Srijeda, 17.04.2024 | 15:04
IZVOR: kolektiv.me

Super subota i svi filmovi po cijeni ulaznice od 2,00€ u bioskopu Big Fashion!

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će se u sklopu akcije SUPER SUBOTA ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru naći po sniženoj cijeni od 2,00€! Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmskim naslovima po super povoljnoj cijeni. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.




Foto: Cineplexx

Pored akcije Super subota na repertoaru bioskopa od četvrtka će se naći novi filmovi:

GRAĐANSKI RAT - Uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba. Ovo je do sada najskuplji akcioni film reditelja Aleksa Garlanda i studija A24, sa zvjezdanom glumačkom postavom. Autor poznat po filmovima „Eks Mašina" i „Istrebljenje" snimio je djelo čija se radnja odvija u Sjedinjenim Državama u ne tako dalekoj budućnosti.

Radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio cijelu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju. Film obiluje intrigantnim zapletima, sjajnom muzikom I istražuje duboke podjele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu i pomalo proročansku viziju budućnosti.

Žanr: akcija

BEZGREŠNA - Samostanski horor sa Sidni Svini, zvijezdom serije „Euforija", u glavnoj ulozi.

Cecilija, duboko religiozna žena, započinje novo poglavlje u svom životu kad je s velikim entuzijazmom dočekaju u predivnom i slavnom italijanskom samostanu. Na prvi pogled, samostan izgleda kao oaza spokoja, a Cecilija je srećna što može da doprinese zajednici koja ju je srdačno prihvatila. Međutim, njen san o mirnom životu brzo se pretvara u noćnu moru dok otkriva užasne tajne unutar samostanskih zidina.

Žanr: horor

TEŠKA GODINA - Od poznatog francuskog reditelja stiže još jedan socijalno angažovan film.

U dugovima do guše Albert i Bruno obraćaju se socijalnom radniku kako bi im pomogao da se izbore sa svojim životima. Na jednoj od grupnih sesija nailaze na susjednu salu za sastanke u kojoj se okupljaju mladi aktivisti predvođeni živahnim organizatorom. Privučeni više besplatnim pivom i čipsom nego borbom grupe protiv konzumerizma i odbranom životne sredine Albert i Bruno se pridružuju pokretu bez mnogo ubjeđenja, ali ubrzo počinju da osjećaju priliku za promjene.

Žanr: komedija

SUPERMARKET – Domaći film reditelja Nemanje Bečanovića. Svjetsku premijeru imao je u novembru prethodne godine, na festival A kategorije u Estoniji.

Beskućnik već godinu dana neometano živi u supermarketu. Danju je skriven u ventilacijskom sistemu gdje spava, a uveče kada se supermarket zatvori izlazi da bi uživao u pogodnostima ponude. Njenog mir jedne noći narušava Robert, bivši radnik obezbjeđenja supermarketa, koji se nakon otkaza takođe odlučio "useliti" u prodavnicu, a budući da je radio u sektoru nadzora, znao je kako da ugasi alarm i nadzorne kamere. Beskućnik oprezno prihvata novo poznanstvo i tako rješava problem usamljenosti.

Žanr: komedija, drama

NOJEVA BARKA – Nova animirana avantura za najmlađe. Nojeva Barka predstavlja zabavan i originalan pristup jednoj od najikonografskijih i najpoznatijih priča svih vremena, sa ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova.

Film prati dva miša, harizmatičnog pjesnika sa užasnom tremom na pozornici i šarmantnog gitaristu. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smiju da uđu na Nojevu barku. Uz pomoć lukavog škrguta i sreće koja im se nasmiješila, Vini i Tito uspijevaju neprimjetno da uđu na Barku i zajedno spriječe sukob između mesoždera i biljojeda. Sinhronizovano!

Žanr: animacija, mjuzikl, avantura

NINA I JEŽEVA TAJNA - Francuski animirani film koji govori o odnosu djevojčice Nine i njenog oca koji iznenada ostaje bez posla.

Nina voli da sluša priče za laku noć koje joj priča njen otac, priče o ježu koji otkriva svijet. Jedne večeri zaokupljen poslom otac ne dolazi da ispriča novu avanturu, a Nina saznaje da je on upravo izgubio posao u fabrici. Svijet joj se okreće naglavačke i spremna je da pronađe rješenje kako bi mu pomogla. Sa svojom prijateljicom, ona kreće u potragu za spasavanje života koja vodi do otkrića skrivenog blaga u fabrici. Sinhronizovano!

Žanr: animacija

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

UP: Knežević IZRUČEN Crnoj Gori, biće SPROVEDEN u Viši sud

Utorak, 30.04.2024 | 11:13

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su danas, uz asistenciju službenika Sektora policije posebne namjene, uspješno realizovali ekstradiciju optuženog predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića (65), državljanina Crne Gore, iz Velike Britanije u Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Nič: Spajić kazao da će Crna Gora PODRŽATI Rezoluciju UN o Srebrenici, ali je neće KOSPONZORISATI"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:13

Njemački stručnjak za Zapadni Balkan i proširenje NATO Milan Nič kazao je da je, između ostalog, pitao premijera Milojka Spajića o potencijalnom crnogorskom sponzorisanju Rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici, na šta je Spajić odgovorio da Crna Gore neće sponzorisati Rezoluciju, ali će je podržati.

