Utorak, 23.04.2024 | 15:19
IZVOR: magazin.novosti.rs

Danas je RUŽIČASTI MJESEC - Skrivene TAJNE izlaze na vidjelo, a evo kako će UTICATI na sve

Astrološka pojava koja će uticati na sve znake.




Foto: Ilustracija/Pixabay

Kada je riječ o horoskopu, zvanično je počela sezona Bika i to može značiti samo jedno: predstojeći pun Mjesec je u Škorpiji, znaku koji je suprotan znaku Bika. A s obzirom na to da je ovo aprilski pun Mjesec, on se takođe naziva i "ružičastim Mjesecom“ - naziva se još i ružičasti pun Mjesec prema divljem cvijetu plamencu koji cvjeta u ovom dobu, poznatom i kao ružičasta mahovina.

Evo šta treba da znate o astrološkom značenju punog Mjeseca u Škorpiji i koje biste rituale mogli da izvdete kako biste izvukli maksimum iz njega.

Pun Mjesec u Škorpiji dostiže vrhunac u utorak, 23. aprila, u 19.49 časova, a prema Imani Kvin, astrološkinji, biće mnogo manje intenzivno od prošlomesečnog pomračenja punog Mjeseca. Kako ona kaže za mindbodygreen, tek smo izašli iz sezone pomračenja, a samo nekoliko dana prije punog Mjeseca imamo i konjunkciju Jupiter-Uran, što unosi nadu i optimizam - a možda i neočekivanu sreću. Iz tog razloga, objašnjava Kvin, sada je zapravo dobro vrijeme za manifestacije.

Izlaze skrivene istine na vidjelo

Dok je pun Mjesec obično vezan za oslobađanje, morali smo da stavimo stvari na stend-baj i da jednostavno dozvolimo univerzumu da ide svojim tokom. A sada, kaže ona, konačno smo povratili malo kontrole, tako da možemo da kažemo:

"Imam neke zahtjeve za manifestacije“.

Ako vas bilo šta sputava, konačno će vam biti očigledno šta je to. Prema astrološkinji Kvin, pun Mjesec takođe formira kvadrat sa Plutonom u Vodoliji, što bi moglo dovesti do izlaska skrivenih istina na vidjelo ili čak do duhovnog buđenja. Ako postoji nešto sa čime niste bili voljni da se suočite, dodaje ona, ne čekajte drugo vreme. U slučaju da ste zaboravili, Merkur je i dalje retrogradan još nekoliko dana, pa budite oprezni sa brzim temperamentima i ubrzanim svađama. Ne budite nervozni – ovo je na kraju veoma pozitivan pun Mjesec koji će nam pomoći da stupimo u kontakt sa svojim dubljim emocijama. I kao što Kvin naglašava, mi smo u sezoni Bika, i ako postoji nešto za šta je Bik dobar, to je opuštanje i dobar provod. Pokušajte da uzmete primjer od Bika i razmazite se kada sve drugo ne uspije.

Bilo bi super da isprobate dva rituala punog Mjeseca.

S obzirom na to da je ovaj pun Mjesec u vodenom znaku, astrološkinja preporučuje ritualno kupanje i meditaciju tokom kupanja.

"Dodajte kupki malo omiljenih eteričnih ulja – možda ilang-ilang ili sandalovinu kao nešto senzualno za sezonu Bika – i dozvolite sebi da meditirate i osjećate kroz svoje emocije“, predlaže Kvin. Voda može biti nevjerovatno moćna za emocionaln u ravnotežu, pa dozvolite ovoj umirujućoj kupki da vaše emocije teku kroz vas poput vode.

