Subota, 20.04.2024 | 13:12
IZVOR: b92.net/zimo.dnevnik.hr

TIK TOK pokrenuo svog rivala Instagramu - Pogledajte kako IZGLEDA ta aplikacija

TikTok je postupno počeo da otvara pristuo svojoj verziji rivala Instagramu - aplikaciji TikTok Notes.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Za sada, ova aplikacija je dostupna samo dijelu korisnika u Australiji i Kanadi, koji će imati mogućnost ograničenog testiranja.

Prema onome što je objavljeno na društvenim mrežama, TikTok Notes podsjeća na kombinaciju Instagrama i Pinteresta.

Korisnike na početnoj strani dočekuju dvije kategorije - "For You" i "Following", koje prikazuju različite objave drugih korisnika Notesa.

Naglasak je na vizuelnom doživljaju, pa su tako objave podijeljene u dva "stubića", u kojima se vide fotografija, korisničko ime i kratak tekst ako ga ima.

Klikom na fotografiju otvara se objava koja izgleda skoro isto kao na Instagramu, ali međusobno kopiranje pojedinih funkcija nije ništa novo za velike društvene mreže.

Meta je, tako, godinama kopirala neke TikTokove funkcije, a izgleda da su Kinezi sad odlučili da uzvrate. Za sada nije poznato kad će, i da li će, ova aplikacija biti dostupna korisnicima u Evropi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Bečić: Sloboda medija predstavlja kamen temeljac demokratije

Petak, 03.05.2024 | 11:21

Povodom Trećeg maja, Međunarodnog dana slobode medija, upućujem čestitke svim novinarkama i novinarima u Crnoj Gori, saopštio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

Obratite pažnju – Ovi zdravi napici vam mogu SMANJITI želju za slatkišima

Petak, 03.05.2024 | 11:12

Kada je u pitanju obuzdavanje žudnje za šećerom, dobra je ideja da potražite pića koja osvježavaju, ali koja ne sadrže ili su sa minimalnim dodatkom šećera.

Legenda Liverpula: Salah je najsebičniji fudbaler kojeg sam ikada vidio

Petak, 03.05.2024 | 10:35

Nekadašnji igrač Liverpula, Grem Sunes, govorio je o ponašanju Mohameda Salaha koji je posebnu pažnju skrenuo prije nekoliko dana kada se tokom utakmice sa Vest Hemom posvađao s menadžerom Jirgenom Klopom.

RECEPT DANA: Posna pita na vodi sa pečurkama

Petak, 03.05.2024 | 09:24

Odličan izbor da započnete dan jeste jednom domaćom pitom.

Osmi regionalni književni festival „LiTeritorija“ u KIC-u

Petak, 03.05.2024 | 09:17

Osmo izdanje LiTeritorije, regionalnog književnog festivala KIC-a „Budo Tomović“, održaće se od 7. do 9. maja 2024. godine.

Nezapamćena TRAGEDIJA - GODIŠNJICA masovnog ubistva u OŠ Vladislav Ribnikar

Petak, 03.05.2024 | 08:38

Na današnji dan prije godinu dana u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu trinaestogodišnji K. K. ubio je deset osoba – devetoro djece i čuvara škole. Ranjeno je nekoliko učenika i nastavnica istorije.

CGO: Svjetski dan slobode medija u Crnoj Gori se obilježava BEZ NAPRETKA u oblasti medija

Petak, 03.05.2024 | 08:35

Povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija, Centar za građansko obrazovanje (CGO) upućuje čestitke svim medijima i zaposlenima u medijima, uz žaljenje što umjesto sveobuhvatnog unaprijeđenja na polju medijskih sloboda konstatujemo loše stanje na svim nivoima u ovoj oblasti, kazao je asistent na programima u CGO Nikola Obradović.

Budućnost Voli digla glas protiv komesara za suđenje: Pakuj kofere!

Četvrtak, 02.05.2024 | 22:02

Košarkaški klub Budućnost Voli je digao glas u Admiralbet ABA ligi i tražio smjenu komesara za suđenje Srđana Dožaja.

Pavićević: Vlada mora biti rekonstruisana ove godine, Spajić će procijeniti kad

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:55

Potpredsjednik Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalu Srđan Pavićević kazao je da očekuje rekonstrukciju Vlade, jer je to dogovoreno i potpisano, ali da se još ne zna da li će to biti urađeno u jednoj ili u više faza.

Još jedan KIŠAN dan: Pročitajte vremensku prognozu za PETAK

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:51

Pročitajte vremensku prognozu!