U toku ekstradicija Kneževića iz Londona u Crnu Goru - "DOLAZIM sa plavom torbom, mnogima NEĆE biti prijatno"

Utorak, 30.04.2024 | 10:59

Optuženi biznismen Duško Knežević kazao je za Vijesti da u Crnu Goru stiže sa plavom torbom i da mnogima nije prijatno što dolazi.

LANČANI UDES u Sutomoru - Ima POVRIJEĐENIH

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:50

Jedna osoba je povrijeđena u udesu koji se oko 19 sati i 45 minuta dogodio u Sutomoru.

Duška Kneževića danas IZRUČUJU Crnoj Gori?

Utorak, 30.04.2024 | 09:10

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević trebalo bi danas da bude izručen Crnoj Gori iz Velike Britanije, saznaje nezvanično Televizija Crne Gore.

Saobraćajna nezgoda u Bulevaru Džordža Vašingtona: Dvije osobe povrijeđene

Utorak, 30.04.2024 | 19:46

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras oko 18.40 časova na Bulevaru Džordža Vašingtona u Podgorici dvije osobe zadobile su povrede, saopšteno je CDM-u iz OKC-a.

Podgoričanin preminuo od posljedica nesreće

Utorak, 30.04.2024 | 19:25

Podgoričanin M.Š. preminuo je od posljedica saobraćajne nesreće koja se dogodila 24. februara. Njega je tada udario automobil za čijim volanom je bio odbornik u Skupštini Glavnog grada Aleksandar Saša Zeković, prenosi Portal RTCG.

Krivokapić i Abazović prijavili imovinu: Nešto uštedjeli, nešto naslijedili, a nešto dobili na poklon

Utorak, 30.04.2024 | 19:07

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine i vikendicu, pokazuju podaci o imovini koje je dostavio Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK).

Stari parket sijaće kao nov uz ova DVA sastojka: Lako se pravi, a efekat ostavlja bez daha

Utorak, 30.04.2024 | 19:04

Uz jeftino prirodno sredstvo vaš parket će uvek sijati! A pravi se vrlo lako, sastojke već sad sigurno imate u kući

Eraković: Članovi Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore od ASK traže dokumenta upućena Tužilačkom savjetu i podatke o prihodima i imovini načelnika SPO

Utorak, 30.04.2024 | 18:36

“Danas sam sa svojim kolegama i članovima Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore Andrijom Nikolićem i Nikolom Janovićem, zatražio od Agencije za sprečavanje korupcije da nam u što kraćem roku dostavi obavještenje koje je Agencija, prema riječima direktorice Jelene Perović, uputila Tuzilačkom savjetu, a koje se odnosi na navodno nezakonito oduzimanje predmeta specijalnim tužiocima, odlukom glavnog specijalnog tužioca”, izjavio je dr Jevto Eraković predsjednik Odbora za antikorupciju.    

U prave ruke: Čovjek koji se osam godina bori sa rakom osvojio džekpot od 1,3 milijarde dolara

Utorak, 30.04.2024 | 18:07

Ako je ikada neka nagrada pala u prave ruke, onda se to desilo prije nekoliko dana kada je imigrant i muškarac koji se osam godina bori sa rakom dobio premiju od preko milijardu dolara.

Mjesec je ušao u Jarca: Tri znaka nek se spreme na pozitivne promjene

Utorak, 30.04.2024 | 17:57

Mjesec u Jarcu donosi sa sobom ozbiljnost, ambiciju i disciplinu. Jarac je po prirodi ambiciozan znak, usmjeren na postizanje ciljeva i ostvarenje uspjeha.

SJUTRA JE PRVI MAJ: Da li znate zašto se Praznik rada obilježava širom svijeta?

Utorak, 30.04.2024 | 17:33

Praznik rada je zajednički praznik svih radnika svijeta, a počeo je da se slavi još krajem 19. vijeka

Lebron: Da li je ovo bio moj posljednji meč? Poštujem pitanje, ali…

Utorak, 30.04.2024 | 17:07

LA Lejkersi su završili sezonu u prvoj rundi plej-ofa porazom 4:1 od Denver Nagetsa, a američke novinare zanimalo je i da li je to bila posljednja utakmica u čuvenom dresu tima iz Kalifornije za legendu Lebrona Džejmsa

Ovo je spisak kandidata za odbornika liste “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD, LP i građani” za izbore u Budvi

Utorak, 30.04.2024 | 16:56

Opštinska izborna komisija u Budvi prihvatila listu “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD, LP i građani”, a ovo je spisak kandidata za odbornike ove liste