Provedite vrijeme u prirodi

Ružičasti Mjesec svakog aprila dobija ime po prvim ružičastim cvjetovima proljeća (ne zato što Mjesec postaje ružičast!), tako da je odlično vrijeme da napunite svoje magične alate napolju, dok se istovremeno povezujete s prirodom. S obzirom na to da je i ovaj pun Mjesec u Škorpiji, pravo je vrijeme da "aktivirate svoju unutrašnju vješticu“. Pošto je Merkur još nekoliko dana retrogradan, nije vrijeme za žurbu. Ali sa sezonom pomračenja iza nas i punim Mjesecom koji otvara priliku za duboko razmišljanje i oslobađanje, sezona Bika je prilično osvježavajuća.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Saobraćajna nezgoda na putu Šavnik – Žabljak, automobil završio na krovu

Petak, 03.05.2024 | 19:24

Na putu magistralnom putu Šavnik – Žabljak danas poslije podne dogodila se saobraćajna nezgoda, objavio je portal Antena M.

Oslić sa povrćem, idealan za laganu i zdravu večeru

Petak, 03.05.2024 | 19:07

Isprobajte odmah!

Legendarni Sunđer Bob je konačno odrastao: Kockasto morsko biće slavi rođendan, a brojka pokazuje koliko vrijeme brzo leti

Petak, 03.05.2024 | 18:57

Sunđer Bob je napunio 25 godina.

URA: Spajićeva Vlada pokazuje netransparentan, skandalozan i ponižavajući odnos prema medijima

Petak, 03.05.2024 | 18:39

Sloboda medija jedan je od osnovnih postulata demokratije i njenog razvoja. Imajući to u vidu možemo konstatovati da je Spajićeva Vlada napravila veliki korak unazad kada je u pitanju transparentnost, istakli su iz Građanskog pokreta URA povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija.

Vuković Kuč: Država novinarima da obezbijediti povlašten status, ekonomski prosperitet i bezuslovnu bezbjednost.

Petak, 03.05.2024 | 17:56

60 je godina od pojave knjige “Razumijevanje medija” Marshalla McLuhana. Vjerovao je da su mediji “čovjekovi produžeci”. Jesu li mediji umnožili snagu čovjeka i čovječanstva, pitanje je za sve nas, saopšđtila je potpredsjednica i poslanica DPS-a, Aleksandra Vuković Kuč.   

Policija o prijetni Brnovićima: Dva maloljetnika lažno prijavila da je oteta ćerka trenera FK Budućnost

Petak, 03.05.2024 | 17:51

Podgorička policija postupila je po prijavi  koju je podnijela M.B., supruga trenera fudbalskog kluba „Budućnost“, I.B., a u kojoj navodi da joj je sa zaštićenog broja telefona upućen poziv od strane nepoznate osobe da je njena maloljetna ćerka oteta u zamjenu za koju je tražen novac u iznosu od 20.000 eura, uz prijetnju po život i tijelo iste.

Pejović: Nadležni da donesu zakonska rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu probleme vatrogasaca

Petak, 03.05.2024 | 17:29

Vatrogasci-spasioci u Crnoj Gori Međunarodni dan vatrogasaca kao i prethodnih godina dočekuju bez zakonskih rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu ovu oblast, saopštio je predsjednik Sindikata uprave i pravosuđa, Ratko Pejović.

Jača je i od „molim“ i „hvala“: Ova magična riječ od tri slova je ključ koji otvara sva vrata

Petak, 03.05.2024 | 16:48

Ova riječ privlači ljude i čini da vam više vjeruju.  

Jedini ispravan način za pranje jagoda: Samo ovako ćete ukloniti sve bakterije i pesticide iz voća

Petak, 03.05.2024 | 16:25

Evo kako da operete jagode tako da iz njih izađu sve štetne materije i hemikalije

Šta se radi sa starom ČUVARKUĆOM? Prema vjerovanjima su samo DVIJE stvari ispravne

Petak, 03.05.2024 | 16:14

Prema tradiciji se na današnji dan farbaju jaja, a prvo obojeno jaje crvenom bojom se naziva čuvarkuća. U tom trenutku "staro", prošlogodišnje crveno jaje, treba zamijeniti novim