznika, a da će za 1. maj, raditi.

Odžić: "Budvi ćemo DOSTOJANSTVO, a posvađanim građanima pružiti POMIRENJE"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:31

Koalicija "Čist izbor SDP-SD-LP" biće najprijatnije iznenađenje 26. maja, i vratiće Budvi dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje, poručio je nosilac liste Petar Odžić.

Milo Strugar, učenik OŠ “Sutjeska”, POBJEDNIK TAKMIČENJA za NAJLJEPŠE PISMO

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:23

Pismo Mila Strugara, učenika OŠ "Sutjeska" iz Podgorice najbolje je među pismima koja su pristigla na ovogodišnje Takmičenje za najljepše pismo, procijenila je Komisija Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

Ovo su NAJSREĆNIJI DANI u maju - Datumi koji donose pozitivne ASPEKTE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:15

Astrolozi su otkrili koji dani u maju mogu biti najuspešniji za nas i zašto!

Jedan od NAJAKTIVNIJIH vulkana na svijetu svakodnevno izbacuje ZLATO u vrijednosti 6.000 DOLARA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 17:56

U ledenim prostranstvima Antarktike krije se vulkan koji izbacuje doslovno komadiće zlata. Otkriće su 1991. godine obznanili američki geolozi.

Žena po kojoj je snimljena jeziva serija koja RUŠI REKORDE gledanosti - "Ja sam ovdJe ŽRTVA"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 17:44

Serija Baby Reindeer je za kratko vrIJeme postala hit na Netfliksu i pokupila je samo pozitivne kritike.

Klikovac: Injac da ODGOVORI kako su izvršene nabavke BEZ ORGANIZOVANJA javnih tendera

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 17:37

 Šef kluba odbornika DPS Glavnog grada Andrija Klikovac kazao je da gradonaćelnica Podgorice Olivera Injac treba da odgovori  kako su izvršene nabavke bez organizovanja javnih tendera suprotno zakonu?"