Petak, 19.04.2024 | 11:49
IZVOR: Kolektiv.me

Monteput: Elektronska naplata putarine – NIŽA CIJENA tag uređaja i niži iznos minimalne uplate

Kompanija Monteput d.o.o. kreće sa akcijskom prodajom tag uređaja za elektronsku naplatu putarine.




Foto: Monteput

Tag uređaj, tokom akcije koja će trajati do 30. septembra koštaće 10 eura. Promijenjen je i iznos minimalne uplate na korisnički račun, koji sada, za pravna i fizička lica, iznosi 20 eura.

„Naš cilj je da povećamo broj korisnika elektronske naplate putarine, a time i kvalitet usluge koju pružamo. ENP korisnici putarinu plaćaju na jedostavniji i brži način, bez zaustavljanja. Uz to ovakav model plaćanja putarine je i povoljniji jer ENP korisnici ostvaruju popust, pa svaki prolazak plaćaju 10% manje“, rekao je izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić.

Korisnici koji žele da koriste ENP mogu: popuniti zahtjev za registraciju lično na prodajnim mjestima, poslati potrebne podatke na e-mail enp@monteput.me ili popuniti online formu na sajtu Monteputa https://monteput.me/elektronska-naplata-putarine-tag/ Za fizička lica potrebni su sledeći podaci: ime i prezime korisnika, JMB ili br.lične karte/pasoša, kontakt podaci (adresa stanovanja, broj telefona i e-mail adresa), kategorija vozila za koje se tag uređaj kupuje.

"Za pravna lica potrebno je navesti: naziv privrednog društva, adresu, PIB i PDV privrednog društva, kao i kategoriju vozila za koje se tag kupuje. Ukoliko podnosilac zahtjeva nije siguran kojoj kategoriji pripada vozilo potrebna je slika saobraćajne dozvole, a u nekim slučajevima i fotografije vozila sa prednje i bočne strane", objasnili su iz Monteputa.

Foto: Monteput

"Tag je moguće kupiti i dopuniti na više lokacija: Uprava Monteputa (Ulica Avda Međedovića br. 130, Podgorica, radnim danima od 7:30 h -17); Komandni centar tunela Sozina (radnim danima od 8 h do 16 h, a nakon toga u Naplatnom centru Sozina od 16 h do 8h kao i vikendom 24 h); Naplatni centar Mateševo tag je moguće kupiti i dopuniti 24 h. Takođe, sa tag uređajem naši korisnici mogu koristiti usluge ENP i u Srbiji. Potrebno je da posjete sajt Toll For All i da se registruju preko linka: https://toll4all.com/mne/tag-registracija  i mogu nesmetano da prolaze kroz sve naplatne stanice u Srbiji bez zaustavljanja i putarinu plaćaju elektronski. Važno je da korisnici znaju da je plaćanje putarine u Srbiji vezano za platnu karticu (koju su unijeli prilikom registracije), a ne za korisnički račun koji ENP korisnici imaju u Monteputu", navodi se u saopštenju.

Na ovaj način ENP korisnici ostvaruju i povoljnosti koje pruža JP Putevi Srbije, odnosno imaju 6% popusta na putarinu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Madrid dobija NOVOG ŠAMPIONA: Rubljov eliminisao Alkarasa

Srijeda, 01.05.2024 | 19:03

Nakon dvije godine, završena je vladavina Karlosa Alkarasa u Madridu - španski teniser je danas u četvrtfinalu ovog Mastersa izgubio od Andreja Rubljova 2:1 (4:6, 6:3, 6:2).

Alkaras: Razmišljam o tituli, imam šansu da postanem legenda Madrida kao Nadal

Srijeda, 01.05.2024 | 14:10

Nakon trijumfa nad Janom Lenardom Štrufom, Karlos Alkaras je istakao da je počeo da razmišlja o tituli u Madridu.

Registrovan ZEMLJOTRES kod Nikšića

Srijeda, 01.05.2024 | 13:47

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je dana 1. maja 2024. godine, u 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 km sjeverno od Velimlja u Opštini Nikšić, saopšteno je iz Seizmološkog Zavoda Crne Gore.

Predlog za POSNU TRPEZU - Pasulj na vodi

Srijeda, 01.05.2024 | 17:15

Za sve koji prate post na vodi, recept koji ne treba zaobići jeste pasulj. Pasulj je veoma hranljiva namirnica i u bilo kom obliku je mnogima i uvijek rado viđen na trpezi.

MUP - Apel građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima

Srijeda, 01.05.2024 | 13:35

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima.

Uprava policije: Ciljanom potragom u Podgorici lišen slobode državljanin Republike Srbije

Srijeda, 01.05.2024 | 13:01

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Grupe za međunarodne ciljane potrage Odjeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE, juče su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica realizovali ciljanu potragu i u Podgorici lišili slobode međunarodno traženo lice M.T. (41), državljanina Republike Srbije, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako da skinete pečat sa jaja? Potrebne su vam DVIJE STVARI

Srijeda, 01.05.2024 | 16:42

Bližimo se Velikom petku, danu kada farbamo jaja za predstojeći praznik Vaskrs. Uveliko su domaćice opremljene svime što im je potrebno za ovaj proces, a posebno jajima.

Da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje? Saznajte uz pomoć OVOG TRIKA

Srijeda, 01.05.2024 | 16:09

Uradite ovaj jednostavan test i saznajte da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje.

Živković: Zajedno da nastavimo sa afirmacijom i poštovanjem radničkih prava

Srijeda, 01.05.2024 | 12:39

Svim građankama i građanima Crne Gore, u ime Demokratske partije socijalista i svoje lično, čestitam Međunarodni praznik rada - Prvi maj, sa željom da zajednički nastavimo sa daljom afirmacijom i poštovanjem radničkih prava, saopštio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

FOTO: Pogledajte - Pojačan saobraćaj na GRANIČNIM PRELAZIMA

Srijeda, 01.05.2024 | 12:07

Prvomajske i vaskršnje praznike, mnogi su iskoristili da se odmore i otputuju.